Licurici de ianuarie februarie 2009 (3)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

iuliascris, o prietena de a mea a avut fetita cu aceeasi problema ca si a ta, a folosit hamul o perioada, nu mai stiu exact cat timp si si-a revenit complet..acum fetita are 5 ani, e perfecta. Stiu ca le-a fost mai greu in perioada cand foloseau hamul, ziceau ca li se rupe sufletul vazand-o asa, dar a trecut si e bine. Cred ca a fost problema mai serioasa ca la tine, ei au folosit hamul aproape un an sau cam asa ceva.

porumbita, nu iti fa girji cu suzeta..aici pediatrul ne-a recomandat s-a folosim, reduce riscul de SIDS si ajuta la colici..in plus e mai usor de dezvatat copilu' de suzeta decat de deget. Toti se dezvata pana la urma, ai vazut tu copil in clasa 1 cu suzeta ?

Daiopri, ma bucur sa aud de tine, aveti grija sa nu va imbolnaviti! Sa ne spui cum a decurs controlul de o luna.

cris30, Daria e scumpa foc! Sa va traiasca!

oanaq, eu pun bebele si in brouncer si swing si nu prea imi fac griji sincer, ce-i drept nici nu sta mult...dar nu mi se pare ca ar fi pozitia mai nasoala decat in carseat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_vr spune:

Noapte buna mamici de Licurici!

O noapte usoara va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Anca si Cris30, multumesc de incurajari. S-ar putea sa apara si la noi colicii, desi e asa mica, of, of.

Poze

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Neata!

si capitol nou

Jasmi - de Iulia scumpa (10 februarie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Alina ..ne vedem, mergem si noi joi la Kidexpo!

din pacate acum nu am timp sa sch capitolul

incerc sa revin mai tarziu, daca nu il schimba altcineva intre timp..

Roxanaz...ce-i cu tine???
Sunteti bine? Nu ai mai intrat de cateva zile!!!

we placut mamici de licurici!

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui IRINA.C

Fetelor eu inca nu m-am linistit!El cu raceala e mai bine, cred ca si cu tresaririle saracu ar fi mai bine...ieri dupa mucilagiu+smecta nu a mai avut scaun..pn la urma l am ajutat eu si tot apos era , dar.....dupa ce am evacuta colonul , baitza cantarit si a luat in greutate---noi acum 2 zile 324o si azi 3370.O fi real, nu o fi?Dupa afacerea asta baitza ,papa doar 40ml si nani...domne acu doarme prea mult...cine sa ma mai inteleaga.ma uit la el si am uneori impresia ca saracul recupereaza cat a fost de chinuit si nedormit la spital..sper sa fie asta .Oricum sunt inca nelinistita , am fost aman2 f chinuiti si speriati si astept sa treaca un timp.Poate timpul ne va vindeca pe aman2.www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
Cum se evacueaza colonul la bebe?Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Oana bine ai venit!

Ira si noua ne cade parutul...am umplut patutul de parut...

Naty LA MULTI ANI!! Sa fii fericita alaturi de printesele tale si de sot

Bee uff deci nu ai scapat pana la urma. Incearca cu laptic cu miere si cu galbenus de ou. Face foarte bine la gat si este si foarte gustos. (laptele incalzit bineinteles)

Eu am fost azi sa caut local pentru botez si am si gasit. O sa il facem in 26 aprilie. Tin sa va anunt ca fiu-meo doarme de la ora 13.00 si este ora 18.00 si el nu s-a trezit. E maica-mea in vizita la noi si se minuneaza de copil....ce e cu el de nu se mai trezeste.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

sarumana de raspunsuri...

inca una si ma duc:

fontanela la bbii vostri cat e de mare? ca la robert inteleg ca medie spre mica...e vreo problema?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

buna tuturor...eu stau cam prost la cap timp da incerc sa arunc cate un ochi pe aici sa va citescirina bine ai venit acasa!! o sa pun si aici mesajul de la topicul deschis cu suzeta:bb tot plange de vreo 2 zile dar nu pare sa fie din cauza burtii;
e mancat/schimbat/odihnit si bazaieeee.... in sling nu sta, culcat langa mine sau pe mine nu ii place...
se calmeaza doar dc il tin pe umar sau in brate la verticala... doar ca evident obosesc sa il tin doar asa si cum schimb poztia cum o ia de la capatnu pot sa imi explic...burtica il mai supara, mai plange in somn si se linisteste dc il mangai pe burta... dar eructeaza bine si scote si gaze... de regurgitat continua sa regurgiteze... dar nu pare afectat...
noaptea doarme prima parte in jur d e4 ore apoi se trezeste din 2 in 2 ore sau chiar mai repede... ziua la fel are uneori momente cand doarme 3-4 ore (mai ales dupa ce vine de afara dc nu ii scot complet haina cosmonaut si e mai racoare in camera...insa a inceput sa isi suga (nu mereu) pumnu...sau un deget...
plus ca uneori cand e pe pct sa adoarma scoate asa un zgomot de parca ar suge...mai trag de timp cu suzeta aia desi sotu ma bate la cap sa ii dam ...
Exact asa face si al meu, dar eu cred ca e de la burtica pentru ca al meu cam chirceste si da din picioare. Parturile cam put a oua clocite si acum, in plus, se si agita la tata, adica ii bag sfarcul in gura si se chirceste si plange si iar il cere, si iar il lasa si tot asa se fataie, dar nu la toate mesele.Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisa79

vero,ne-ai luat
fac poze zilele astea si le pun cu Anuta
Irina,vrem sa vedem invitatiile.
fetelor,e gata filmuletul despre alaptat?
intrebare,voi va mulgeti dupa fiecare alaptat???
roxana pe unde umblii???
Ana a dormit de la 10pm-3am,papa si somn pana la 7,papa,joaca,somn pana la 11AM.o iubesc pt asta

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Liza, tu cand o sarbatoresti pe Teodora ta? sa ma inspir si eu pt Teodora mea sunt v'o 4 Teodori in calendarul bisericesc si nush who's the right guy.

Muls - la primele 3 mese din zi (4 - 7 - 11), k dupa aia nu mai am curaj, k poate vrea asta mica sa manance la 1 h (se mai intampla) si nu ramane destul. Cel mai probabil gresesc oarecum, insa nu scap de fixatzia asta. Mai vad pe parcurs...

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput