Licurici de ianuarie februarie 2009 (3)
Raspunsuri - Pagina 26
DarkBendis spune:
Oana, bine ai venit
Sa-ti creasca mare-mare licuriciul!
Multumesc frumos pentru gandurile bune, dragelor!
Lui Mister Mister se pare ca i-a trecut fornaiala, febra nu are deloc (nici nu a avut, deci stam bine)... mai stranuta el nitel da' stiu ca asta e normal la bebelusi. Oricum, tinem pompita aproape in caz de nevoie (tare nu-i place lui sa-i "suflu" nasul dar clar ca apreciaza sa scape de "urati". Acum e foarte preocupat de jucariile agatate de bouncer (un catel albastru, o pisica portocalie si un Tweety), le atinge, le balangane, le povesteste, e atat de dragut 

Crysyana, sanatate multa la bebele tau, sa-i treaca si lui raguseala 
Mai gagici, cine stie deschide capitol nou?

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
lisa79 spune:
eu nu stiu sa deschid
.
cry,sanatate la bb
dark la fel
de abia astept sa inceapa si Ana sa se joace.acum are o problema cu un tablou de pe perete care e mare si cu rama neagra.se uita minute intregi la el,ce o fi vazut...nu stiu
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
IRA_LIZA spune:
Pup pe toata lumea!
Mici problemutze cu Eliza mea:
(1) are o chestie k o bashicutza transparenta pe globul ocular stang chiat langa iris, oare ce-o fi?
(2) plans in 4 acte dupa baitza, la masagel, punctul culminant la pusul caciulitzei (cu care oricum sta maxim 45-60 min): de cateva zile folosesc foehnul, dea DD sanatate cui a scris de folosirea foehnului in scop de linistire a bebelului; din seara asta folosim foehnul si in crizele de colici (dealtfel, destul de rare si mai putin violente, cel putin pana acum...)
(3) ma tot uit de vreo 2 zile la felul in care pedaleaza si tot am senzatzia k pedaleaza mai mult cu un piciorush decat cu celalat...poate mi se pare mie.
(4) dupa cateva seri mai dificile, am schimbat procedura de culcareala seara: o pun in patul mare intre pernele noastre (una de la mami si una de la tati) si o invelesc cu un poncho de lana de-al meu..si uite-asa adoarme mai rpd si mai linistita bebelina mea! pe urma, cand venim noi in dormitor, o mut in patutzul ei si gata, toata lumea la nani! foarte fericita nu sunt, de ce sa mint, nu vreau sa o obisnuiesc definitiv sa adoarma in felul asta seara, da' ce sa fac...
(5) a inceput sa-si piarda perishorul cu care s-a nascut, ii apare pufuletz de par nou!! e haioasa foc!
Gata, am dat raportul, ma duc la nani, va pup si va iubesc maxim!
PS: Selene, felicitari pt redresarea situatiei cu taticul Dariei..offff, doamne! barbatzii sunt niste copii mari...ce sa mai spunem de bebelushii nostri...
Ira, mamica Elizei
oana_vr spune:
O sa vi-l arat pe micul Edi, dar mai intai va trebui sa-mi fac cont si sa uploadez niste pozici. Sper sa ma descurc, inca sunt incepatoare.
oana_vr spune:
E un copil cuminte, dar cam rasfatat, vrea sa stea mult in brate, sau macar bagat in seama...
oana_vr spune:
Sambata trecuta l-am crestinat, am avut o petrecere frumoasa, iar el a dormit aproape tot timpul..
oana_vr spune:
Ce sa va mai spun?
Am nascut natural,fara epidurala, in saptamana 42. A fost totul ok.
oana_vr spune:
...iar saptamana viitoare vom merge la primul vaccin...am emotii si mi-e mila ca or sa-l intepe...