Licurici de ianuarie februarie 2009 (3)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Oana, bine ai venit Sa-ti creasca mare-mare licuriciul!

Multumesc frumos pentru gandurile bune, dragelor!
Lui Mister Mister se pare ca i-a trecut fornaiala, febra nu are deloc (nici nu a avut, deci stam bine)... mai stranuta el nitel da' stiu ca asta e normal la bebelusi. Oricum, tinem pompita aproape in caz de nevoie (tare nu-i place lui sa-i "suflu" nasul dar clar ca apreciaza sa scape de "urati". Acum e foarte preocupat de jucariile agatate de bouncer (un catel albastru, o pisica portocalie si un Tweety), le atinge, le balangane, le povesteste, e atat de dragut

Crysyana, sanatate multa la bebele tau, sa-i treaca si lui raguseala

Mai gagici, cine stie deschide capitol nou?

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

eu nu stiu sa deschid.
cry,sanatate la bb
dark la fel
de abia astept sa inceapa si Ana sa se joace.acum are o problema cu un tablou de pe perete care e mare si cu rama neagra.se uita minute intregi la el,ce o fi vazut...nu stiu

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Pup pe toata lumea!

Mici problemutze cu Eliza mea:

(1) are o chestie k o bashicutza transparenta pe globul ocular stang chiat langa iris, oare ce-o fi?

(2) plans in 4 acte dupa baitza, la masagel, punctul culminant la pusul caciulitzei (cu care oricum sta maxim 45-60 min): de cateva zile folosesc foehnul, dea DD sanatate cui a scris de folosirea foehnului in scop de linistire a bebelului; din seara asta folosim foehnul si in crizele de colici (dealtfel, destul de rare si mai putin violente, cel putin pana acum...)

(3) ma tot uit de vreo 2 zile la felul in care pedaleaza si tot am senzatzia k pedaleaza mai mult cu un piciorush decat cu celalat...poate mi se pare mie.

(4) dupa cateva seri mai dificile, am schimbat procedura de culcareala seara: o pun in patul mare intre pernele noastre (una de la mami si una de la tati) si o invelesc cu un poncho de lana de-al meu..si uite-asa adoarme mai rpd si mai linistita bebelina mea! pe urma, cand venim noi in dormitor, o mut in patutzul ei si gata, toata lumea la nani! foarte fericita nu sunt, de ce sa mint, nu vreau sa o obisnuiesc definitiv sa adoarma in felul asta seara, da' ce sa fac...

(5) a inceput sa-si piarda perishorul cu care s-a nascut, ii apare pufuletz de par nou!! e haioasa foc!

Gata, am dat raportul, ma duc la nani, va pup si va iubesc maxim!

PS: Selene, felicitari pt redresarea situatiei cu taticul Dariei..offff, doamne! barbatzii sunt niste copii mari...ce sa mai spunem de bebelushii nostri...

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_vr spune:

Va multumesc din suflet pentru primire

Mergi la inceput

O sa vi-l arat pe micul Edi, dar mai intai va trebui sa-mi fac cont si sa uploadez niste pozici. Sper sa ma descurc, inca sunt incepatoare.

Mergi la inceput

E un copil cuminte, dar cam rasfatat, vrea sa stea mult in brate, sau macar bagat in seama...

Mergi la inceput

Sambata trecuta l-am crestinat, am avut o petrecere frumoasa, iar el a dormit aproape tot timpul..

Mergi la inceput

Ce sa va mai spun?

Am nascut natural,fara epidurala, in saptamana 42. A fost totul ok.

Mergi la inceput

Nu vrea suzeta sub nici o forma, prefera degetul...

Mergi la inceput

...iar saptamana viitoare vom merge la primul vaccin...am emotii si mi-e mila ca or sa-l intepe...

Mergi la inceput