FIV in Ungaria 53
Raspunsuri - Pagina 21
Micky2007 spune:
Isa prima data am fost operata clasic, a doua oara laparoscopic, nu stiu de ce grad a fost dar a fost atat de nasol incat mi-a taiat o jumatate de ovar stang. Am pierdut o gramada de timp degeaba in loc sa fac FIV.
FIV reusit l-am facut la Szeged cu dr. Zadori. Daca mai ai intrebari, iti pot raspunde cu placere.
Micky
32+
+ 
AMR 6 saptamani
Isa78 spune:
Micky2007
Si mie mi-a taiat jumate din ovarul drept, care acum este ok, dar mi-a aparut un chist pe stangul de 23 mm. Eu sunt programata in Debrecen la dr Bondar in 8 mai pt ca acum sunt sub efectul injectiilor de Decapeptyl( in 27.03 am facut ultima). El a zis ca trebuie sa treaca cam 6 sapt sa-si faca efectul. Pana atunci nu poate sa-mi faca nimic. Tu ai avut dureri inainte de operatie in perioada menstruatiei? Pt ca mi-e si de alea imi e frica. Ale mele au fost groasnice si nu le mai vreau.
Mersi pt raspuns si iti doresc o sarcina usoara in continuare....sa inteleg ca ai gemeni?
Micky2007 spune:
Isa am avut si eu dureri in prima zi a menstruatiei groaznice. Mie mi-a descoperit endometrioza nu ca aveam neaparat dureri, ci in urma investigarii pentru bebe. Da, am gemeni si sunt tare fericita. 
Micky
32+
+ 
AMR 6 saptamani
teacdrn spune:
balanta tm:
1.fiecare pacient are propria abordare, numai medicul va hotari daca e nevoie de interventie inainte de FIV; in cazul meu a fost nevoie
2.protocolul FIV include tratamente hormonale de stimulare si declansare a ovulatiei, deci se poate rezolva problema
3.cam atat cred ca e intervalul de timp de cand suni pana la consult
Isa78-eu am endometrioza confirmata laparoscopic; chistul a reaparut dupa tratamentul de stimulare-deocamdata il monitorizez doar ecografic
bun venit ! tea
luck spune:

fetelor care ma pot ajuta la sfarsitul saptamanii trebuie sa incep tratamentul si nu gasesc pe nimeni in oras care sa stie sa-mi faca gonalul la pen asa ca va trebui sa-l fac eu.Va rog pe cele care ati trecut prin asta sa-mi impartasiti din experienta voastra pt ca desi am urmarit filmuletul de pe prima pagina mi-ar fi de mare ajutor si parerile voastre.
isa , balanta
bine ati venit !!!
micky 
ce fain suna "AMR 6 saptamani" !!!
andicu 
sa-ti traiasca bebe Filip !!
Micky2007 spune:
luck stiu ca suna foarte bine si mie imi place tare mult. Vrei sa vin pana la tine sa iti fac gonalul? Cand il incepi sa ma suni sa iti spun cum sa il faci, adica mai bine sa vorbesc cu sotul tau.
Fetelor nu deschide nimeni un subiect nou?
Micky
32+
+ 
AMR 6 saptamani
Micky2007 spune:
Gasiti un nou subiect aici care sa fie cu noroc si cu multe reusite.
Micky
32+
+ 
AMR 6 saptamani
balanta_tm spune:
Teacdrn, multumesc mult de raspunsuri!
. Probabil ca ma voi opera laparoscopic inainte sa merg la Szeged, ca sa stiu ca macar nu mai am chistul. Insa, ramane astenozoospermia sotului, care se pare ca 'ii sperie' pe doctori mai tare decat suspiciunea mea de endometrioza.
Insa sper ca FIV sa ne aduca si noua
.
Ade, in sfarsit, am reusit sa il votez pe Rares. Am primit confirmarea prin telefon, deci s-a inregistrat votul
.
Luck, multumesc de primire!
Fetelor de pe acest forum, sunteti absolut minunante si parca am mai mult curaj de cand sunt printre voi
.
Isa78 spune:
Buna teacdrn
Cat de mare ti-a crescut chistul in urma stimularii? Nu mai iei nici un tratament pt el?