FIV in Ungaria 53
Raspunsuri - Pagina 20
tanyuta spune:
FELICITARI noilor mamici
LIANA ce a fost mai greu a trec
ADACA am vrut sa votez din nou dar scrie ca momentan este oprit concursu nu stiu si daca la voi dar la mine asa scrie ca din 27-30 nu merge.
noi suntem mari si cuinti foc o sa punem si poze mai recente .
va pupam
balanta_tm spune:
Buna fetelor
,
Asa este, Tanyuta, pe pagina de vot zice ca intre 27 si 30 Martie nu se poate vota. Acum am observat si eu. Maine e 31, deci, in mod normal ar trebui sa putem vota
.
Va multumesc tuturor de primirea calda 

.
Va doresc o saptamana usoara.
andicu spune:
Hop si eu pe-aici!
Alla, felicitari pt sarcina! 
Liana, ma bucur ca ne mai dai vesti! mai ai asa putin!! iti tin pumnii sa ai o nastere usoara si la termen si o printesa sanatoasa! ..si apoi te asteptam la Mamici prin FIV!

Bun venit fetelor noi, va doresc sa nu renuntati usor, sa fiti optimiste si sa reusiti repede!!! 
Imi pare rau pt nereusite! si mai rau in pare cand vad fete care renunta..mi se pare asa dureros! va doresc numai bine si sa nu va pierdeti speranta ca intr-o zi o sa fiti mamici, indiferent de metoda! 
Noi suntem bine, Filip creste, vorbeste de ne face capul mare, asteptam sa vina vara pe litoral, sa putem sta si noi mai mult pe-afara , la "potei"-adica la copii
.
Mami de
Filip Gabriel (27/06/2007)www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc
Bazar pentru Mihaita
ankflor spune:
Neatza tuturor,
Multumesc pentru primire si incurajari.
Am incercat si eu sa votez bebelusul, dar nu merge
. Incerc si maine.
Va pup,
Anca
poti spune:
buna,
am si eu cateva intrebari, daca ma puteti ajuta cu raspunsuri, v-as multumi
pe scurt situatia:
Eu acum 2 luni diagnosticat azoospermie, nu am reusit sa aflu exact cauza, analize hormonale FSH-ul ridicat, restul ok.
Singura varianta se pare ca este FIV cu ICSI (sau PICSI, mai nou).
Acum problema:
Impreuna cu sotia cautam variante pentru FIV, pana acum am cautat ce clinici ar fi prin tara si am ramas la Polisano Sibiu si Gynera Bucuresti (imi puteti recomanda altele). La restul nu am gasit comunicare care am fi dorit-o si costuri mult pentru media celorlalte.
Cum dorim sa facem undeva in toamna FIV, mai avem timp sa cautam de aceea ne uitam si la variantele din afara tarii. Am gasit in Ungaria Kaali, dar nu am reusit sa aflam si niste costuri mai exacte.
Ne puteti ajuta, va rog?
FIV + ICSI, punctie testiculara
O alta intrebare: PICSI se face in Ungaria? Daca da la ce clinica si cam care ar fi costurile?
va multumesc
Isa78 spune:
Pt Poti
Este o clinica in Germania, o sa-ti dau adresa cand ajung acasa. Costa cam 6000 EUR
ankflor spune:
buna,
eu am facut FIV, dupa cum am mai spus pe 23 martie la Debrecen, si costurile au fost urmatoarele:
prima consultatie = 13000 forinti ( echiv a 190 ron)( prima consultatia a constat in ecografie pentru mine si spermograma pentru sot)
pana la punctie nu am mai platit nimik, cu toate ca am fost timp de 2 luni cam in fiecare saptamana.
punctia a costat 210000 forinti (3350 ron)( tot la fel include si spermograma sotului)
si ET a costat 115000 forinti (1730 ron )
eu pana la punctie si ET am facut si tratament care a costat in jur la 3500 ron.
cam astea sunt costurile acolo, nu stiu nimik de punctia testiculara, ICSI,sau PICSI, sorry
adresa de acolo este urmatoarea : KAALI INTEZET DEOEC Asszisztalt Reprodukcios KOzpontja 4012 Debrecen,Nagyerdei korut 98; tel 52/537517,052/537518,052/537617 fax 52/537618 cu prefixul Ungariei, iar eu vi-l recomand pe Dr Tandor, eu sunt multumita de dansul.
programarea la ei trebuie facuta cu vreo 1-2 luni inainte.
bafta multa
anca
Micky2007 spune:
isa eu am avut endometrioza, am fost operata de 2 ori, iar cand am facut FIV in Ungaria aparuse din nou. Asa ca am facut stimulare cu el cu tot si uite la semnatura ce a iesit. Nu am avut absolut nimic nici in timpul stimularii nici dupa. Acum cred ca a disparut endometrioza ca nu mi-a mai zis nimic dr de ea. Multa bafta.
Micky
32+
+ 
AMR 6 saptamani
Isa78 spune:
Buna Micky2007
Ai fost operata clasic sau laparoscop? Poate endometrioza ta nu a fost de GRADUL III. Unde ai facut fertilizarea (unde in Ungaria)?
Mersi
Pt Poti adresa clinicii din Germania www.kinderwunsch-mittelrhein.de