Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (169)
Raspunsuri - Pagina 15
bb_yasmi spune:
alina, ce curajoasa esti in legatura cu tunsoarea!!!iar maria e o scumpete, dulce tare!!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
bb_yasmi spune:
noapte buna!!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
adra_bell spune:
Buna dimineata!
Ca de obicei sunt prima, vad ca numai fii-mea se trezeste inainte de 7. Norocoaselor!
Am vazut-o pe Maria cu "Beda", mi-a luminat dimineata, ca eram morocanoasa rau. Carte la fel avem si noi, numai ca e cu animale salbatice, am luat-o de la Miniblu cand era Eva bebelus. Cel mai mult din cartea aia ii plac pinguinii, cred ca pinguinul e simbolul cuplului Eva-Radu
. Si Eva doarme sub 12 ore
Bb, cina se serveste la 7 sau 8, in functie de cum a dormit in ziua respectiva
Mihuta, taiteii cu lapte au si zahar? Eu i-am facut mai demult si nu a mancat, o sa mai incerc zilele astea. Nu ne-ai spus daca vezi vreo asemanare in filmuletul pus de Anca
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
adra_bell spune:
Mihuta, mi-am adus aminte, ce mult mi-a placut ultima ta postare
Lala, bine ati venit in clubul cataratorilor, cred ca v-a intampinat Maria la usa, ea e presedinte![]()
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
bb_yasmi spune:
neata
adra si eu ziceam ca ne trezim primele la 8-8.30....
_
bb_yasmi spune:
hi hi hi ziceam ieri ca fii'mea zice ca o cheama EMI, de fapt e un IMI (de la iasmi
)
_
bb_yasmi spune:
nah ca acu' fac eu monolog...

_
Ank83 spune:
'Neata..
Si noi suntem treji de o ora... Am terminat cu scutecele si lapticul de dimineata la dublu ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici