Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (169)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Ank, ti-ai adus aminte de vraji. :)) Eu am disparut sa bag painea la cuptor si sa strang prin bucatarie, ca sotul meu face toata treaba, dar ramane faina peste tot. El se duce la culcare si eu raman de servici. Maine vine si mama mea cateva zile sa ma "ajute". Ar fi venit si tata sa ma "ajute", dar avea un program complicat la servici. In ultimul timp tot converseaza cu Maria la telefon si nu mai au stare. :))
Maria a invatat sa faca baloane de sapun, iar cu lebada am umplut si spatiul de pe Picasa. A devenit foarte expresiva, stie sa-mi arate exact ce vrea. De cateva zile ii place sa o hranesc eu cateodata cu lingurita, desi ea manaca singura de cateva luni - cu mana, lingura, furculita... Imi ia mana si o pune pe lingurita. La fel, azi mi-a aratat ca vrea sa intind canapeaua in sufragerie, desi f rar am intins-o, iar cum prinde cescuta cu ulei de masline ia cu degetul si isi da pe fata, apoi o pune la loc. Si ma intreaba obsedant denumirea tutror obiectelor. Trebuie sa numesc pana si colturile cartilor. Partea buna e ca intelege cam tot ce-i zic, nu ma asculta neaparat si inventeaza singura tot felul de joculete in care eu joc mereu un rol principal. Are interdictie la pictat cateva zile pt ca a incercat sa bea din culori, dar e nemultumita si acum picteaza cu mancarea peretii !

Bianca, te-ai inscris la odisee ? Stii in ce luna vei naste ?

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

woww bianca asa tarziu se culca ana??
ellis, sa stapaniti sanatosi tricicleta!!
v-am pove , ce face iasmi cand se trezste dupa masa?? in fiecare zi aceasi "scena"..., imi prezinta: haina, cececei (cercei), mumu (mucu), teti de pe perete ( o fetita din desene ) ... iar seara si dimi are preferinte in care "pa" (pat) sa bea laptele si sa pun "sene" desene ....

aaaa si de azi cand o intreb cum o cheama imi spune EMI....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Maria a invatat sa faca baloane de sapun, iar cu lebada am umplut si spatiul de pe Picasa. A devenit foarte expresiva, stie sa-mi arate exact ce vrea. De cateva zile ii place sa o hranesc eu cateodata cu lingurita, desi ea manaca singura de cateva luni - cu mana, lingura, furculita... Imi ia mana si o pune pe lingurita. La fel, azi mi-a aratat ca vrea sa intind canapeaua in sufragerie, desi f rar am intins-o, iar cum prinde cescuta cu ulei de masline ia cu degetul si isi da pe fata, apoi o pune la loc. Si ma intreaba obsedant denumirea tutror obiectelor. Trebuie sa numesc pana si colturile cartilor. Partea buna e ca intelege cam tot ce-i zic, nu ma asculta neaparat si inventeaza singura tot felul de joculete in care eu joc mereu un rol principal. Are interdictie la pictat cateva zile pt ca a incercat sa bea din culori, dar e nemultumita si acum picteaza cu mancarea peretii !

Primul orice

superba maria ta!!! ai tuns-o?

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Lavi, o pupam pe Emi !

Primul orice

Mergi la inceput

Am tuns-o inainte de sarbatori. Ne-am tuns amandoua de fapt no 2.

Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Ce draguta e Maria... maine cand se trezeste Raul...am sa ii pun filmuletele sa o vada ...poate asa invata mai usor... ca pe mine nu vrea sa ma bage in seama la cititul cartilor...
Ba mint ..uite ca zilele astea tot venea cu o pagina rupta din cartea cu animale... care reprezenta cainele si ma punea sa fac ham ham... si venea obsedant sa tot "latru"

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Raul e obsedat de periute de dinti...De cate ori merge la baie insista pana le primeste pe toate ..dupa care se spala pe dinti pe rand cu toate

Poze pitici

Mergi la inceput

Bine asa ! Tu filmeaza-l pe Raul mancand, ne ajutam reciproc.
Ank, si la noi la fel cu periutele ! Se spala cu mine de 2-3 ori pe zi... iar cand pune mana pe a mea e cea mai fericita. O fi rau daca-i cumpar una mare?

Primul orice

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Bine asa ! Tu filmeaza-l pe Raul mancand, ne ajutam reciproc.
Ank, si la noi la fel cu periutele ! Se spala cu mine de 2-3 ori pe zi... iar cand pune mana pe a mea e cea mai fericita. O fi rau daca-i cumpar una mare?

Primul orice

sigur nu se supara ..si daca ii cumperi un buchet de periute mari

Poze pitici

Mergi la inceput

...cat despre ajutor reciproc..Bine gandit Alina

Poze pitici

Mergi la inceput