Dura lex sed lex(Clubul Juristilor)(19)
Raspunsuri - Pagina 20
absoluta spune:
Buna fetelor,
Stiti cumva un loc de munca pe juridic pentru o persoana serioasa?! Va rog frumos ajutati-ma daca puteti...
Multumesc
angelapriboi spune:
Mathilda si eu aveam greturi de nu mai stiam de mine si de asemenea imi era somn de picam .Cum ma urcam in masina eram pe scaunul din spate si in 10 secunde dormeam.Concluzia mea e ca ai un BAIETEL.
LoraG76 spune:
absoluta, eu nu stiu nimnic...in Bucuresti? Imi pare rau.
Mathilda, eu n-am avut greturi deloc, niciodata. Si e fetita..
Dar nici colega mea n-a avut si ea a nascut baietel...
(am fost insarcinate in aceeasi perioada si statea amandoua in acelasi birou) Eu vitamine am luat naturale, nu alea prescrise de medic...si a fost ok!
Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
angelapriboi spune:
Buna dimineata,
Va invit la o cafea !
Eu sunt super obosita,nici nu ma pot trezi dimineata.
Absoluta nici eu nu stiu nimic pe juridic!
Si crede-ma ca piata este tare dificila in acest moment.
va pup
kriss79 spune:
buna
absoluta, e greu acum sa gasesti un loc de munca. ai incercat sa te inscriii si sa cauti pe ejobs?stiu multe pers.care si-au gasit asa.multa bafta!
angela, multumumim de cafeluta.
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page
Cristina si
Alessia Stefana Mai 2009
www.shoppingtusiel.blogspot.com/" target="_blank">
Emeralde spune:
mathilda - incearca sa mananci radacina de ghimbir - ajuta la prevenirea greturilor de dimineata
si eu am fost foarte bolnava in primul trimestru al sarcinii - imi era rau de la orice
Angela - acum esti in Romania?
Irina ce mai face si Eva ?
LoraG76 spune:
Eu nu mai stiu nimic nici de Irina, nici de Eva...intra foarte rar pe la noi, din pacate. Stiu ca Eva sta tare rau cu timpul liber, munceste f. mult. Poate Kriss stie mai multe detalii.
Claudela are o dulceata de fetita, cred ca ai vazut in listuta.
Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
angelapriboi spune:
Luna, da,acum sunt in Romania.
Irina si ea e ocupata cu job-ul.Nu am mai reusit sa vorbesc cu ea de ceva timp.O sa-i scriu un e-mail sa intre sa ne salute.
pupici
angelapriboi spune:
Buna dimineata,
Va invit la o cafea buna,buna!!
ce parere aveti despre noul proiect de lege privind consilierii juridici?
ana_micu83 spune:
Salutare dragelor!
Ce mai faceti? Eu sunt la capitolul "zdroaba mare" cum se spune in Ardeal...toata saptamana am avut cate o programare...la tuns, la pensat, la manechira, la pedichiua la cosmetica faciala..etc,asta sa nu apara bebe si sa-si cunoasca o mamica care nu arata bine![]()
![]()
![]()
In rest, fac si refac bagajul de maternitate...ba mai pun hainute groase, ba le scot si pun unele mai subtiri...ba mai pun o paturica...da azi asa m-am ambitionat si am luat cate 2 seturi de hainute pregatite special pt vremea asta schimbatoare.Oricum, sunt convinsa ca in mare parte am luat o gramada de chestii nefolositoare, dar cum am sa nasc intr-un alt oras unde nu conosc pe nemeni,,,este mai bine sa nu am nevoie de ele , decat sa am nevoie si sa nu stiu ce sa fac. Vedem noi,,,ieri am avut un set de contractii f dureroase, dar neregulate...nu prea mi-a placut senzatia...
Va pup pe toate si de lipsesc...sa stiti ca m-am dus sa devin mamica!
Ana-Maria si Valentin viitori posesori de Andrei Razvan !
38+