Dura lex sed lex(Clubul Juristilor)(19)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Lora, am admirat pozutele din album! Superbe...felicitari pentru minunea ta mica si scumpa!

O zi senina!

Ana-Maria si Valentin viitori posesori de Andrei Razvan !37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Ana, multumim! Fotbalistul tau ce mai face? Mai are loc in casuta din burtica? Cred ca abia astepti sa-l tii in brate!
Am trecut doar sa va salut, ca-s cam obosita...am fost azi si pe la tara, la bunicii sotului meu, unde am alergat pe dealuri dupa caprite si ieduti.
Noapte buna!

Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766

Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Fetelor sa va spun ceva de care am ras toata ziua....taticul nostru a inceput sa aibe o grija exagerata pentru noi...

Deci, de ceva vreme ma tot suna un tip si-mi spune ca ii place de mine, ca ar vrea sa ma cunoasca mai bine ...ca este admiratorul meu secret etc. Cateodata il apuca sunatul noaptea, alteori ziua..oricum...ma enerva! I-am explicat ca sunt casatorita, ca astept un bebe ca nu ma intereseaza persoana lui etc etc...si el nu si nu...ca vrea sa ma vada si sa ne cunoastem mai bine ca a vazut o poza cu mine si nu mai poate...(labil psihic)

Astazi, (dupa ce ieri iar a sunat)..a repetat figura...si pentru ca eram trezita din somn, si nervoasa l-am sunat pe sot sa-l rog sa-l sune pe individ si sa-i spuna ca sa termine cu tel ca ma agaseaza si nu mai suport!
Taticul s-a dus la Orange si a solicitat identitatea peroanei care ma deranjeaza...cei de acolo au zic ca nu-i pot furniza asemenea informatii, dar il roaga sa mearga la Politie si sa depuna plangere...

Ce credeti ca a facut?S-a dus la Politie si a depus plangere ...si a mentionat in plangere ca sotia lui (adica eu) este insarcinata in 9 luni...ca este hartuita de acest individ, ca-mi provoaca o stare de nervozitate si ca vrea sa fie pedepsit cf legilor aflate in vigoare.

No, ce parere aveti? Ca eu am ramas blocata, merita ticalosul o lectie..da sa mearga la Politie si sa depuna plagere ...nu-l credeam in stare pe sot!

Ma mir cum de au primit aia plangerea avand in vedere ca "partea vatamata" sunt eu...

Cam atat despre noi...seara placuta!

Ana-Maria si Valentin viitori posesori de Andrei Razvan !37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emeralde spune:

Ana-Maria - foarte rapid sotul tau in luarea deciziilor - sunt curioasa ce va face politia

Lora - fetita e bine,a crescut mult,am o adevarata prietena langa mine /ne distram de minune zi de zi
am vazut si pozele Iustinei - foarte draguta / ce repede trece timpul ... acum s-au nascut si imediat merg la scoala
zilele trecute am vazut si pozele Alessiei - ce mare s-a facut!

felicitari si Mathildei pentru cea de a doua sarcina

Mergi la inceput

'Neata!
Va invit la o cafea!
Noi ieri am fost la padure cu niste prieteni cu copiii si acum suntem iarasi pe punct de plecare, dar am dat o raita si pe forum, ca altfel nu se putea...
Ana, mi se pare normala reactia sotului tau, bravo lui! Sper sa-l si descopere politia pe autor, cu siguranta o pot face daca vor.
Kriss, ai rezolvat cu net-ul? Noi trecem pe romtelecom, ca altfel nu se mai poate...click net-ul functioneaza f. bine.
Luna, voi nu veniti in tara in vara asta? Sau prin ce tari exotice va faceti concediul?
Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa!

Lora, mami de Iustina

www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emeralde spune:

Venim in Romania peste 3 saptamani dar nu ne-am facut inca un plan despre ce o sa facem acolo - prima saptamana trece de obicei cu vizita la rude,prieteni /ne-ma facut un obicei sa ne petrecem cateva zile la munte.Anul trecut mi s-a facut pofta si de marea de acasa asa ca am ajuns si acolo si tare bine m-am simtit caci atmosfera era aceeasi pe care o cunosteam din tineretile mele.
Voi unde mergeti anul asta? cum a fost anul trecut in Italia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

lume noua lume noua
Welcome back Adriana!
si daca tot ai revenit iti urez, cu intarziere LA MULTI ANI SANATOSI! mi-am amintit ca pe 4 ai aniversat..
Multumim de aprecieri..
as fi mai avut de scris..dar s-a sculat strumfa..ne mai auzim

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page

Cristina si Alessia Stefana
Mai 2009
Hainute pe comanda

Shopping pt.copii

Mergi la inceput

'Neataaaa!!!
Ce faceti dupa atatea zile libere?
Nu-i nimeni la cafea?
Va invit la o inka!
O zi cat mai buna sa aveti!

Lora, mami de Iustina

www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Luna bine ai revenit printre noi!!!! Ma bucur mult!!!
Lora multumim pentru cafea.Eu inca cred ca sunt in vacanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

emeralde-merci.
fetelor-o cafea cu lapte si de la mine.
eu ma chinui cu greturi, senzatii de voma si am vazut ca din cauza vitaminelor nu ma simt bine asa ca le-am oprit. le incep in al 2 trimestru cand sper sa ma simt m bine.
aici vitaminele sunt impartite in 2- unele le iau dimineata inainte de micul dejun( si vomitam) si apoi calciul seara intr-o ora de la cina. am renuntat o perioada tocmai ca imi provocau si m mult starea de voma. sapt viitoare ma duc la ecograf si mi s-a spus sa beau 500 apa. nu inteleg de ce. dar aici se pare e un pic diferit de belgia.si in belgia ma duceam la ecograf in fiecare luna. aici se pare ca va fi doar de cateva ori in 9 luni. ciudat. ieri am putut spre surpriderea mea sa mananc la mac.abia astept sa treaca 1 trimestru. mai sunt cateva saptamani. deocamdata stau acasa. am rennnuntat la job. ma trezesc destul de greu dimineata. sper sa fie m bine luna viitoare.
va pup

Mergi la inceput