Dura lex sed lex(Clubul Juristilor)(19)
Raspunsuri - Pagina 12
angelapriboi spune:
Buna dimineata,
vin si eu la cafeluta.
Ana stai linistita ca si eu am avut aceeasi problema cu tensiunea numai ca la mine era 18 cu 9.
In timpul sarcinii se schimba multe!!!
Kriss 
!
claudela spune:
Si eu beau o cafeluta mica...ca si de beau si de nu beau cea mica tot are colici...
Of, cat astept clipa cand va scapa de durerile astea de burtica...
La noi e vremea frumoasa, cred ca mai tarziu ies putin cu fetita sa o oxigenam nitelus...Interesanta perioada asta...Parca am si uitam ca aveam si servici o data...![]()
LoraG76 spune:
Uraaaa, a iesit soarele si la noi! 
Claudela, ma luati si pe mine la plimbare? ![]()
Kriss, va pup!
Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
angelapriboi spune:
Buna dimineata,
va invit la o cafeluta buna.
Cu greva fara greva am zapacit copilul.Aseara statea linistit ca astazi nu invata si ne ducem noi la karate si aflam ca se invata.Ajungem la 9:30 acasa si da drumul la tembelizor un aflam ca se invata.Si uite asa faceam noi temele la 10:00 PM
ana_micu83 spune:
Uau ce chestie cu invatamantul asta...chiar bataie de joc! Intr-un fel imi este mila de profesori ca au salarii mici etc etc, dar pe de alta parte isi merita soarta pentru ca niciodata nu au fost destul de uniti sa faca ceva si sa obtina ceea ce isi doresc, Si la final...cine pierde?...elevul! Oare nu se gandeste nimeni la ei?
Eu ma amuz acum, am niste prieteni care au plecat din tara cu copilul in concediu pe motiv ca urma greva....
Va doresc o zi super...
Ana-Maria si Valentin viitori posesori de Razvan Andrei !
33+
LoraG76 spune:
'Neata!
Vin si eu la o cafea, daca e fierbinte!
Va doresc o zi cat mai frumoasa!
Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
claudela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_micu83 Uau ce chestie cu invatamantul asta...chiar bataie de joc! Intr-un fel imi este mila de profesori ca au salarii mici etc etc, dar pe de alta parte isi merita soarta pentru ca niciodata nu au fost destul de uniti sa faca ceva si sa obtina ceea ce isi doresc, Si la final...cine pierde?...elevul! Oare nu se gandeste nimeni la ei? Eu ma amuz acum, am niste prieteni care au plecat din tara cu copilul in concediu pe motiv ca urma greva.... Va doresc o zi super... ![]() Ana-Maria si Valentin viitori posesori de Razvan Andrei ! 33+ |
Super alegere!Beau si eu cu voi o cafea, caci imediat se trezeste pitica si isi cere drepturile...Doarme de vreo doua ore, timp in care am reusit sa fac si eu cate ceva prin casa...
Sunt uneori sleita de puteri, simt nevoia de o evadare..La inceput am avut-o pe mama la mine, a fost mai usor...Acum sunt doar eu si sot, care oricum nu prea se pune, ca e la servici...Ma bucur totusi ca pe saptamana viitoare imi vine bunica intarire cu treburile astea casnice...