Dura lex sed lex(Clubul Juristilor)(19)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Doamne...cand vad scris pe undeva cuvantul "concediu" ma apuca asa o nostalgie , dar in acelasi timp..ma consolez ca nici toate concediile din lume nu ar suplini bucuria aducerii pe lume a unui bebe.

Anul trecut dupa ce ne-am intors din Grecia,am zis sa fim oameni cu scaun la cap si sa ne rezervam biletele cel tarziu la inceputul lui 2009 pentru concediul din vara.

Pentru 2009 aveam in plan Tunisia si Bulgaria/Turcia...am zis noi ca de luam biletele din vreme, le putem lua mai ieftin si asa putem pleca de doua ori in concediu si putem alege locatii cu mai multe stele.Am inceput asa tatonarea terenului inca din septembrie cand deja ma visam in Hotelul X sau Y...imi mai propusesem ca in luna iunie sa mergem in prima trasna de concediu si in septembrie in a 2a. Numai ca in iunie am sa devin mamica si in sept bebe o sa fie micut pentru a pleca cu el. Ar mai fi varianta sa facem o vizita familiei care locuieste la 150 km de Constanta si asa sa ne ducem 2-3 zile la noi la mare, dar n-am mai fost la noi de 5 ani si nu stiu daca e ok sa plec si cu un bebe dupa mine.

In concluzie, cred ca asteptatul concediu o sa se imparta intre pampers, picaturi de colici, ceaiuari si ce mai gasim pe piata!

Ana-Maria si Valentin viitori posesori de Razvan Andrei !32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Kriss, draga de tine! Sunt alaturi de tine si daca ai nevoie de cineva cu care sa vorbesti sunt sigura ca oricare din noi avem timp pentru tine! Cred ca iti este foarte greu, imi dau seama...enorm de greu, dar e bine ca faci ceva pentru tine si viata ta si pentru linistea ta si a Alessiei. Imi pare rau ca treci prin asa ceva! Pup-o pe Ale si incearca sa nu te vada ea trista...iesiti mult la plimbare amandoua si bucurati-va de soare si tot ce va inconjoara!

Angela, noi am rezervat din februarie deja o vila in Grecia, peninsula Kassandra, langa Hanioti...suntem 7 familii cu copii..., vom merge in septembrie. Pana atunci, prin tara....Herculane si mai vedem.

Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Lora, eu am fost cazata in Kalitheea la 11-15 km de Hanioti...ati facut o alegere ok fata de mine. Hanioti este o localitate unde gasesti si locuitori permanenti dar si foarte multi turisti...unde am fost eu, 90% erau doar turisti...iar preturile pe masura! In ultimele 2 zile am fost in Hanioti si mi-a placut. Nu este foarte mare, dar ai de unde sa cumperi una alta, ai bazaruri deschise noaptea si multe reastaurante cu specific.

Si in plus , daca vreti sa gatiti...in apropiere exista si un Lidl unde preturile sunt chiar de bun simt (noi n-am ajuns ca nu aveam cu ce, dar ne-au povestit romanii nostri).

Pupici de la noi!

Mergi la inceput

Ana, multumesc pentru informatii, asa citisem si eu pe net. Noi o sa stam la 3 km de Hanioti si 1,5 de Polichrono.

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Kriss imi pare nespus de rau.Suntem alaturi de tine!
Stiu ca in aceste momente cuvintele sunt de prisos.

Mergi la inceput

Kriss ti-am trimis un PM.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Kriss, va sarut si eu dragele mele si...multumesc ca m-ati reprimit alaturi de voi!
Sunt si eu alaturi de tine in clipele astea atat de neplacute si iti doresc multa putere interioara sa treci peste ... de dragul copilului

Mergi la inceput

O cafea si un ceiut !!!

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Ce frig eee!!!
Va invit la o cafea fierbinte!
O zi buna!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Buna dimineata dragelor...accept cafeaua cu mare drag (eu care n-am baut in viata mea mai mult de 10 cafele)...numai ca eu sufar de "boala lui invers",trebuie sa fac cate o chestie care in mod normal nu ar trebui facuta... am ajuns sa am tensiune de 7 cu 3 sau 9 cu 6...si trebuie sa beau cafea...

Va doresc o zi excelenta!

Mergi la inceput