Unde dam cei 2% din impozit?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greta123 spune:

Este foarte important zic eu sa directionam acesti bani catre o Fundatie sau asociatie! sa nu-i lasam statului!
Redirectionati va rog catre Asociatia Embriologilor pentru programul Ziua Infertilitatii din Romania.
este si topic separat pentru cine doreste detalii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura XXX spune:

DECI CE CREDETI, SE POATE FACE SUBIECTUL STICKY???

DONATI ACUM 2% DIN IMPOZIT PENTRU SMURD!!! www.fundatiapentrusmurd.ro

Mergi la inceput

din cate am inteles, anul trecut doar 30% din po****tie a redirectionat acesti2%. este pacat sa nu reusim sa mobilizam mai multa lume!
Nu va costa nimic!
De ce sa lasam statului niste bani cu care s-ar putea face ceva?
Vezi ziua infertilitatii!
Oricare dintre noi poate ajunge in aceasta situatie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

salutare lume....
eu am dat acesti banuti unei biserici foarte sarace si simt ca o caramida din constructia ce va incepe va purta numele meu...

cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire-Sf. Tihon Zanon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

In anii trecuti am directionat acest procent spre SMURD, insa anul asta m-am hotarat sa-i dau catre un ONG care prin activitatea desfasurata pana acum mi-au demonstrat ca sunt foarte asemanatori cu RSPCA/ASPCA pe care ii admiram cu totii pe Animal Planet.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura XXX spune:

Asa e aveti dreptate, e pacat sa existe aceasta facilitate si sa nu beneficieze nimeni de ea din cauza ca ne e greu sa depunem formularele

Declaratiile se pot trimite si prin posta [/i]

Dar parca totusi prefer (oricat de putini ar fi banutii) sa mearga spre oameni sau un ONG care se ocupa de copii. O optiune personala!
Cum spune greta mai sus, oricare putem ajunge in situatia sa avem nevoie de ajutor !

DONATI ACUM 2% DIN IMPOZIT PENTRU SMURD!!! www.fundatiapentrusmurd.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

am semnatura noua

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

Mergi la inceput

sunt foarte multi oameni care nu stiu ce inseamna sa redirectionezi 2% din impozitul pe venitul global.
Chiar astazi cineva de la servici m-a intrebat daca trebuie sa mai plateasca el inca 2% ca si asa taxele la stat sunt foarte mari!
Propunerea mea este sa va intrebati colegii , familia , prietenii daca stiu ce inseamna 2% si sa incercati sa le explicati.
De ce sa se piarda acesti bani cand se poate face ceva cu ei pentru oameni, pentru noi....pentru animalele pe care le indragim , pentru mediul inconjurator, pentru orice considerati voi important, indiferent ce ar fi acel ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Donati pentru Andrei, am pus contul in semnatura mea.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Donati 2% din impozit pentru Andei

Fundatia EUROMANIA, CUI 12947122, Bd-ul Ion Mihalache, Nr. 327, Bloc 12, Sc. D, Etj. 4, Ap. 114, Bucuresti,
Cont: RO89 RNCB 0086 0046 6770 0002, BCR Sucursala Grivita

Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_M spune:

Ma intereseaza acest subiect pe care l-am deschis cu colegele de munca. Noi toate dam in acest moment impozitul catre stat. Spuneti-mi, va rog, pentru a-i directiona catre un ONG- in ajutorarea copiilor, care sunt etapele? Ce ar trebui sa fac? Este treaba contabilei firmei sau cum?
Va multumesc.

Mergi la inceput