*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (31)*
Raspunsuri - Pagina 21
criss703 spune:
Bertha
...si daca talia ar fi cum ar fi ..atunci cat ar fi pulpaa
, noi sa fim sanatoase 
Hera si eu in 15 ianuarie am depus dosarul si nu am primit nimic , citisem tot aici ca in a doua jumatate a lunii martie ar trebui sa ne dea banii pt. cele care am nascut anul trecut iar in prima jumatate a lunii martie pt. cele care au nascut anul asta (mi se parea logic invers dar astept pana la sf. lunii sa vad daca se dau, daca nu incep sa dau telefoane sa vad ce se intampla 
)
ps.Malinas acum am vazut painica ta ce bine arata
si poze frumoase cu nazdavanul tau , ce frumos rade el la aparatul foto 
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez
PovesteaNasterii
monicus spune:
Pupici BraveGirl...multumim frumos... Va pupam dulce
| Citat: |
| citat din mesajul lui BraveGirl BEYYY...eu ma duc sa-mi smulg parul din cap sa i-l lipesc zanicii mele Mirtha, super poza ![]() ========== Corina Mamica de Arianna Maria ![]() Albumul meu POZE CU PRINTESA |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 12 saptamani
pozele mele
Povestea nasterii
monicus spune:
Criss703... pupici... ai o mititca foarte sic.. imi place la nebunie cum ii sta perisorul.... si ii place sa fie pozata am observat... tare chipesa.. parca ar vrea sa spuna ceva la camera de pozat... Ce mai .. ai o mititica fff dulce.....
Te 
| citat din mesajul lui criss703 Waww am vazut o gramada de poze frumoase de la botez si nu numai .Loren@ ,Hera felicitari pentru frumoasele printese crestinate iar voi aratati super mamicile .Monicus frumoasa povestea nasterii unui copil asteptat si dorit ![]() Mirtha .Despre indemnizatia de crestere a copilului nici eu nu am primit nici o decizie / instiintare prin posta desi am depus dosarul din 15.01.2009 Dandusa ne bucuram ca-ti place de noi si pupam si noi cei doi mici stralucitori , despre clatite nu pot spune multe pt. ca au fost comandate ca si pizza acasa Gynie felicitari pt. firele cazute de "ziua mamei" ![]() Mai aveam ceva de raspuns da nu mai tin minte ![]() Malinas foarte apetisanti "mucenicii" tai Fetele care ati facut painici in masina puneti ceva poze sa vedem cum arata .Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008 PozePaulaSofia Botez PovesteaNasterii |
pozele mele
Povestea nasterii
babyzapi spune:
Ma uitam si eu la ce scrieti voi cu greutatea...GI sa inteleg ca e greutate initiala...dar ce este GA si GT? Eu la pulpa am 42 
Malinas am si
citind povestea voastra. Sa va traiasca soricutul si sa va bucurati de el 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
babyzapi spune:
Bebecris am admirat pozicile de la botez, un scumpel David si mi-au placut tare mult si picturile de pe fata 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
BraveGirl spune:
Deci...vreau si eu in tabel.
inaltime:1,68
GI: 45kg
GA:46kg
GT: 45kg
talie:64 

sold:91
coapsa:54
voi cd ziceti pulpe, va referiti la coapse, nu? ca je zice pulpa la gamba. TREBUiE sa dau jos 4 cm din talie si unul din sold. Ma duc sa bag niste tarta, poate ajuta ![]()
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
lauramiron spune:
Au lucrat astia de la UPC toata ziua si n-am avut net
, abia ce i-au dat drumul
Alra, naspa ca te plicti la servici, mie asta nu mi-a placut niciodata, ca mai erau zile si la mine cand o lalaiam.
Si asa zici, Lauroiu' o cafteste pe Nicolu'
....asta e, tre sa fii atenta cu amandoua, sa mai creasca Lauriciul si sa inteleaga mai multe. Io n-am probleme dintr-astea, nu s-a atins inca de ea Rebeca, doar o trezeste, ca se apuca de urlat/cantat/pupat etc exact cand doarme asta mica
si ma enerveeeeez....uuufff. In rest, vorba ta, ma ajuta cu mici chestii, gen imi aduce pampersuri, servetele, hainute de ale Caterinei, se imbraca/incalta/mananca/spala singura, isi mai aduna jucariile din camera ei.
Auzi, cu somnul, nu are fiecare camera ei? Ca la noi e tare simplu si clar din punctul asta de vedere: fiecare cu camera ei!
Masurile mele....cu intarziere![]()
I: 1.70m
GI: 65kg
GT: 63kg
GA: 68kg
Solduri: 105cm
Talie: 81cm
Pulpe: 62cm
Ma, mie nu-mi place sa ma cantaresc fix dupa weekend
, deci propun sa ne cantarim/masuram martea![]()
_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo
lauramiron spune:
Na, c-am aparut eu si te-am luat la toate categoriile![]()

| citat din mesajul lui Otiliav Presimt ca iese cu incaiereala tabelul. Se pare ca eu castig detasat la toate categoriile. Trebuie sa fac ceva cu soldurile ca nu se aliniaza bine in tabel Am uitat sa precizez ca am pus in ordinea nasterilor. Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Pozele noastre |
_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo
monicus spune:
Da, stiu parculetul... vin foarte multi copii. Ma bucur ca suntem vecine.... cine stie poate poate ne vom intalni sa stam la povesti..
| Citat: | ||
citat din mesajul lui malinas
Asta inseamna ca suntem vecine de cartier?Eu ma plimb mereu pe langa parculetul de langa biserica, cel aflat vis-a-vis de liceul tudor vladimirescu. Parintele Visarion a fost cel care l-a botezat pe David si a tinut o slujba si o predica f frumoasa.Printre altele ne-a zis ca datul copilului la grinda, taiatul motului sunt obiceiuri lumesti, ca sa nu le zica barbare, si ca ar prefera sa nu le tinem.M-am amuzat si m-am bucurat fiindca eu nu aveam e gand sa tin vreun astfel de obicei, dar cu rudele pe cap nu stiu cum as fi scapat.Acum insa....am o scuza, asa a zis preotul. Multumim de urari.Si voua sa va dea DD sanatate, fericire si tot ce va doriti pt Ana. va pupam ![]() Un gand bun pt Ginye ![]() si Stefanut ![]() ._ "You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008) poze |
pozele mele
Povestea nasterii
monicus spune:
Bravo, felicitari. 
| citat din mesajul lui malinas uitati ca am reusit sa scriu povestea, povestilor...povestea lui David. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134560 monicus ![]() Un gand bun pt Ginye ![]() si Stefanut ![]() ._ "You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008) poze |
pozele mele
Povestea nasterii

.
.