*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (31)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Diamisha normal ca e lunga Sonia...cu cine vrei sa semene scunda daca mami are 1,73??? Pune poze cu frumusica sa o mai vedem si noi!

Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)

http://good-times.webshots.com/album/569546403llbloh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicabo

Malinas, Lorelay, andreea, pt David, Diana si Maya!
Malinas, felicitari pt job! Fain e sa fii cautata
Mi-a placut poza cu David la baita cum inota. Bravo si pt diversificare. Noi inca nu am inceput, cred ca pe la 5 luni - 5 luni si ceva vom incepe si noi. Vedem.. La Andreea asa am inceput, 5 luni jumatate.
Ti-am vazut si pozele cu mucenici, am mai citit pe aici ce mancarici mai faci, painici...bravo ma esti harnicuta Eu m-am cam puturosit cu mancarea, doar pt Andreea ce gatesc si eu si atat. Iar prin casa treburi marunte si atat.

Multumim de urari.

Ce sa zic, fac si eu ce potsi cand pot.Sunt zile cand nu ma apropii de bucatarie, doar sa-i fac laptele lui David, dar sunt si zile in care stau mare parte in bucatarie.Tu ai 2 copii, nu unul si sunt amandoua mici, nu vad cum ai avea timp sa mai faci si altceva.Nu am ce sa fac, fiindca deocamdata nu am gasit un ajutor.Oricum, daca reincep serviciul incercam sa vedem daca poate intra sotul in CIC, din toti oamenii din lume doar in el am incredere sa aiba grija de bebe.

Legat de diversificare ce sa zic, am decis sa incep fiindca David are probleme cu constipatia.Are scaun doar daca ii pun lactoza in laptic.Eu sper ca o data trecut pe papica sa se regleze si cu stomacelul si cu tranzitul intestinal.Pana acum nu am avut nici un fel de rezultate, dar suntem abia la inceput. Tu ai laptic si Ana-Maria e alaptata exclusiv, asa ca nu ar avea rost sa incepi diversificarea daca ea se satura si se dezvolta bine.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmendu

ma, n-auzi ca depasesc P1000!
am pus la ski de la ciolane si cartofi si acum nu mai pot sa le dau jos nici cu sala, nici cu masaj. doar cu foame! vorba diamisei, la auschwitz nu era nimeni gras!

si eu am pus 6 kg anul trecut in timpul sezonului de ski.Eu am avut in ultimii 10-15 ani, 52 de kg si anul trecut m-am trezit brusc la 58.A coincis cu sezonul de ski.Efort mult, papa si somn.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Micky_ea

Leeloo ma bucur ca te-ai linistit in privinta lui Damian.

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Citat:
citat din mesajul lui criss703
Bherta de unde sti ca talia ar trebui sa fie putin mai mare decat pulpa ???

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez
PovesteaNasterii

Pai modelele trebuie sa aiba 60cm in talie. De-aia am concluzionat ca alea au talia cam cat am eu pulpa.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Bertha deci asta era explicatia ..no lasa tu modelele ca alea au si 1.80 m , aici ce mai e de facut ? !

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorellay

Salutare....
Cecilia de Ank83
Nu am citit nimic si nici nu sunt in stare...
Ieri am fost la cantar...a luat doar 250 g intr-o lunaSa mor nu alta...Oricum nici nu papa bine..nici san nici bibe..indiferent ca ii dau in bibe.Am schimbat laptele praf, am schimbat bibe, am schimbat tetine...program, pozitii, camerele...la fel.NU vrea.Trage de cateva ori si o apuca rasul, povestile....Ce ma fac?Dr a zis sa ii fac analiza la kk.Ies azi sa cumpar recipient si duc maine dim.Sunt asa suparata.....
Are 5100g la 4 luni.
Aseara i-am facut cereale...ce greu a papat 60 ml...imi venea sa o bat..i-am zis "ma superi...dormi pe scara la noapte"...si ce credeti...s-a pus pe un ras....Si eu pe plans...

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Sorana, sa nu te superi, m-am gandit mult daca sa scriu sau nu. De ce nu incerci sa o lasi sa pape cat vrea ea pana vezi rezultatul analizelor? Cu cei 10-20 ml pe care o vei forta sa-i bea, nu vei rezolva problema greutatii, in schimb, exista riscul sa obtii un copil stresat care se va obisnui sa priveasca masa ca pe un moment neplacut si sunt sigura ca nu-ti doresti asta. Si schimbarea frecventa a formulei poate dauna organismului, se face treptat din cate stiu eu, nu azi un tip, maine altul etc. Hai, calmeaza-te, eu cred ca fata-i sanatoasa, daca-i vesela, rade...nu-i transmite si ei stresul tau.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui criss703

Bertha deci asta era explicatia ..no lasa tu modelele ca alea au si 1.80 m , aici ce mai e de facut ? !

Criss,apropo de inaltime e o vorba "Esentele tari se tin in recipiente mici" ,deci...be happy!

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

ce faceti fetelor?
pun si eu cateva poze de la botez...ieri am intrat in posesia lor....am avut noapte alba....s-a trezit la fiecare ora si jumatate....de ce?

nu stiu!!! scartaia cu ochii inchisi...ma gandesc ca poate seazra nu se ma satura!!! nu stiu!!!! nu-mi vine sa bag completare!!! va spun sincer!!!

o sa adaug la semnatura linkul cu pozele!!!!

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

David-Andrei
Povestea nasterii

http://b1.lilypie.com/iOAIp2.png
http://lilypie.com/pic/090116/7IMD.jpg

pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Nu stiu nici eu ce masuratori folositi...daca ma masor deasupra buricului unde zic eu ca am talia iese cit de cit ok, dar daca o fac sub buric unde am burta de la nascare..imi ies atit de multi cm incit eu nu ma bag la lista voastra...basca soldurile spre 100 cm..

Bianca Andreea si Larisa Elena

Mergi la inceput