Testam cremele de ochi
Raspunsuri - Pagina 10
Annie80 spune:
Pearl, am si Advance repair, dar pana acum am folosit din gama Future Perfect
mey, drae greu sa faci sa dispara ridurile, Cica Perfectionist CP+ (tot estee Lauder, de care ti-am spus la cafeluta ar ajuta, dar in timp), eu zic sa previi sa mai apara altele, si sincer cu vremea de aici e greu
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
Allure spune:
...poate trebuia sa mentionez ca nu am nici un fel de probleme speciale: riduri, cearcane, etc...la mine problmea e simpla, de intretinere.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.
ANITA75 spune:
Mai fetelor,dar ce cremele noastre romanesti nu sunt bune? de ex-cea de la Hofigal, cea cu albastrele si multe altele ,eu o folosesc pe cea de la Hofigal si este f buna incercati numa.
ANITA75 spune:
chiar acum mi-am primit comanda de la oriflame crema de ochi cu aloe vera inca n-am dat
crinuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Annie80 eu am toata recunostiinta fata de Estee Lauder, singura crema care a lucrat eficient cu ale mele cearcane profunde, de credeam ca le mai scot cu preotul, si intr-un timp relativ scurt ------------------------ Someone's pleasure is another's pain! Alergic at stupidity. |
Cum se numeste crema? Si eu vreau sa scap de cearcane....
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
The True Church is ONE, HOLY, CATHOLIC and APOSTOLIC
pics
www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta
Annie80 spune:
Crinuta singura crema de ochi din gama "Future Perfect" am avut vreo 3 pliculete monsta, acuma sunt pe "Advanced night repair pt ochi", tot estee lauder
Sincer sun mai niste cearcana dar nu asa prfunde cum erau
Si Advance night repair, e super, dimineata pielea fetei e total schimbata...in bine super, (pretul ma omoara) oopps asta e pt cremele de zi/noapte!
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
Dbunny spune:
de marca Talika ati auzit? a incercat cineva?
Am auzit ca-i buna de la o singura persoana, am vazut-o in farmacie...
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
oanab125 spune:
Eu sunt foarte bucuroasa:in sfarsit, mi-am gasit o crema potrivita pentru ochi si sunt foarte mutumita: crema cu acid hialuronic de la Eucerin.
Matei si Ilinca
pearl84 spune:
Pana la urma mi-am luat future perfect de la estee lauder. La advance repair nu m-am bagat ac era cam peste buget. Buna e si asta pana acum.Daca-mi dispare vro linie va anunt
Pearl
Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.
cristina_dm spune:
Fetele, eu folosesc gama DIADERMINE. Sunt foarte multumita!
Pretul e relativ ok...si gasesti ce vrei, in functie de nevoi...cearcane, riduri, hidratare, intretinere etc
Anita 75, ai dreptate spunand ca si cremele romanesti sunt f bune. Eu alternez si folosesc din gama romaneasca GEROVITAL PLANT "Crema sebo-reglatoare purificatoare". La inceput,am fost un pic sceptica, dar am primit cadou gama intreaga si am incercat. Nu am fost dezamagita! Si la nivel de pret este chiar foarte ok...