Sfintii sunt printre noi
Raspunsuri - Pagina 2
misha71 spune:
Bird uite, citeste aici
Tzuni, eu sper sa nu fie ironie, desi cam asa pare, din nefericire.
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
ina_nz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui misha71 ina, ai inceput demersurile pentru atestat? Te asteptam cu drag aici, la "Adoptii" pentru orice sfat ai nevoie **************************************************************** In fiecare zi alaturi de Emma! www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ) |
Mi-am facut lectiile si cercetarile si nu pot sa adopt un copil din Romania. E complicat nu atat financiar cat din punctul de vedere al timpului pe care trebuie sa-l petreci in Romania. Nu pot sa stau intre 6 luni-2 ani in Romania ca sa parcurg toate etapele .... ca sa nu mai vorbesc de distanta foarte mare intre NZ si Romania...nu am cum sa ma duc in Romania de cate ori te cheama, doua zile pe drum cu doi copii dupa mine.
M-am uitat insa pe un site cu adoptii din China....m-ar costa $25 000 NZ ceea ce ar fi cam 12 500 euro si trebuie sa mergi de doua ori in China. O data pt acte si o data ca sa iei copilul. Au numai fete.
Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si baby
misha71 spune:
Asa-i de simplu in China?
Mult succes, sa-ti vezi puiul acasa cit mai repede
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
bird70 spune:
Noi ne uitam la Columbia si la China. Ne-ar place sa adoptam din Romania dar daca au conditii omenesti. Noi avem amandoi joburi si 2 copii la scoala, nu putem sa ne plimbam de o mie de ori si sa stam perioade lungi in Romania.
lisaelisa spune:
Asemenea oameni care, pe langa har mai au si determinarea de a duce o munca de sisif la bun sfarsit, sunt rari.
Cinste acestui preot cu inima de urias !
lisaelisa
mami de ingeras dragalas
abbi spune:
pe timpul studentiei mele am fost de cateva ori, cu un grup organizat de o profa inimoasa, la Valea Plopului.erau vremuri frumoase: faceam economii din putinii bani de buzunar pe care ii aveam, cumparam jucarii, hainutze, cautam sponsori etc.Ceea ce am vazut acolo m-a emotionat puternic. De multe ori, initiativele private sunt mai eficiente decat cele ale statului.
raluk_psk spune:
foarte frumos...sa-l ajute Dumnezeu sa traiasca mult si sa aiba grija de mai multi..daca ar merge mai bine in tara asta as incuraja pe toti sa infieze un copil chinuit asa chiar daca mai au copii ai lor..dar cum romania se duce de rapa si abia ne taram...asta e...cine poate, poate cine nu se straduieste..
http://tanaramamica.wordpress.com/