Sfintii sunt printre noi

Sfintii sunt printre noi | Autor: ina_nz

Link direct la acest mesaj

Citeam pe diagonala Ev. Zilei. Nimic intersant....aceleasi personaje....aceleasi meschinarii........

Pana am ajuns la articolul asta:

http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/842528/Parinte-pentru-1400-de-copii/

si de acolo am "gugalit" mai departe si am ajuns la siteul asta:

http://www.valeaplopului.com/

Asta da preot! Sa-i dea dumnezeu sanatate si viata lunga.

Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si baby

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

da ... remarcabil ...
mai auzisem parca despre el mai demult.
si eu ma rog sa-i dea Dumnezeu sanatate si sa existe cat mai multi oameni care sa-l ajute in ceea ce face.

Geta, mami de Alex

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Am fost si noi de Craciun.
Intr-adevar, este minunat ce a reusit sa faca acolo si ce intentioneaza sa faca in viitor sa ii ajute pe copii. Din pacate, de la stat nu are parte de mult ajutor, se descurca cu ajutorul sponsorilor si donatiilor.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Bazar pentru Sonia, Andrei, Mihaita

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Este extraordinar ce face Parintele acolo, dar din pacate beneficiaza de destul de putina sustinere in Romania; faptul ca apartine Bisericii Ortodoxe nu-l face foarte "atractiv" in ochii presei romanesti actuale si chiar al forumurilor romanesti pentru actiuni umanitare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana Stroe

Este extraordinar ce face Parintele acolo, dar din pacate beneficiaza de destul de putina sustinere in Romania; faptul ca apartine Bisericii Ortodoxe nu-l face foarte "atractiv" in ochii presei romanesti actuale si chiar al forumurilor romanesti pentru actiuni umanitare.

Daca nu avea parte de sustinere nu reusea sa faca ce si-a propus acolo.
Dimpotriva chiar, as spune ca spre deosebire de multe alte astfel de actiuni sau proiecte, Valea Plopului chiar a avut parte atat de mediatizare intensa cat si de finantare.
Numai la mine la fundatie mi-au scris anul asta vreo 5 persoane diferite sa imi ceara finantare pentru Valea Plopului. Sunt cunoscuti si arhi-cunoscuti.

Statul nu il sustine pentru ca nu prea are cum.. Casele din Valea Plopului nu sunt integrate in vreun sistem de protectie a copilului din cate stiu eu (cum sunt centrele de plasament). Exista in Romania destul de multe case de tip familial dezvoltate de catre asociatii sau fundatii iar aceste case sunt finantate tot din sponsorizari, donatii, fonduri europene si tot asa. Este ... cum sa va spun... un fel de sistem paralel cu sistemul de protectie a copilului de stat. Mult mai eficient decat sistemul de stat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Laudabil, insa daca s-ar putea ca macar o parte din copii sa fie dati spre adoptie si sa creasca intr-un climat cu adevarat familial, ar fi si mai bine, insa acest lucru e imposibil acolo. Multe familii au incercat, fara succes, insa. Nu cunosc motivele insa acest lucru nu cred ca este corect. Mai bine sta copilul acolo, cu alti 1000, decit intr-o familie calda si iubitoare.

In fiecare zi alaturi de Emma!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Laudabil, insa daca s-ar putea ca macar o parte din copii sa fie dati spre adoptie si sa creasca intr-un climat cu adevarat familial, ar fi si mai bine, insa acest lucru e imposibil acolo. Multe familii au incercat, fara succes, insa. Nu cunosc motivele insa acest lucru nu cred ca este corect. Mai bine sta copilul acolo, cu alti 1000, decit intr-o familie calda si iubitoare.

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

Asta ma doare si pe mine cel mai tare....ca doresc sa adopt un sufletel si nu pot. Si ce nu i-as oferi!!!!

Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

ina, ai inceput demersurile pentru atestat? Te asteptam cu drag aici, la "Adoptii" pentru orice sfat ai nevoie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Citat:

Inteleg ca nu mai sunt alti copii adoptabili in Romania, in afara copiilor de la Valea Plopului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana Stroe

Citat:

Inteleg ca nu mai sunt alti copii adoptabili in Romania, in afara copiilor de la Valea Plopului?

Asta e ironie?

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

CINE VREA SI CINE POATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Citat:

ina, ai inceput demersurile pentru atestat? Te asteptam cu drag aici, la "Adoptii" pentru orice sfat ai nevoie

Se pot adopta copii de catre cetateni romani care traiesc in strainatate? Si eu vreau sa adopt un copil.

Mergi la inceput