Nou stil de viata (261)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Roxa, cred ca poti s-o comanzi dar eu vreau sa mi-o fac la croitoreasa si vreau alta culoare.
Cum te rasfeti singurica acasa?

Mihaser,

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Delia super rochita.Dar la lungime eu zic sa fie pana la jumatatea genunchiului(am eu o buba cu ori e lunga ori e scurta).

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna fetelor!
Delia este superba rochia, si eu cred ca merge ca rochie de seara. Mie imi place si culoarea.
Bianca La Multi Ani! An_k sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si norocoasa

Eu acum sunt la sor'mia, ca face sfestanie, si asteptam preotul. Va saluta si ea, dar acum este putin ocupata.

Va pup pe toate si va doresc un week-end cat mai placut.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Delia, tare frumoasa rochita. Eu mi-as pune niste pantofi cu toc decupati in fata; caut un model si iti arat. (asta pentru ca e luna mai... desi as merge si pe sandale)

Hai ca gasesc eu ceva sa-ti arat.

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Delia, mie-mi place mult culoarea aia si te vad in ea...
acasa m-am rasfatat cu o cafea decofeinizata si 4 biscuiti cu cacao, seminte si caju...
am facut un pic de curatenie si ordine si acum o lalai...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Roxa, mie-mi place foarte mult culoarea asta: http://www.simplydresses.com/shop/viewitem-PD389215 si cu niste pantofi gri inchis, eventual negri, dar pe modelul celalalt. Nici movul ala nu e de lepadat...

Gabi, sint draguti pantofii decupati in fata dar nu se vede partea aceea dubla de la dres la degete?

Gusta, sa-mi acopere genunchii, eu asa o vreau.

Vio, Dordia,

Tocmai am venit de la sala, am muncit de m-a luat naiba 2 ore, ma duc sa maninc ceva bun si dietetic.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

super culoarea asta albastra si cred ca e culoarea anului, sau macar una dintre ele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna seara,

am ajuns si eu acasa, cam obosita. Maseaua aia de minte care creste inca ma sacaie... si genunchiul stang m-a cam durut azi.

Mi-am cumparat ceai de roobois verde, de-abia astept sa il incerc. Mi-am mai luat niste ulei de nuca bio, ulei de migdale dulci, iaurt bio...si nu mai stiu . Am imbatranit, uit repede.
Am probat si o hainuta de primavara super...dar nu am cumparat-o.

Revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Buna seara si de la mine!

Fac bagaje, ca maine dimineata sunt in avion spre casa.

An-k, la multi ani Biancai! Sa fie sanatoasa si fericita!

Roxa, io imi fac mea culpa, n-am avut timp nici sa respir perioada asta cat am stat in Cluj. Oricum si vremea mi-a pus capac, m-am saturat de ploaie ca de mere padurete!

Ruxi, cum sa zici ca imbatranesti la varsta asta??? :) Esti tanara!

Delia, am vazut si eu rochita, e foarte frumoasa, dar pe mine personal nu stiu daca m-ar avantaja (ca am conformatie de para si am umerii foarte ingusti). Iar culoarea pe care ti-ai ales-o e ffff faina!

Va pup pe toate,

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Ruxi, mergi la farmacie si cere o apa de gura cu clorhexidrina. Gasesti de la Colgate Plax, Oral B + altele; important este sa aiba acest ingredient - clorhexidrina. Si fa spalaturi la maseaua de minte cu ea - tine acolo cateva minute apa de gura, ca si cum ai face gargara. Fa chestia asta de 2-3 ori pe zi; iti garantez ca in doua zile iti trec durerile.

Delia, eu nu mi-as pune ciorapi; dar daca nu te simti bine fara, vezi ca exista foarte-foarte subtiri (6 DEN) care nu au partea din fata ingrosata.

Uite niste modele care cred ca se potrivesc rochitei:

http://www2.victoriassecret.com/commerce/onlineProductDisplay.vs?namespace=productDisplay&origin=onlineProductDisplay.jsp&event=display&prnbr=CL-239696&page=1&cgname=OSSHUPUMZZZ&rfnbr=5996

http://www2.victoriassecret.com/commerce/onlineProductDisplay.vs?namespace=productDisplay&origin=onlineProductDisplay.jsp&event=display&prnbr=CL-234665&page=3&cgname=OSSHUPUMZZZ&rfnbr=5996

http://www2.victoriassecret.com/commerce/onlineProductDisplay.vs?namespace=productDisplay&origin=onlineProductDisplay.jsp&event=display&prnbr=CL-239781&page=6&cgname=OSSHUPUMZZZ&rfnbr=5996

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput