Nou stil de viata (261)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

In sfarsit am ajuns cu stirile la zi.
An_k sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii! Bianca!

Mergi la inceput

Tzuni imi pare rau ca n-am stiut despre emisiunea de pe Cultural.
Imi place cana ta!Pare din lut, lucrata manual.
Apropo de mnasele, am si eu una de minte care ma chinuie de aproximativ un an.Sper sa iasa bine si sanu fiu nevoita sa o scot
Danielag multumesc pentru urare.Mi-e cam frica cu sofatul, dar sunt nevoita sa o fac zilnic la servici, iar in weekend ma exploateaza la maxim sotul.Da' si mie imi place!
Dordia un mare lui Stefan si multa putere sa treaca cu bine peste varicela.
Gabriela, Anda si noi suntem fani Oraselul Lenes,Diferenta e ca Edi nu se trezeste dimineata sa-l vada si asa dorm si eu mai mult.
Din pacate, fiind baiat, ii place mult si serialul Power Rangers, de care nu stiu cum sa-l dezvat.Au si un fan club la gradinita
Zuzlici cum stai cu dieta?Ce-ti face micuta si frumoasa domnisoara?
Criss cum te simti?Esti in medical?Dany cred ca e foarte bucuros sa te aiba acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

De la 7 a fost trezirea asa ca la ora asta am tona de cafea bauta si azi am program administrativ.

Gabriela ,Anda ,Carmen o dau pentru o saptamana si dupa vedem daca mai primeste pupici.

Pepene da Uti e Mara.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

An-k la multi ani pentru Bianca sa creasca mare si sa aiba parte numai de lucruri bune.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ciao drageloooor! Azi fac ce vreau eu, sunt singura pana maine la amiaza, ce ziceti? Am ramas singura pentru ca mi-am trimis baietii la schi. Eu nu ieseam la o ora suficient de mica sa pot impacheta fara stress si sa ajungem la o ora decenta in statiunea respectiva si atunci i-am lasat singuri. Cred ca nu pot huzuri, casa nu mi-e intr-o stare care sa ma lase sa ma relaxez pe deplin insa ceva ceva tot am sa fac eu doar pentru mine. In primul rand stiu sigur ca nu am sa gatesc, mananc din brisca ce apuc si beau niste ceaiuri...si mai vad...

Carmenelor (E+M), fetelor pisicutelor! Dau de baut, am scapat de greu, am luat testul auto! am fost joi asa cum am zis si am facut 14 puncte din 15...bine ca am scapat!

Aseara am fost la sport si apoi la film, o comedioara delicioasa, "Despre barbati si nu numai" exact ce aveam nevoie la ora aia, usor si distractiv iar asta noapte am avut un vis dragut din care nu vroiam sa ies, un amestec intre cartile mele cu vampiri romantici si frumosi si filmul de aseara cu un blond bunaciune, cu un zambet criminal si un bestial! Arata femeia aia, Scarlett Johansson de mori incet, asa vreau sa fiu si eu, frumoasa si apetisanta si voluptoasaaaaa

Delia, True Blood e facatura pentru ca e doar comercial si atat...la cate carti cu vampiri am citit, nu pot inghiti chestia aia...

Anda fetele cred ca mananca de post fiindca a inceput Postul Pastelui, nu din ratiuni de slabit sau altceva...eu mananc vegan din ratiuni de detoxifiere, la indicatia persoanei la care m-am dus pentru problemele mele... abia simt ca se misca ceva si la mine, ma simt putin mai bine si incet incet am sa introduc si ceva lactate, dar nu inca...incet incet am dedus logic ca ma indreapta carte mancarurile care nu sunt acide, cele cu ph bazic sau neutru...

Rolo, Gusta, ce fain ca va veti intalni

Daniela, iarasi nu am fost sincronizate...trebuie sa ne straduim mai tare sa ne intalnim...dar las ca dupa ce imi iau carnetul (in 29) o sa fiu si eu mai mobila...

Madelaine77, cum ai scapat de dependenta de cioco, eu nu am reusit. Mananc mult mai putina, dar uite ca imi incalc regimul cu cioco din cand in cand

fetelor, mai viu...merg sa dau o tura prin casa, ca nu stiu ce sa fac...si de citit nu am chef...

Mergi la inceput

Bravo Roxa stiam eu ca poti!
Gusta eu tot o pe Uti.Ce zici, facem schimb?Sa vezi ce am si eu .De felul lui, Edi e cuminte, dar vorbeste non-stop si e foarte agitat.Sa vezi scheme de Power Rangers si masini Transformers....eu vreau papusele si rochitele roz si codite cu fundite...si linisteeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Salutare frumoaselor,

Azi trebuia sa ma duc sa-mi caut rochie dar nu-mi place sa ma duc singura asa ca am renuntat. In schimb mi-am gasit un model de rochie pe net de care m-am indragostit pur si simplu , asa ca va invit sa va dati cu parerea: http://www.simplydresses.com/shop/viewitem-PD434229 Ce ziceti, merge ca si rochie de seara? Ma gindeam sa-i fac si un bolero de luat pe deasupra in caz de racoare si eventual de adaugat ceva sclipici care sa delimiteze zona bustului sus si jos la talie.
Gabi, pe tine te intreb ca stiu ca tu ai o colectie: ce gen de pantof ar merge cu rochita asta, dar nu cu toc prea inalt? Ca in luna mai nu stiu daca vom trece deja la sandale si de-alea oricum am...

Bianca, sanatate si mult noroc!

Roxa, ok, cum zici tu, da' mie-mi place filmul si mai ales actorul principal.

Tzuni, ce film ai vazut aseara?

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Deli si eu am pus okii pe o richie asemanatoare...daca te uiti in colectia Event de la nichi nichita e una asemanatoare neagra, doar ca e lunga...si are cateva pietre...cosi si tu ceva pietre si e rochie de seara super!

Am zis ca mor azi...mama are 5 pisici...si mi s-a pus pe creier ca am inghitit par...inca il mai am...pe creier in gat, nu stiu exact unde...am vomat tot...deci meniul de azi...nimic...plus o cearta cu ai mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Roxa felicitari! da si mie ..poate scap de parul ala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Miha , scapa de obsesie. Nu mai ai nici un par nici on gat nici in creier, pot sa bag mana in foc. Nu te mai gandi si nici nu te mai certa din pricina pisicilor cu mama ta ca nu are rost.

Fetelor, pe unde v-ati ascuns?

Delia, frumoasa rochia intr-adevar, oare poti s-o comanzi?

Mergi la inceput