Ce nu va place la DC?

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

sponsorii. publicitatea agresiva , stai sa deschizi o pagina dar intai apare bannerul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Nu-mi place de ani buni. A devenit o umbra palida din ceea ce a fost, subiectele sunt plictisitoare si slabe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

A cazut mult fata de ceea ce era.Inclusiv moderatorii inclusiv cei ce acceseaza....tot.Banuiesc ca-si pune amprenta viata din ce in ce mai stresanta si lumea se descarca.In loc sa fie apreciate pererile la obiect "cine nu e cvu noi e impotriva noastra"...plus falsa corectitudine a unora.....pacat sa zicem......

e necesara o schimbare....

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

E o chestie generalizata, peste tot pe Internet calitatea utilizatorilor a scazut pentru ca PCurile / conexiunea au devenit accesibile tuturor.

Da, era o cu totul alta lume pe Internetul anului 2000...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Numai ca cei care vor calitate isi pot construi propria calitate fara a a astepta sa o faca altii in locul lor.

Iar cine are idei in acest sens, insa nu stie cum se le astearna o poate face la sectiunea sugestii. Si chiar poate iesi ceva bun.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Va autoincludeti in aprecierile de mai sus? Sau voi sunteti "elita" forumului nemultumita de conditiile prea liberale de aderare la forum?

Nu va dati seama ca e penibil sa afirmi asa ceva ... ce inseamna a scazut calitatea userilor, adica iaca au venit niste tzarani si s-a stricat bairamul elitist sau cum? Stiti in general cine se autoinituleaza "elitar", nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlackCat4evR spune:

Pey mey, pana la urma cum e mai bine?
Sa scoti de la naftalina un subiect, sau sa-l deschizi pe-al enshpelea pe aceeasi tema?

Uite, de exemplu, mie mi se pare acum DC-ul mai palpitant decat un joc pe calculator. De ce? Pentru ca am o reclama care se labartzeaza peste subiectele active exact atunci cand vreau eu sa le accesez, desigur, lasa un milimetru jumate liber, si ma folosesc de el, dar imi trebuie dexteritate, nu gluma si o foarte buna coordonare mana - ochi, altfel ma intreaba daca nu m-ar tenta un viitor roz...
Pe urma mai e o tanti care doarme linistita si care ma streseaza pentru simplul motiv ca fie-mea are doar 6 luni si nu am depasit inca anumite sechele... Mi-ar placea ca tanti aia sa fie dotata cu un ceas desteptator sau ceva cu voce de bebelush, si pe care sa apesi, copilu' sa urle si ea sa sara din pat buimaca, pe partea cealalta... Mdap, asa mi s-ar parea mai potrivit!
A! Si da, mai e si tanti care ma intreba daca sunt pregatita... pentru ce, nu stiu, pentru ca nu am avut rabdara sa aflu... Dar intrebarea mi se pare buna si constat ca nu, nu sunt pregatita...
Nu sunt pregatita pentru primii pasi ai fie-mi, si numar toate muchiile ascutzite si toate coltzurile din casa, in ideea ca voi ajunge sa cumpar si protectii pentru ele. Nu sunt pregatita pentru urmatoarea etapa de diversificare, pentru ca nu am acasa nici spanac, nici ficatzei, asa ca o sa-mi fac timp si pentru asta... Si nu sunt pregatita nici pentru calamitatea mult mediatizata de la sfaritul anului, pentru ca nu m-am ocupat sa-mi fac rucsacul salvator, stiti care, cel cu treij' de kile de apa, cu douaj' de kile de pezmeti si zece kile de fructe confiate, bandaje si spirt.
Asa ca buna intrebare, fir-ar sa fie, nu sunt deloc pregatita, o sa ma duc intai la piata, apoi o sa fac comanda de protectii pentru muchii si colturi si, intr-un final apoteotic imi voi face ghiozdanul...

Acum, lasand gluma la o parte, daca ar fi sa ma deranjeze cu adevarat ceva, ar fi subtila diferenta care se face intre useri cu vechimi diferite... Ma refer la subiectul relativ recent care a tinut steagul sus din subsolul paginii, in care un user nou noutz a avut tupeul sa tina piept unui intreg forum. Si impotriva caruia singurele argumente aduse au fost: "Cine esti TU sa ne contrazici pe NOI?" Ma rog... n-are sens sa dezgropam mortii, dar cred ca un pic de obiectivitate in plus nu strica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Ma dispera reclamele care iti apar in fata pe toata pagina,trebuie sa le inchizi,deschizi alt subiect,apar iar...la un moment dat nu mai vroiam sa intru deloc pe Dc din cauza asta

Cris ,mami de pui nazdavan,Sebi ,www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Ca de exemplu cea de la Ikea,de acum,care ma urmareste de cateva zile...sau cea cu viitorul...nici nu stiu la ce e....intru pe DC,pe fuga,pt 5 min,si 3 mi le petrec inchinzand reclame

Cris ,mami de pui nazdavan,Sebi ,www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

eu nu inteleg la ce reclame va referiti, eu nu am nici-o reclama. sau voi nu aveti pop-up blocker?

Mergi la inceput