Ce nu va place la DC?

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristoiu

Va autoincludeti in aprecierile de mai sus? Sau voi sunteti "elita" forumului nemultumita de conditiile prea liberale de aderare la forum?

Nu va dati seama ca e penibil sa afirmi asa ceva ... ce inseamna a scazut calitatea userilor, adica iaca au venit niste tzarani si s-a stricat bairamul elitist sau cum? Stiti in general cine se autoinituleaza "elitar", nu?

Uite cristoiu @, daca ai rabdare si timp poti sa te lamuresti urmarind subiecte vechi, chiar f. vechi.
Asa este, erau niste meciuri ...de toata lauda!
Cred ca acelor useri le-au crescut copiii si de aceea nu mai trec pe aici.
Trebuie sa precizez ca se crease un anumit spirit care implica si o anumita stare si reactie totodata, in postari.
Cine era la capatul firului nu pot sa spun pt. ca eu am venit cand cercul era deja format.
Ne cunosteam, ne stiam punctele sensibile, ne cunosteam afinitatile si le foloseam la greu atunci cand doream sa ne distram sau sa ne defulam.

In alta ordine de idei, ma naucesc si pe mine reclamele, dar voi nu va dati seama de faptul ca prezenta lor inseamna, pe de-o parte ca acest site este apreciat si citit proportional cu nr. acelora care sunt interesati de traficul lui, iar pe de alta parte ca si patronii acestuia trebuie sa fie interesati ca sa-l mentina?

Revin spunand ca daca frecventati Internetul sunt convinsa ca v-ati dat seama ca acele site-uri cu trafic mare practica acelas sistem in prezentarea reclamelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

b.nica, pot sa iti spun ca sunt pe DC din 2008. Te intreb si pe tine, tu ai impresia ca tu esti elita si restul pleava?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

Daca nu-ti convine....nu te obliga nimeni sa intri pe acest site, e simplu. Nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Fiecare vede calitatea in felul lui.
Despre asta e vorba nu despre a imparti utilizatorii in elita si pleava. - oricum e tare fortata interpretarea.
La asta s-au referit personele care au vorbit de calitate.

Internetul, societatea care s-a creeat aici este dinamica si in plina miscare. Periodic se produc schimbari de valori. Uneori sus alteori jos. Cert e ca din cauza schimbarilor produse in viata reala nu poti fi mereu acealsi.
Azi ai calitate maine nu ai chef - ai doar o mare plictiseala.

Unii vor o cearta de calitate altii vin pentru a discuta despre o carte buna.
Unora le plac numai disputele fara perdea pentru defulare altora le plac cele asezate.

Din fericire aici nu suntem ca in politica unde nu sta nimanui in putere sa schimbe un ministru. Aici daca vrei schimbare o poti face.
Mai greu, mai usor sta in puterile fiecaruia sa aduca schimbarile dorite.

Cu alte cuvinte: cine considera ca este timpul unei schimbari (calitative) trebuie sa o provoace.
Daca aduci ceva bun cumpara lumea de la tine.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Viviana, te rog sa nu te superi pe mine, dar era vorba de calitatea userilor. Care calitate e mai de calitate, cine evalueaza? Si eu pot pune in discutie calitatea userilor care se pling de calitatea altor useri.

Dar de acord cu tine, sa propuna subiecte mai interesante si de mai mare calitate si gata.

Cu toate astea totusi sa nu uitam ca forumul asta este despre copii in principal, nu despre taclalele de pe margine. Si in general e folosit ca sursa de informare si ajutor reciproc, deci nu vad ce importanta are "calitatea" userilor. E ca si cum te-ai duce la doctor si ar refuza sa te trateze fiindca nu ai pedichiura facuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aqai spune:

Cristoiu, imi place felul in care ai abordat discutia. Si imi place si punctul de vedere al Vivianei - calitatea subiectelor si cum se poate imbunatati. Mi se pare mai constructiv.

In afara de asta, mie forumul mi se pare ca un autobuz; intalnesti tot felul de oameni. Dar nu nimeni nu ramane in autobuzul acela forever; mai devreme sau mai tarziu simtim nevoia masinii personale

Lasand zambetul la o parte, nu imi plac reclamele alea care se latesc peste tot cand trecu cu cursorul peste ele. Eu nu folosesc mouse si imi e teribil de greoi sa manevrez printre ele. Dar nu mor din cauza asta.

Ah si poate ca sugestie - cred ca ar fi mai confortabil ca structura paginii sa fie la fel peste tot. Ma refer la tree-ul ala de navigatie sau cum se numeste. Uneori e chiar deasupra titlului si in cascada - acela cu toate forumurile/ despre copii, liste/discutii gen samd; alteori e sus sus sus in pagina si scris pe lungime nu in cascada. E greu sa imi amintesc pe care pagina unde e si de fiecare data il caut.

Sa alegi îndoiala ca filozofie a vietii e ca si cum ai alege nemiscarea ca mijloc de transport. (YM)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristoiu

b.nica, pot sa iti spun ca sunt pe DC din 2008. Te intreb si pe tine, tu ai impresia ca tu esti elita si restul pleava?

Asta este cea mai mare prostie pe care am ...citit-o pe aici!
Nu stiu cine a inventat ideea cu elita, dar cei mai vechi si care frecventau zilnic acest forum s-au legat oarecum intre ei datorita unor subiecte care ii interesau pe ei si mai putin pe altii si de aceea comunicau mai mult intre ei.Atat si nimic mai mult.
Recunosc ca erau anumiti useri cu un nivel intelectual f. ridicat si care astfel determinau un nivel al discutiilor mult ridicat dar eu nu ma aflam printre ei.

Mergi la inceput

... Deci erau bisericutze ... Sau o bisericutza mai mare de oameni cu nivel intelectual ridicat. Acum a disparut bisericutza si au ramas doar astia cu nivelul mai scazut.

Na-ti-o frinta ca ti-am dres-o.

In fine, nu ma intereseaza discutia asta, nivelul nu e mai scazut, doar v-au plecat prietenii sau febletile si vi se pare anost acum. Sunt destui useri care au ceva interesant de spus daca are cineva chef sa intre in dialog.

Eu ma retrag, ca nu am nimic de demonstrat aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Eu nu vad mare lucru deosebit la nivelul / calitatea discutiilor fata de majoritatea forumurilor MARI de parenting. Astea mai mici, care acopera si o nisa, cum ar fi AP sa zicem, poate sunt mai potolite si mai educate per total. Dar ce sa-i faci, sunt si mai pustii si mai plicticoase :)

Singura chestie care ma nemultumeste la DC e interfata. Sper ca forumul asta sa capete vreodata hainute noi. In rest, sanatate tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

ca nu pot sa renunt la el!

Mergi la inceput