Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (74)
Raspunsuri - Pagina 8
300 spune:
MonycaC am uitat sa raspund aseara. Mancarimea sanilor poate fi data de candidoza... Sau nu. Incearca totusi sa-ti ungi mameloanele cu glicerina cu stamicin sau nistatin. In caz ca este candidoza scapi repede dar trebuie sa badijonezi si gura fetitei ca sa nu luati una de la alta.
Am patit si eu acum vreo 2 sapt, mi-am dat doar mie si n-am mai avut probleme. 
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
preety spune:
Neata,
Vazut numai bebei unul si unul! Sa va traiasca si sa va bucurati de ei
ptr sarbatoritii zilei !!! (daca avem)
Andreea_ada spune-mi si mie site-ul!! (please)... protectii nu contine?
Noi raportam iar seara agitata incununata cu prima cazatura din pat
sub privirea neputincioasa a lui tasu... O secunda si-a luat ochii de la ea ca sa se uite la tv si atat a fost... micuta mea "maniaca" de intoarceri era pe jos... sa mor si alta nu... slava Domnului ca pare in regula... nici macar n-a plans ... a tras doar un chiot de sperietura si atat... da io sa cad pe jos nu alta... abia m-am oprit din plans... 

Goghosarul meu drag!!!
Mamica fericita de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!
Bazar pentru Sonia si Andrei!
_giulianna_ spune:
Neatza!
M-am trezit de la 7 asa ca am avut timp sa fac
.
Serviti-va, e calda si buna!
Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
musettepink spune:
Neata!
kid
ai alaptat 5 luni eu zic ca e ff bine asa ca alunga melancolia la gunoi
.
Kristin
ma bucur ca ai scris,chiar ma gandisem la tine!Ati inceput si voi diversificarea si merge f bine,bravo,va felicit si te astept sa ne mai spui ce-i mai dai si cum merge treaba![]()
AlexaM merci de pontul cu retetele.
Cosmy vazut si eu poze cu una bucata martisor dolofana
,o dulcica!
Andy vazut poze cu un copil frumos,frumos care te-a emotionat mult
,abia astept sa primesc si eu desene de la fimiu

Angelinna

Andree ada bine ai revenit,am vazut poze cu o fetita dragatuta draguta!
Babymom sa va traiasca finuta! si sarcina usoara cumnatei!
noi in weekand am inceput sa papam morcovi,i-au placut f mult si duminica a mancat absolut tot ce era in farfurie ba chiar sa mai fi fost....e un fomist dragul de el![]()
![]()
Va pup pe toate si va urez cu intarziere 
de
Luca
300 spune:
Anamona la tine probabil e mai usor ca ai facut deja ceza, dar eu nu m-as baga decat daca ar fi riscuri pt bebe. Mi se pare mult mai simplu si natural sa nasti vaginal, iar durerile de dupa sunt incomparabil mai mici chiar si cu epiziotomie la activ. Eu in seara dupa ce-am nascut faceam linistita un dus si am depus ceva efort - pretravaliu 24 de ore, in care contractiile veneau la 5 - 10 minute nu la 30 cum e de obicei.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
Paula-Laura spune:
Neata Fetelor!
Mihnea iar a dormit 22,30-8.00 legat, iar eu de la 7 ma tot holbam in videofon, poate poate se foieste sa ii dau sa pape ca tzitzi mei explodau
Macar de si-ar stabili asa programul ![]()
Ramo nu stiu ce e cu prospectul ala, dar pe prospectul meu de Cerazette (fizic, din cutie) spune ca daca au trecut 12 ore sa iei pastila de indata ce iti aduci aminte si sa te protejezi suplimentar 7 zile ... Imi pare rau ca nu am ajuns aseara la postul tau
Andreea Ada bine ai venit! Mie imi cere parola sa vad pozele?!
Tzitziri si Mihnea s-a trezit la munte mai des sa manance, eu cred ca e din cauza aerului. L-ai cantarit sa vezi efectele?
MonycaC sunteti superbi!
Lucutta sanatate multa!
Ma bag la vizionare filmulete cu sonor!
si... La Multi Ani Mamicilor
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
andreea_ada spune:
preety uite de aici l-am luat , acesta e , dar vad ca are alta nuanta :(
lenjerie patut
paula gata acum numai cere , scuze dar fara sa vreau schimbasem niste prostioare pe acolo ![]()
eu ma duc sa cul printesa ....
am o durere de measea 

mamica fericita de Maia Sofia - 23.09.2008
poze cu pitica
anca81 spune:
Buna dimineata!
Uff, cred ca m-a prins raceala, toata noaptea m-am zvarcolit din cauza durerii de gat. Sper sa nu se agraveze si sa se imbolnaveasca si piti, deja am luat Nurofen si Hexoraletten.
Andreea_ada,
Maiei.
Kid, ce mult ma bucur ca ai revenit, mi-a fost dor de tine. Imi pare rau ca Maria s-a intarcat...Multi 
Am vazut filmulete si poze cu 3 bebelusi papaciosi de Boo, Giulianna si Angelyna
. Asa da!!!
Eva, inca o data
Luca. Pactul de care vorbeai il am si eu cu sotul, nu intru niciodata cand este el acasa. E asa o intelegere tacita mai mult
. Sambata am intrat pentru ca a fost el plecat la Cluj cateva ore si am vrut sa vad cu orice pret cum a papat ginerele meu. Astept vestile 
Pentru noi a fost un 8 Martie frumos, am primit din partea lui tati o orhidee si bomboane de cioco. Am iesit putin la plimbare, asa printre stropi.
La multi ani tuturor mamicilor 
Babymom, felicitari finutei voastre. Si sa fiti fericiti in noua casa 
In rest la fel, Carla refuza in continuare biberonul cu lapte, i-am mai inlocuit o masa - cea de la 18, ii dau lapte si cereale, cu lingurita. Lapte cu bibe doar dimineata si seara, maxim 100 ml. E dezastru cum face cand vede biberonul. N-am crezut si nici nu mi-am dorit sa ii inlocuiesc atat de rapid 3 mese de lapte, dar efectiv nu am ce sa fac, prefera lingurita. Si ce circ am avut pana s-a obisnuit cu ea... Mari figuri copii astia... Oricum, sper sa-i treca faza asta si sa bea macar 400-600 ml de lapte/zi, deja imi vine sa plang cand vine ora de biberon.
Va doresc o saptamana minunata 
Mamica fericita de
Carla Alexandra (13.08.2008) 
Piti mic se face mare
fce spune:
neatza si de la noi!
giulianna multumim de cafea, vazut bb frumusel foc si cumintel 
noi incercam sa ne pregatim pt ce/o sa vina - marea diversificare - am luat castronele, lingurite, tot felul de prostii, tre sa mai luam steamer si scaun de masa si gata. tot nu ne/am lamurit cu morcovul, poate e salveaza cineva...
nerantula stiu ca tu il dadeai pe gruia cu dermalibour, il mai dai in continuare? crema se poate da in continuu? ca noua tocmai ne/ai mai aparut niste bubite mici iar, cred ca sunt de la salivarea in exces si ma gandeam sa iau si eu crema asta
evaf nu mai retin exact, parca tu foloseai o crema de galbenele pt noah care e bio? de la ce firma e?
sondaj cu ce crema faceti masaj la pui? dati si pe fata?
Carmen, mami de Erica (27.10.2008)
ticker
tori 
andreea_ada spune:
fce , eu folosesc la maia sanosan , crema e foarte buna si o folosesc si pe fata , am mai folosit nivea , dar nu-i dadeam pe fata , cand mi se parea ca e putin uscata o dadeam cu bephanten sau crema de galbenele
mamica fericita de Maia Sofia - 23.09.2008
poze cu pitica