*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (222)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Bubule, ce rau imi pare de buzita lui Stef si de sperietura lui Vladutu! La fel e si la noi, cand se loveste Rebe, parca Razva simte nevoia sa se dezvinovateasca saracutul! sa treaca.

Mihutza, super pozele de la Canion! Si mie mi-a placut mult cum se pupa puii, mai dar ce precoci sunt la vremurile astea. Incep sa se pupaceasca din primul an de viata!

Nu mai pot sa stau, ma grabesc tare ca Razva iese azi la 10 de la scoala si trebuie sa fug, apoi o sa iesim in parc pana pe la pranz! Va pupic si sa aveti o zi frumoasa.

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

LA MULTI ANI,MAMICUTE!!!
Salutari...sunt inca acasa,cadorisita de sef cu zi libera,asa ca zic cateva vorbe..cam tarziu,stiu,dar nu am reusit sa intru pana acum.Sambata m-am simtit cam rau,randunoiul a lucrat,asa ca Tea a ramas in casa toata ziua,si ce vreme a fost..La analize mi-au iesit Ca,globulele rosii,lym,mono sub limita,asa ca ma confrunt cu o usoara anemie..Pana una alta trebuie sa luam si eu si randunoiul Ciprofloxacin sa omoram nemernicia de inf urinara.
Naty,asa e,tu cunosti bine Biserica unde l-am botezat pe finutz,care de altfel e Biserica de unde apartine sormea.Preotul e din ce in ce mai diliu,ce mai m-a invartit..Pe Tea nu am tuns-o,ba din contra,abia i-a mai crescut putin parul ca era cheala ca si Iulia.Si are aceeasi culoare de par ca si tacso la varsta ei,ce ulterior s-a innegrit..Deci bruneta va avea mama.
Naty,nu te lua de lula,te rog....Pai eu daca nu i-as da lula sa adoarma,cum stau langa ea o ora sa adoarma si asa,as sta 2 ore,nu??Vaaaai..
Cris,daca stiam ca ajungi tocmai in Bucur pt pantofi,iti spuneam ca eu am vazut unii dlaguti tare intr-un magazinel nou din Bucur...dar nu chiar ieftini,ce-i drept,dar din piele,cu toc nu mare..si dlaguuuti...270 lei...am mai vazut si altii la 170 dlaguti si aia,dar eu incanu m-am decis ca nu am bani acum..
Liana,pup tiza bolnavioara si ma rog sa-i treaca infectia si toate bolesnitele,saracuta.
Clau,te-am vazut in poze..ce superba esti..am vazut si mergareata cu ghiozdanel..ce bine merge!
Am vazut poze superbe si la Luny...ce barbatel e Mufarinul.Am vazut-o si pe draguta Amira.Am vazut-o si pe motata Diana cu clamute..si pe Matei frezat.Raluca,ce dulce e Sabinul...si ce pofta mi-ai facut de mucenici moldovenesti..
Vroiam sa va intreb daca toti bebeii merg deja,dar am inteles ca nici Iulia,nici Diana de Cleme nu merg inca...
Mucenici am mancat si eu..la greuu...daca tot am slabit si tot slabesc.
De gudinde tot nu stie nimeni nik???
Mai as avea multe de zis,dar nu ma lasa timpul..

Stela,
mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Neatza randunici!

La multi ani tuturor mamicilor!!!!! Sa ne traiasca puisorii, sa creasca mari, sanatosi si mancaciosi!!!

Despre noi:
Eu lucrez foarte mult, si parca nu mai am timp deloc. Sincer nu stiu cand trec zilele. Ieri am fost cu Bianca la pediatru, caci dupa raceala a ramas cu o tuse uracioasa. Nu are nimic la plamani, nici rosu in gat, dar tusea este de la mucozaurii care s-au refugiat in gat si nu vor sa iasa. Asa ca verdictul a fost TRAHEOBRONSITA ACUTA. Si uite asa ne-am intors acasa cu o punga plina de siropuri, picaturi pentru nas, si altele. Din fericire fara antibiotic. Si se pare ca au dat rezultate caci fata nu mi-a mai tusit deloc azi noapte. Vestea proasta este ca a slabit, nu mult, dar oricum la cat era ea de "grasa". Vestea buna este ca mananca foarte bine, cel putin pranzul, la fructe cam face nazuri. Ce-or avea copii astia cu fructele? In rest suntem foarte bine, nu stam o clipa. Cat despre vorbit, nonstop, avem deja un inceput de vocabular, dar multe cuvinte sunt pe limba ei. Dar nu tace, non stop are de comentat ceva.

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

'na ziua,

la multi ani thea! fericire si bucurii sa aduci in sufletele a lor tai
la multe lunisoare si sa cresteti mari LUCA SI ALEXANDRA

pupici si ma ascund ca n-am voie pe net de la sv

si citeva poze asa cum am promis si cum ati si cerut

si sa nu ma uitati

http://good-times.webshots.com/video/3068197770102278510eraSpQ?vhost=good-times

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Si daca cumva v-am lipsit.....poze noi. Asteptam comentariile

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

LA MULTIA ANI THEA! Sa cresti mare si sanatoasa si numai bucurii sa ai in viata!

LA MAI MULTE LUNISOARE LUCA-BERBECUT!Sa fii sanatos si voios!

Liana, mami de Teo

"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

LA MULTI ANI,THEA DRAGA!!SA FII SANATOASA,SA CRESTI MARE SI SA-TI BUCURI PARINTII!

Stela,
mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza!
sa va zic de aseara..a fost dragutz, am ras, am glumit, am barfit absentii, am papat paste cu sos de smantana, creveti si capere..ne-am simtit bine, dar mi s-a parut cam scurt...am plecat de la restaurant la ora 22, iar cand eram aproape de casa, ma suna Liviu sa vada cam cat mai stau...Mufa era tare suparat, 2 ore a marait groaznic dupa mine, statea in fund in fata usii, plangea si ma strga 'mama' intr-una...nu a putut nici sa-i dea sa pape, iaurt, preferatul lui...si peste asta l-au si durut tare gingiile,tragea tare si cu furie de mandibula, cand am ajuns acasa, era rosu tot pe fata.. are jos gingiile ca boabele de mazare, unde stau sa iasa 2 dintuti noi, iar lui Liviu nu i-a dat prin cap sa-i dea nurofen..am reusit sa-i dau eu niste iaurt cu cereale, apoi l-am spalat si l-am culcat...
Cat am fost plecata, iub a mesterit macinici moldovenesti, reteta de la Simo, au iesit suuuper!simo, intrebare: ai tai au iesit crocanti deasupra? astia asa ai iesit, dar inauntru sunt moi, si din cauza ca-s cu coaja, ca si painea, nu prea s-au insiropat.Abia dimineata aveau ceva sos, ce au tras peste noapte. Altfel, gustosi!
pucca ma bucur ca e mai bine Bianca! abia astept s-o mai vad si sa aud ce vorbeste, ca si Muffa are un larg repertoriu indescifrabil, pe limba lui, nu tace o secunda, nici nu-mi mai aud gandurile aaa, uite si poze, am vazut scumpica mica!:))
miiiimoooooooooooooo!!!!!!!
mihutza frumos la Grand Canion, se vede ca si Andrei i-a placut!
giani in sfarsit, vedem Andreiul cret, scump mai e, ce a crescut!!!ce cravata smechera are
LA MULTI ANISORI, THEA!!
LA MULTE LUNITE LUCA!!
SA FITI CUMINTI SI SA ASCULTATI PE MAMI SI TATI!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

L-am vazut pe Andrei cel carliontat si smecheras, barbatel cu cravata si mot taiat!

Pucca, ce obrajori am vazut! Sa-i mananci nu alta! I-a pus gand rau la pisi!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

va multumesc mult randunici! sa fie toti puiutii sanatosi!
si daca ar dormi noaptea, ar fi perfect

iata si tratatia de 11 lunite

improspatez cafeaua ca inca e dimineata...

ceva asa de dimineata...

cu suc natural

pe seara petrecerea

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput