***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(94)
Raspunsuri - Pagina 19
Madi spune:
In primul rand multa sanatate puiutilor bolnavi!! Imi pare rau pentru fiecare din ei. Insanatosire grabnica va doresc!
Multumesc celor care au vazut-o pe Ana. La par ne-a mostenit pe amandoi, si mie imi place, dar as mai tunde-o putin (avand in vedere ca plange la baie). Nu ma lasa insa tati
Betty, sa stii ca sta la pieptanat...cu conditia sa nu ma intind eu.![]()
Madi si
Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
ramona7 spune:
Madi, super scumpa cretulina. Mi-a placut poza asta
Elteka, am vazut si pozele cu Elias care are niste ochi albastri faini. Take care!
Am gasit si cartea pe google books, are limited preview, dar poti citi cate ceva. Growing Up Again
By Jean Illsley Clarke, Connie Dawson
Imi analizez si eu relatia cu Razvan in mod constant si ca o chestie generala am realizat ca atunci cand suntem impreuna am o rabdare infinita si nu a reusit niciodata sa ma enerveze, sa ma faca sa tip la el sau la luna. E drept sunt pe la mijloc. Bunica il lasa sa faca aproape tot ce vrea, tati ii traseaza limite foarte clare.
Cand era mic si avea program de urlat noaptea, il tineam in brate, incercam sa il alin cum puteam, bineinteles ca nu aveam rezultate, dar mi-am impus sa nu ma supar si sa nu ma enervez, chiar daca eram obosita si adormeam cu el plangand in brate dimineata. Acum, ca a mai crescut vorbesc cu el, ii explic ca plec din camera 5 minute si ca o sa ma intorc si intelege si nu mai plange sau protesteaza. Ii explic ca poate ordona (adica darama si apoi pune la loc) doar anumite carti din biblioteca. Uneori intinde manuta si la altele, de test, si ii amintesc ca doar un raft e al lui, restul nu sunt interesante pentru el. Cred ca este important sa fii receptiv in momentul in care te testeaza, daca renunti sa-i arati ca e ok sa nu, nu mai asculta si fac ce le zici sa nu faca. Mi-am mai dat seama ca uneori frustrarea legata de faptul ca Razvan nu ma asculta e legata nu doar de el, ci de neputinta mea de a ma face inteleasa intr-un mod ok pentru el si e important sa recunosc asta, chiar daca e mai greu. Incerc sa vad si unde gresesc ca parinte, fara ca asta sa ma faca un parinte mai putin ok.
Cand gresesc ii spun ca imi pare rau, nu am vrut, ma simt prost, dar imi face mai bine daca nu ma fac ca ploua. E doar o experienta personala, probabil nu exista solutii universale. ![]()
Alina, madaiulia, betty, multumim pentru complimente. BettyR, sa stii ca si noi ne-am uitat la Andreea cum deseneaza peretii
. Razvan e frumusel, dar nu prea seamana cu noi, mai mult cu soacra care e tare mandra, normal.
Noi nu avem talente de genul asta. Ii place sa citeasca, sa ne arate diverse obiecte din carti, dar creioanele de colorat sunt bune de aruncat si cam atat.
Spunem si noi la multi ani lui Leon!
DidiAlex, multa sanatate!
Chiquitita, insanatosire grabnica si multa sanatate si voua!
Salvati o inimioara 
An@ spune:
Madi, ce papusa frumoasa e Ana
! si ce par frumos are...sa tot faci codite!! Mi-ar face mare placere sa ne intalnim prin IOR. Sa se incalzeasca, sa se mareasca si ziua si ne dam intalnire cu Anele.
Didi, vazut pozele de la party cu copii frumosi, dar tot nu te-am vazut in "neglije"
. Of, sanatate! Sa scapati repede de probleme
!! haios flacaul ta
. Si Ana a scos o "perla" zilele trecute: incercam s-o culc si se auzea la vecini o bormasina. Ii spun ca se aude bormasina lu' vecina. Se duce la ta-su si zice:"tati, auzi, besina lu' vecina"(
).
Chiquitita, mai ce fata cocheta ai
...cu unghiile facute
! La semne de raceala (curs nasul, raguseala asta a avut Ana de vreo 2 ori iarna asta, dar fara febra, sau nu peste 38), i-am dat oscilo, zeama stoarsa de la lamaie 2-3 lingurite pe zi, seara frectii cu spirt si cartofi cruzi rasi si pusi la gat. Tot asa stropiti cu spirt. Si in 2 zile e ca noua. Slava Domnului, iarna asta am avut liniste, n-a fost bolnava, dar daca nu e grav, aplic si la ea ce aplic la mine: chestii babesti, naturale si in ultima instanta medicamente.
Elteka, mesajul meu cu oscarul era o gluma, in nici un caz un repros
...o plagiam pe Didi, ca ea a inceput cu oscarurile. Mi-a placut poza in care Elias isi duge burta si se trage de coaste
...asa face si ANa cand ii schimb pampersul si atunci o strig "somaleza".
Ella, intrebai de Kidex...io vreau sa merg maine...oare or fi toti deja cu standurile pe acolo?
Liviana, vazut baietii la curte si pe B cu "tratoru"
. Sunt asa haiosi la varsta asta cum pocesc cuvintele. Eu de cateva zile o pun pe Ana sa repete curcubeu ca e asa scumpa cum zice:"tutubeu"
.
mami de Ana (22 mai 2007)
lbelciug spune:
La multi ani, Leon!
O asteptam pe mami sa ne mai scrie.
Ma bucur ca v-au placut tractoristii mei - sunt tare haiosi in curiozitatea si naivitatea lor.
Ramona7, multumesc. Dragut si Razvanelul tau, am vazut cum se invarte cu mami prin casa. Si B face la fel, pana cade de ameteala. Cred ca le place senzatia asta.
Elteka, deja am vizualizat cu ochii mintii cum striga Elias dupa tren. Mai, da ce flacau mare ai tu acolo, nu-l mai vazusem de mult in poze. S-a inaltat mult! Vad ca ii si place mult sa pozeze.
Madi, isteata fata ai, mi-a placut replica.
Gravi, mult succes cu bona! Cu ce nickname vei intra pe DC?
Of, Didi, ce rau imi pare sa aud ca R este iar pe antibiotic. Si eu l-am trecut azi pe M pe Ospamox, dupa febra azi noapte si spaima ca ar fi luat scarlatina de la gradi. Au depistat un baietel bolbav la ei in grupa, asa ca azi i-am facut si eu exudat + luat probe de sange. Pupam Robertezel cel iubacios si destept.
An@, asa e, face parte din bucuria de a fi parinti. Pupam si pe Ana cea dulce.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Febr-Martie 09
Madi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui An@ Madi, ce papusa frumoasa e Ana ! si ce par frumos are...sa tot faci codite!! Mi-ar face mare placere sa ne intalnim prin IOR. Sa se incalzeasca, sa se mareasca si ziua si ne dam intalnire cu Anele. |
De-abia astept!
| Citat: |
| citat din mesajul lui An@ Si Ana a scos o "perla" zilele trecute: incercam s-o culc si se auzea la vecini o bormasina. Ii spun ca se aude bormasina lu' vecina. Se duce la ta-su si zice:"tati, auzi, besina lu' vecina"( mami de Ana (22 mai 2007) |

Am ras singura pe la birou!Madi si
Ana Teodora (27 aprilie 2007)Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
DidiAlex spune:
Liv, David ia antibiotik. Cand vb cu "noi" ma refer la partea acestui grup
, R specific separat. R are conjuctivita.
Fetita (4 ani) care apare la noi in poze a avut scarlatina, descoperita martea (9 martie) trecuta. Si tu ai vazut pozele ca ei s-au intalnit si pe 07 martie si vineri (13 martie). ei sunt contagiosi pan la a doua doza de antibiotik.Chiar pediatru specifica asta ca iti da unda verde sa il duci la gradi.
tot pencilina am vazut ca lua. Denumirea comerciala e ceva: infocilin.
Nu il trece preventiv, si io credeam ca D are scarlatina cand a facut febra dar are alta buba. Si, apoi scarlatina nu mai e demult cucubau. Il doare gatu si are limba precum o smeura, citeam in revista. Sa vina irinusha sa ne povesteasca cum Cris a avut de 4 ori scarlatina si se ppate face pan la 14 ori: atati virusi sunt cunoscuti pt scarlatina.
Ah, R vb romaneste bine, dar cumonica mai usor in germana
Vazut poze cu : Livia de Chichi & Ana de Madi (frumusele cat sa ti se faca rau ....dupa fetite), Razvan de Ramona (razvan al tau imi aduce aminte de Razvan Belciuganu, a fost ca un fratior al meu, greu ne mai intalnim in ultimul timp) David de Ella (Wooow ce vedeta)
Si elias de Elteka. Pare asa mare..si e asa serios..scumpul de el
pup gasca..pp ca m-ati mai intrebat ceva..am uitat
mica0307 spune:
Hi si de la noi,
lavini nu mai stiu daca am mai scris, dar mai iti spun o data. Sa iti traisca minunea de fetita.
didi e foarte funny dupa…dar cand patesti ce povestesti tu e tare nasol. Ar trebui sa ne notam undeva toate astea ca se uita cu timpul…
elteka frumoase mesajele tare si foarte interesante. Am cumparat si eu astazi Arlington park, am pus-o pe tipa de la magazin sa imi caute prin tot depozitul pana a gasit
. Eu citesc destul de mult, de regula seara dupa ce ma bag in pat…acum ca mai am timp si nu am inceput serv…
ckristina felicitari pentru masinuta, sa o stapanesti sanatoasa…ca e de mare folos o masina personala. Mie mi-e tare la indemana desi nu am nevoie in fiecare zi sa plec cu ea…dar daca nu o am ce ma mai vait…
ralucami voi din vara nu ati mai ajuns acasa in Japonia? Cred ca ii e tare dor lui tati de voi….dar si parintilor tai le va fi tare greu cand va pleca Maria…eu ii vad pe ai mei…
ella am vazut poze noi de Bob…e super tare.. Concediu placut de Paste, sa va distrati si sa va plimbati…a si shopping
. Si eu caut ceva prin tare sa mergem de Paste ca am luat déjà biletele pentru vara in Turcia si sa nu mai plecam din tara si acum…Ce ati mai hotarat cu gradi?
chris ce curaj ai s ail lasi pe Albert atatea ore singur acasa…success cu noul job. Cum s-a adaptat Daphne la gradi?
eseea felicitari pentru bb baietel. Din pacate nu se poate edita subiectul ca sa modificam listuta.
liviana a vazut poze cu baietii tai, cu tortul pentru Matei si de la tara. Le-a placut in tractor? Ai mei un un camion si Maya moare sa se urce la volan…
.
Carmen_so mai vream si noi poze cu fetele tale “gatite”
.
madi am vazut poze cu Ana cea frumoasa. Mai si are un par…
chiqui am vazut si de la voi “fix 3 poze” ca pe restul le vazusem
. Maya s-a urcat azi pe mobila in sufragerie si spunea :cazi Maya, cazi”.
poohy mai ai putin de tot…sa ne spui cand sa punem majoretele. Cu Maya am avut aceeasi problema cu fontanela..se pare ca vigantolul nu a facut mare lucru, cei drept ea s-a nascut si mare…luam vigantolette de 1000 de ceva timp si s-a inchis destul de mult…dar mai e putin.
tamara unde e Matei?
didi pupam baietii tai bolnaviori.
Ssanatate multa capsuneilor bolnaviori.
doxinu spune:
Fetelor STEFAN a facut enterocolita
Nu stiu cu ce sa-l mai ung la fundulet ca este carne vie
.Cand trebuie sa-l schimb urla si tremura tot,sa nu va mai zic cum face cand il sterg.Nu mai pot sa-l spla cu dusul si il sterg cu servetele cu ulei.Aveti ceva sfaturi?![]()
bettyR spune:
Ioana, imi pare tare rau pentru Stefanel al tau, acum cateva zile a facut si Andreea 4 scaune moi si s-a iritat rau si plangea la fel. Eu am spalat-o cu vata inmuiata in apa calduta si apoi am dat=o cu crema cu zinc de la Mustela si pana dimineata a fost reparata, dar cred ca la voi e mai rau, si il ustura cand face pipi bietul de el. O dadeam cu crema multa, un strat gros. Mai spuneau fetele de apa cu bicarbonat parca. Sanatate multa!
Eu am reusit sa ma racesc ca am umblat prin vant ieri si azi fara caciula. Ma doare capul si ma ustura ochii, inca nu am febra si sper sa nu ia si Andreea ca maine mergem sa facem vaccinul Varilix. Asa mi de groaza, ca din vara de la ultimul vaccin nu a mai fost la dr si sigur se sperie tare. Chiar ma gandeam sa nu-l fac, dar mi sa nu faca varicela cand mi lumea mai draga, adica cand nasc.
Sanatate la capsuneii bolnaviori!
La noi e o vreme f urata si ciudata, noaptea-dimineata ninge, peste zi ploua sau sufla vantul rau de tot, spre seara e ceva mai bine, dar frig. Vreau soare, m-am saturat de vremea asta gri.
Betty
24+
, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Zapada
ankaa spune:
Salutare si de la noi...Am inceput ieri mesajul dar n-am reusit sa-l termin,ca s-a trezit Alex.
Am vazut ca avem o gramada de capsunei bolnaviori.Insanatosire grabnica.E groaznic sa iti vezi puiutul bolnav si sa nu poti face mare lucru.
Eseea felicitari pentru baietel.N-am apucat sa-ti urez inca.Sa va traiasca si sa creasca mare,sanatos si cuminte.
Kay-ma bucur ca e bine inimioara Soniei.Sunt sigura ca Dumnezeu va avea grija de ea in continuare.V-am vazut azi la B1.Foarte scumpa Sonia in Rochita ei de blugi
.Mi-au placut pozele cu porcusorul roz...si ce frumos se mai juca ea cu copiii.
Vas-felicitari pentru scapatul de pampers.Tare as vrea sa se intample si la noi,dar mai avem "putin" de asteptat..
Chiqui-ce domnisoara frumoasa cu unghii rosii
.Sper sa se faca bine repede
.
Liviana-foarte frumoase pozele de la tara,mai ales cele din tractor.Abia astept sa plecam si noi pentru un timp din apartamentul asta.
Madi-foarte tare Ana "cu tucii".Si eu mai folosesc expresia asta si Alex a inceput sa o prinda
.Si ce par lung si frumos are Ana
.
Ramona-ce baiat mare e Razvan.Foarte frumoasa poza pe calut.Avem si noi unul aruncat intr-un colt al camerei
.
Elteka-Elias are niste ochi superbi.Cand eram insarcinata visam sa am un bebe cu ochii albastrii.Bineinteles ca nu mi-a iesit,ca n-avea cu cine semana
.Mi-a placut poza din fata bibliotecii,f tare
.
Didialex-imi pare rau ca ai baietii bolnavi.E greu cand e unul singur,ce sa mai zic cu 2.Insanatosire grabnica!
Si nu in ultimul rand

LEON.Sa cresti mare,sanatos si sa iti bucuri mereu parintii!
Acum pot dormi linistita
.Sa aveti o seara placuta.
anka,
fericita de Florin Alexandru(23.06.07)
POZE
FILMULETE 4luni