Spune-mi ceva frumos... din dragoste:)
Raspunsuri - Pagina 11
ionella3003 spune:
Mama Nina ii spune lui Alex, dupa ce l-a suparat (mai mult sa il starneasca):
- Ma ierti, Alex, ca sunt o mama rea?
- Te iert... dar sa stii ca nu esti atat de rea pe cat ma asteptam sa fii!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
Spune-mi ceva frumos... din dragoste!...
Elena spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionella3003 Alex, imbracat in haine groase de sanius, ii cadeau pantalonii si se duce la Mama Nina: - Daca imi ridici chilotii iti dau o marire de salariu Ionela si Alex (DN 21.09.2004) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA Spune-mi ceva frumos... din dragoste!... |
E mortaaal !!
_
viata implinita
ionella3003 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Elena
E mortaaal !! Multumesc, Elena! Am vizitat blogul tau si m-am amuzat si eu cu perlele Laurei... ce frumos ca incercam sa adunam amintirile pentru mai tarziu - recitind paginile scrise despre Alex am realizat ca unele perlute le uitasem deja... _ viata implinita |
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
ionella3003 spune:
Alex, la 11 noaptea:
- Vreau sa fac baie!
- Deja am hotarat ca mergem la nani!...
- Da dar eu m-am dezhotarat!
andruskandu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionella3003 Alex, imbracat in haine groase de sanius, ii cadeau pantalonii si se duce la Mama Nina: - Daca imi ridici chilotii iti dau o marire de salariu Ionela si Alex (DN 21.09.2004) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA Spune-mi ceva frumos... din dragoste!... |
Mi-au dat lacrimile de ras....
ionella3003 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andruskandu
Mi-au dat lacrimile de ras.... Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii (Vrajitorul din Oz) www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui licurici Poznele lui Andrei Nasterea lu' Andrei www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei Muzica mea BAZAR UNIC!!! Andreea mamica fericita de Andreiut Puiut 11.06.2006 |
Da, Andreea, avem niste minuni! Sa ne traiasca si sa ne ditram cat mai mult cu nazdravanii nostri! Salutam Andreiutu!
ionella3003 spune:
- Mami, trebuie sa dormi ca daca nu slabesti si te faci miiiica - miiiica!
ionella3003 spune:
Ne grabeam sa plecam la cumparaturi si tot il zoream: "imbraca-te!", "incalta-te!", la care el imi spune nervos:
- Ma tratezi ca pe-o sluga, tot timpul imi spui ce trebuie sa fac!
...din aceeasi serie:
- Nu mai vreau sa merg la gradinita, nici aici nici la mama Nina, pentru ca m-am saturat sa mi se spuna toata ziua ce sa fac!
ionella3003 spune:
Asta-i proaspata, de azi dimineata:
- Mami, oamenii au nucleul finit sau infinit???