*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (221)
Raspunsuri - Pagina 18
bitza037 spune:
hello
Naty daca poftesti la mucenici.....iti aduc eu maine o portie cand vin la servici.....ne intalnim undeva....pe bune.....vreau sa fac si din aia fierti si din aia moldovenesti.
apropos Raluca am vazut poze cu puii tai frumosi si mucenicii m-au temrminat.....s-a dus bitzu' in piata sa mai cumpere miere si nuci ca nu-mi ajung....si banui ca si niste flori ....vad eu cand vine.
Naty si Antonia de la o vreme de trezeste la 7 fix, cateodata si la 6 depinde cand o culc.......si ma trezesc imi fac capuccino ca sa nu dorm in picioare si ne jucam.....ce-or zice vecinii??nu stiu...ca este o distractie pe noi de dimineata!!!!!
mai vroiam sa-ti scriu ceva dar nu mai stiu![]()
Roxana multumesc mult de pont......de abia astept sa vad ce nouatati aveti!!!!!te rog mult sa ma mai atentionezi tu din cand in cand aveti ceva nou....merci
Clau vezi ca si o prietena de a mea are aceeasi problema cu fetita ...degetul in gura....si a cumparat d ela farmacie un lac de unchii special pentru copii care baga degetul in gura.....zice ca isi schimba gustul nu stiu cum????si are un gust ciudat......si eu tot de frica degetului i-am dat suzeta Antoniei....v-am zis ca avem in familie in astefl de caz....nepotica mea a supt degetul pana la scoala....si tot asa facea se baga undeva unde sa nu fie vazuta si sugea in voie degetul.
la cererea puclicului am apucat sa fac poze cu parul vopsit...numai c ami s-au descarcat acumulatorii....le-am pus putin la incarcat si o sa pun poza![]()
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
zozela spune:
La multi ani de 8 Martie,tuturor mamelor din stol si o primavara frumoasa! 
Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
lyvy spune:
Asaam si acuma daca tot nu ma deranjeaza nimeni, sa mai zic de noi.
Eu sunt tot virusata, dar in varianta mai light ca data trecuta, randunoiul e cu o pneumonie urata si Iris a inceput sa tuseasca usor
, Doamne sper ca nu se imboonaveste!
Sambata e petrecerea fetii, sper sa fim toti msi bine.
Mai fetelor, eu cand aud cat va mananca pruncii imi vine sa ma
, Iris are o singura masa solida pe zi, si nu in fiecare zi foarte tare ma chinui sa manace ceva inafar de lapte, nu vrea fructe, nu vrea suc, apa, biscuiti.
La noi cam asa arata ziua
7.30 - lapte de tztza
10.30 - 90 ml lapte bibe
13.30 - poate mananca legume / peste/ spanac cu ou / supa sau alte gaselnite.
15.30 - tztza
19-19.30 - 120 ml lapte bibe + 3 cupe cereale
10.30 - tztza si GATA.
Mai e cineva intr-o situatie asemanatoare???
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
luny spune:
neata!
Primul 8 martie ca mamica, este un sentiment nou pentru mine!..
abia astept si eu o felicitare, o floare si 'te iubesc, mami'! dar mai e destul pana atunci!![]()
raluca este frumos tare Sabinul tau, ce a crescut!
ntzzzzz...iar liniste prin zona(NATY!!!
)...Mai devreme, il aud pe iub..'ia la tati, ia uite ce jucarie iti da tati, una noua si interesanta'..dupa care liniste...unde-i Mufa?..dupa fotoliu...'ce face?'..a atacat cutie de After eight, pe care i-a dat-o ta-su sa se joace..
si era cu o ciocolata in mana, mancata jumate...pana am ajuns sa-l filmez, aproape o terminase
..uitati-va si voi
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
lianam spune:
LA MULTI ANI de 8 Martie din partea noastra! Sa aveti numai zile insorite si fericite! 

Liana, mami de Teo
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
zozela spune:
Liana sper ca e bine molecula ta
Am vazut si mamici sepsi si copii frumosi si mergareti

Alice maine nasti![]()

Referitor la laptele de vaca..mie mi-a zis pediatra sa-i pun lapte de vaca in preparate-si formula-pt.baut,pana la 3 ani.Mi-a zis ca o sa trebuiasca sa-i mai dau lapte peste zi,inafara de san
A zis ca beneficiile laptelui de vaca,in alimentatia copilului pana in 3 ani..sunt un mit
Cica e adevarat ca are un continut mare de calciu-insa-in forma in care se afla in laptele de vaca,nu se asimileaza nici nu stiu cat %(am uitat cat..dar oricum-putin rau) in organism.Iar asa,cica majoritatea copiilor hraniti cu lapte de vaca,sunt anemici,pe cand formula asigura-iar nu stiu cat-fier..Ma rog,mi-a dat mai multe argumente pro-formula,asa ca..si eu sunt in ceata
Stati asa ca am uitat: acum,in acest moment,bag in seama pe toata lumea,da?!Daca a ramas cineva..sa zica..
Sa continuam....
luny welcome in clubul mamelor nebune,care-si lasa copilu' fara caciula,afara..
Ieri in parc,se uita lumea la noi ca la urs
Mi-am facut niste draci
..La spatiul de joaca
m-au tras de maneca vreo 3-4 mamici si o bunicuta-ca e inselatoare vremea..si sa nu carecumva sa-mi raceasca cupilu',ca uite cate boli umbla..

Nu va mai spun replicile mele,dupa ce le-am explicat frumos teoria mea..fara rezultate insa..
..
Tocmai am fost rugata sa fac ceva..
Revin sa va spun..

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
tuchita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lianam LA MULTI ANI de 8 Martie din partea noastra! Sa aveti numai zile insorite si fericite! ![]() ![]() Liana, mami de Teo "Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud |

doar de emotie...nu stiu de ce nu-mi pot stapani lacrimile!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
lianam spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui tuchita![]() ![]() ![]() doar de emotie...nu stiu de ce nu-mi pot stapani lacrimile! Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008) |

Liana, mami de Teo
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
lyvy spune:
Liana, 

, m-ai facut sa plang de drag.
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
luny spune:
da mah, Zoze, stiu cum e..dar uite ca pana acum Muffy a racit, ca nu-s nici eu nebuna sa-i dau caciula jos aiurea, cand e frig sau vant tare..eu nu stau sa ma explic si sa ma justific p-afara, asta e clar, ca mi-e ca scap cate una mai neortodoxa..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!