Pralinute (rasfatate) belgiene 35
Raspunsuri - Pagina 17
Nora spune:
Si tot io: Nina, multa sanatate
, seamana cu gripa ce povestesti tu acolo! Eu am inteles diferenta dintre gripa si raceala doar dupa ce am avut prima oara gripa...
Antoanela23 spune:
Buna seara dragelor,
Nu v-am mai scris de ceva timp ca m-am tot invartit intre serv si copchil bolnavior.
Victor e mai bine, Doamne ajuta, dar a tras 2 sapt cu nenorocita aia de febra.
Asteptam ultimele rezultate de la analize, dar pana acum totul pare ok.
Nina, ce urat te-ai captusit, multa sanatate. Ce scump e Alex.
Merg si eu la cafea sapt viitoare, daca e vineri, in alta zi nu pot. Dar daca voi preferati sa va intalniti alta zi, nu e nici o suparare, vor mai fi si alte ocazii.
Ana, felicitari pt viitoarea nepotica. Sarcina usoara surorii tale in continuare.
Simona, te imbratisez, suntem alaturi de tine,
.
Pup toate fetele, somn usor,
Poze noi
Sonia la Un An!
Mihaela1171 spune:
Antoanela ce bine ca Victoras este mai bine, afurisit virus! Va doresc multa sanatate si recuperare super rapida. 
Nina si tie iti doresc sa te refaci repede, iar lui Alex ii trimitem un pupic pe nasuc, sa se faca si el bine cat mai repede, sa nu mai fiti bolnaviori
Nora esti o draguta, dar eu astazi nu pot pe motiv de program administrativ: cumparaturi pt. tabara Monicai si cofor la 13, care probabil imi va manca toata dupa amiaza. Desi ar fi fost super fan.
Miri merge si ne gandeam la duminica dupa amiaza in Breda, fiind cel mai apropiat: 90 km. Nora, Ana, nu vreti sa dati si voi o fuga? Si daca mai sunt si alti amatori si mai bine, cu cat gasca mai mare cu atat mai fun. Intr-o ora suntem acolo, cu traficul de duminica.
Fetelor nu uitati ca in noaptea asta se schimba ora, trecem la cea de vara; yupiiiiii se va intuneca la 20.30 ce bineee, stam mai mult pe afara;
WE minunat tuturor, M
anamana123 spune:
antoanela, chiar ati tras-o cu febra! mie imi convine vineri, nu stiu dc si alte fete pot veni la cafea vineri! fete, dati un semn!
nora, vio munce azi, nu pot veni, dar maine la Breda am stabillit deja si mergem; nu bagati si voi maine o breda cu noi?(kfc, ti-e clar!)
simo, 

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
Bepii spune:
Fete, pt mine vineri o cafea in Brussel e imposibil pt ca am o groaza de treaba la birou exact inainte de "portile deschise". Si nici joi nu pot din alte motive. Poate primele 3 zile din saptamana..... Dar nu-i nimic, daca voi puteti sa va vedeti in nr mare vineri e bine asa, intalniti-va ca o sa ne vedem noi si alta data, de-abia de-acum incolo incep zilele frumoase.
Simona, te pup dulce si sunt alaturi de tine cu gandul. Ma gandesc adesea la tine la cat de greu iti este in aceasta perioada, asa este viata, curand sau mai tarziu toti vom trece prin asta, important este sa reusesti sa iesi cu bine din starea asta.
Antoanela, ma bucur ca insfarsit Victoras e bine, ati tras destul, cred ca ti-a fost tare greu atat tie cat si copilului. Dar e bine cand totul se termina cu bine.
Ninush, tu ce mai faci, cum te mai simti? Nashpa de nashpa gripa asta!!! Sper ca nu a luat-o si copilasii. Alex e un copil de nota 10. La fel si sora lui, sunt niste grozavi dar nu-i de mirare cu o asemenea mama. Refacere rapida si pupici la pitici.
Anooo, felicitari pt nepotica care va veni curand pe lume. Cred ca Mariuca va fi f fericita ca va avea o verisoara! Imi inchipui cata fericire e pe capul tuturor. Un copil e intotdeauna un motiv de fericire suprema.
Nora, Miha, Scumpi, Ana, Miri, va doresc distractie placuta la Breda si pe unde va vor calca piciorusele in weekend si ganditi-va si la mine cand mancati aripioarele alea ca mi-ati facut pofta. Dar o sa stam cuminti de data asta ca ne-am preumblat destul saptamana trecuta.
Danielana, desi e cam tarziu, bine ai venit acasa!!! Cum e, ai rezolvat ce ti-ai propus, a fost rodnica calatoria in tara? Sa ne povestesti cu prima intalnire.
Oana, despre tine ce vesti ne dai? Esti bine? Dar Whisky? Mai zi-ne cate ceva d-ale tale, imi lipseste, sa sti!
Carmen, tu chiar ca trebuie sa primesti ceva shlapi la fundulet ca n-ai mai dat pe-aci de-un secol! Cum iti petreci vremea de n-ai timp sa ne mai zici cate ceva?
Morgane, m-am bucurat apoi m-am intristat citind ultimele tale mesaje. Spune-ne cum esti? Sper ca te-ai linistit intre timp. Iti doresc sa se termine odata toata aceasta poveste si cat de curand s-o consideri un capitol din viata ta incheiat. Pupici muuuulti.
Ardeish, desi intri pe-aci destul de des, nu ne mai zici nimic de tine. Ce faci, dar Vlad? Ceva vesti bune?
Ror, tu la fel, ce mai zici? Sper ca toate decurg bine la voi. Inca astept vestea aia mare. Intre timp sper ca flamanda s-a mai imbunatatit si ca indraznesti mai mult, sti tu la ce ma refer.
Madi, sper ca intre timp problema lui Dominique s-a rezolvat. Mai spune-ne ce-ai mai facut. Cum merge cu renovarea casei, voi sunteti bine, sanatosi?
Fete, mi-e dor de voi si deja imi fac ceva planuri de primavara-vara pt o intalnire in masa. Un gratar, ceva......cu toata gaska, soti, copii.... Mai astept sa se indrepte vremea.
Hai ca ma duc la treaba, va pup pe toate, poate am sarit pe cineva, nu stiu, mai aveam de spus cate ceva pt fiecare dat e vremea sa ma opresc, o s-o fac alta data, va doresc voua si intregii familii sa fiti sanatosi si sa dea Domnu sa va fie bine pe toate planurile.
Nora spune:
Dragutelor, probabil ati plecat deja la Breda
. Noi ne-am ospatat ieri la KFC, in Germania
. Vorba lui Bogdan, slava Domnului ca nu e KFC in Belgia ca ne-ar distruge![]()
ninaM spune:
Buna dragele mele!
Fete,va multumesc mult pt urarile de sanatate...azi sunt bine!De fapt de ieri pot spune ca mi-am revenit ca tot citindu-va pe voi cu KFC-ul, asa m-i s-a facut o pofta...mi-am luat sotu' si am plecat in Olanda,la Amstredam sa mananc KFC;mmmm si ce bun a fost!Da lasa ca mergeti si voi azi si va delectati cu friptane!Poate il conving pe Reiji sa mai iesim o tura si venim si noi....da nu promit!
Asa,cit despre intilnire,eu vineri as putea veni la o cafea....cine mai vine?
Hai ca va las,va pup dulce si o duminica frumoasa va doresc!
carmita_baby spune:
Fetelor am sunat acusica la KFC'ul din Breda si mi-au spus ca tin deschis pana la 11 seara si ca nu este doar take away, se poate papa si acolo. Deci o facem lata diseara ![]()
Taniuca nu-mi da shlapi la cur
acum ma duc sa trag pe dreapta, dar astazi dupa ce ne intoarcem din Breda promit solemn ca voi scri. Nu veniti si voi diseara?
Nora azi e randul nostru sa ne delectam
Sper sa ramana frumos afara, ca acum e soare.
Pupici si pe diseara 
Mello motanelul iubit
Mihaela1171 spune:
Nora si Nina sa va fie de bine ! 
Carmen mercic mult ca ai sunat;
Intradevar este destul de frumos afara, asa ca noi vom pleca putintel mai devreme, sa ne mai si plimbam; Wilheminaparck este tare frumos si destul de aproape; asa ca ne auzim la telefoane pe drum;
O duminica placuta tuturor