Pralinute (rasfatate) belgiene 35

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Neata fetele!
Hai sa va mai spun si eu ce-am mai facut zilele astea....deci, sapt trecuta ,vineri,mi-a venit baiatu din tabara...fericire mare!Cind a coborat din autobuz l-a bufnit plansu de emotie si mi-a spus ca i-a fost tare dor de noi si sa nu-l mai las in tabara,daca nu merge si unul din noi cu el...Reina si ea astepta cu nerabdare sa se intoarca alex si acum si-au reluat obiceiurile...se cearta,se bat,se pupa...

Luni m-am pricopsit cu un virus nasol rau!Acum sunt deja mai bine,dar am fost la pamant!Noroc ca Reiji a stat acasa cu copii ca nu stiu cum ma descurcam.Am avut febra 40 doo zile si abia ieri,dupa ce am luat antibiotic ,mi-am revenit un pic.Sper sa treaca cit mai repede ca tare nashpa mai e...mah,e prima oara in viata mea cind am fost in halu asta...brrr...

Va pup pe toate si vreau si eu la cafea,sapt viitoare...sper sa fiu fresh pina atunci!
pusici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Maaaaai Nina ...imi pare tare rau....habar nu am avut....mai spune si tu mai cand esti bolnavici, poate te ajutam si noi cu ceva; uite un pupi sa te simti mai bine ; multa sanatate si ai grija de tine ;

Cat despre intoarcerea lui Alex cred ca a fost tare emotionant, mai ales ca este prima data cand pleaca singurel.....si atat de mititel....
Eu la Moni ma astep sa-mi spuna ca a fost taaaaaare bine fara parinti deh maica....varsta...

Pupe tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

nina: ioi.. bine ca te-ai pus pe picioare putin. ma ofer sa te ajut daca ai nevoie .. pupi sa te faci bine!

super realizare:

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Dragele mele........
Eu m-am intors dar ptr moment nu ma simt in stare sa vb cu nimeni si despre nimic... Sunt bine si eu si copiii, astept sa mai treaca.

Imi pare rau sa aud despre copilasi bolnaviori si despre tine Nina.... Va doresc tuturor sanatate si liniste sufleteasca!

Va imbratisez cu drag! Nu va suparati pe mine ca va citesc doar din umbra deocamdata....

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Buna fetele,

Tania suna f. bine ce povestesti tu acolo. Super iesirea! pupiii

Miha nu ne-am mai vazut de la botezul lui Sebastian, dar tot e ceva. Ia sa vii la urmatorul kara, da?

Ninaa aoleu, fata prin ce ai trecut, dar ma bucur ca acum esti bine dulceee.

Miri mersi mult de tot pt. hainute . Dar de unde ai stiut ca-mi place Winnie de pooh huh? Camera lui e toata winnie si nu stiu cum se intampla ca si hainutele

Sanda . Iti sunt alaturi cu inima!

Pupiii tuturor

Sebastian, minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

am intrat doar sa ma laud ca o sa am o nepoticaa!!!!!!!! a aflat azi sora-mea ce are in burta! si e ce si-a dorit cu ardoare

bueeeey, miriiiiiiiiii!!!!! mama omida sa-ti fie numele!!!!!ca acu mi-am amintit!

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Simonette iti suntem alaturi

Scumpi asa este, la mine in cap s-au amestecat evenimentele....batranetile maica ....

Anamana yiupiiiii ce veste faina....ma bucur ca este ce si-au dorit !

Gata, m-am hotarat: maine seara ma duc la Breda la KFC; imi este o

pofta de mor de aproape un an de zile , iar in BE NU

EXISTA; rusinica ! stiu stiu "junk food" si alte alea....dar

este atat de buuuuuun! Ma si visez in fata unei "galeti" cu

aripioare
Pupe, M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaela1171

Simonette iti suntem alaturi

Scumpi asa este, la mine in cap s-au amestecat evenimentele....batranetile maica ....

Anamana yiupiiiii ce veste faina....ma bucur ca este ce si-au dorit !

Gata, m-am hotarat: maine seara ma duc la Breda la KFC; imi este o

pofta de mor de aproape un an de zile , iar in BE NU

EXISTA; rusinica ! stiu stiu "junk food" si alte alea....dar

este atat de buuuuuun! Ma si visez in fata unei "galeti" cu

aripioare
Pupe, M

mi-ai facut o poftaaaaaaa
sa stii ca nu-s ca in ro, dar cred ca bag si io un maastricht! ala cu bale pe unde o fi oare?

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Simonette, Dumnezeu s-o odihneasca pe mamica ta! Suntem aici pentru tine

Miha, Anuska, noi mergem maine in Germanica la cumparaturi si preeecis ne oprim si la KFC-ul de p-acolo (lana Aachen)!!! Haideti si voi cu noi, o facem lata!!! Vorbesc serios!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Anusko, acu' am vazut mai bine ce-ai scris: eu de aripioarele din Olandica nu stiu nimica da' alea de la KFC-ul germanesc sunt mai bune ca alea din Romanica, mah!

Mergi la inceput