Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (73)
Raspunsuri - Pagina 20
300 spune:
hha e dracovenia aia care seamana cu un montagne russe in miniatura? M-am dat si eu odata ![]()
ei si-i place shake-ul lui K/ Noi n-am mai fost in parc, a iesit sotul cu ANda in carut iar eu... tot pe-aici. Ma gandeam sa mai calc (nu dati cu rosii dar in timpul sapt. nu apuc pur si simplu).
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
andreea_ada spune:
angelynna poze cu pitica am foarte multe , uitati aici cateva
poze cu babutza mea![]()
![]()
mamica fericita de Maia Sofia - 23.09.2008
poze cu pitica
angelynna82 spune:
RAmo ce scumpa e Anda
mai ales cum vrea mar dar am vazut si schimbul de bb

Andreea_ada o frumustete mica ai tu acolo, ce sa ma ...o printesa 
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina
tzitziri spune:
La multi ani mamicilor!Sa fim sanatoase si noi si cei dragi noua si sa ne bucure zilele minunile noastre!.
Noi am fost la Bran weekendul asta. A fost frumos desi David a fost cam suparat...nu prea ii priesc schimbarile bag de seama.Noaptea s-a trezit si la 1,5-2 ore (ceea ce nu a facut nici cand era bebe mic) si drumul inapoi a fost 'presarat' cu cel putin 5-6 opriri. De suparare.Am terminat tot repertoriul meu in materie de cantece - dar doar asa am reusit sa aplanez situatia.Cand nu a mai mers nici cu jucarii, nici cu strambaturi nici cu cantecele am oprit...si am luat-o de la capat peste 20 de km....
Angelynna, ce de progrese...sfecla rosie zici
.Daca e frumos maine va scot in parc![]()
Laura, chiar daca nu e foarte reusit desenul sunt convinsa ca are locul lui special acolo la voi in casa
.Eu cred ca o sa ma emotionez si la primul cerc pe care o sa il faca si o sa zica:uite-o pe mama.Daca asa ma vede el...sferica![]()
AlexaM, am folosit si eu azi prima data steamerul si au iesit super morcovii (plus niste pastarnac) tinuti 30 de minute, cum mi-ai zis. Poate saptamana viitoare ma incumet si la pilaf![]()
300, si cum e cu 2?Ai face fata?
...eu una cred ca m-as simti cam depasita de situatie...
fce, eu azi am pus doar 1 lingurita de ulei de masline peste piure....morcovi si pastarnac la steamer, apoi blender, si o lingurita de ulei de masline.Era foarte groasa compozitia....poate de aia si mananca mai putin decat in alte zile, dar eu acum nu amestec cu altceva...
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
tzitziri spune:
Am uitat sa spun....va pregatesc cadou un capitol nou![]()
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)