Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (73)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

anamona multumesc mult de informatii. Habar nu aveam. Si eu cred totusi ca este o chestie de marketing. SPER.

bitza multumesc! Pai trebuia sa fie elegant ca el a fost prezentator la serbare. Ma bucur ca-ti plac pozele.

giulianna

babymom sa-ti traiasca finutza Mihaela Alexa

simodina sarumana. pompa manuala am si eu dar nu reusesc sa scot mai mult de 20 ml daca nu apas cu putere pe san si nu-l strang, si storc..... De aceea m-am gandit la una electrica ca sigur e mai puternic vaccum-ul. Sper!. Mai ales ca tre sa ma mulg de mai multe ori pe zi, pe o perioada nedetrminata.... Pozitii am incercat de toate chiar si dog style, NIMIC! Nu vrea sa se aproprie! Am zis ca o las2 zile fara sa o mai stresez cu tzitzi si apoi mai incerc poate, poate...

300 iertare. Am reeditat mesajul cu pricina ca sa nu mai creez panica degeaba. Ca am vazut ca mai toata lumea a inteles ca e vorba de altceva si nu problema noastra care era in discutie...si anume mancarea!!

angelyna pup crinul dulce

mimihoo acum am modificat mesajul, ca am fost tare prostovana in exprimare. Iertare! Lasa-ti prietena in pace, nu se stie niciodata cand va avea nevoie de ea (sper ca nu...)Dar si Daria sugea ff bine pana cand a facut pauza totala!!!

muuh ai PM.

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

La multi ani pentru toate mamicile!!! Sa fiti sanatoase si sa aveti numai bucurii de la copilashii vostri!!

blog in scutec,poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_ada spune:

Buna ziua,
In primul rand la multi ani tuturor mamicilor
nu sunt sigura ca va mai amintiti de mine , am activat putin cand eram toate gravidute , numai k au aparut niste probleme cu bebe si a trebuit sa stau cuminte in pat, acum cand am reusit sa ma adun si sa va gasesc ... as vrea sa-mi reiau activitatea cotidiana .... ma mai primiti??

mamica fericita de Maia Sofia - 23.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Gagici am uitat sa iau cerzette aseara, ca am fost plecata si n-am avut blisterul cu mine (daca mereu eram pe-acasa statea in dulapul cu medicamente...). In prospect zice ca daa l-ai uitat la mai putin de 12 ore, il iei repede si continui cuurmatorul ca de obicei, la ora X.

Insa nu precizeaza daca atunci cand au trecut mai mult de 12 ore se sare pastila respectiva si iei urmatoarea doza la ora X. Spun doar ca daca s-a intaziat mai mult de 36 de ore sa te feresti si altfel.

Ma gandesc sa sar peste pilula de aseara pt ca oricum ora mea este inre 9 si 10 seara si as lua azi 2 doze foarte apropiate, lucru care nu mi se pare prea indicat. Aveti idee daca e bine asa? Nu pot sa sun dr. acum.

www.medipedia.ro/Dictionarmedical/Medicamente/tabid/59/prospect/W43868001/CERAZETTE-0-075-mg.aspx" target="_blank">prospect cerazette

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fce spune:

buna ziua!

LA MULTI ANI TUTUROR MAMICILOR!

alexam mersi pt info, sigur ca mai vreau daca mai aisunt in curs de informare. am inteles cum vrei sa procedezi tu, dar daca fac morcovul la steamer il amestec cu apa plata oare? sau cu suc de morcov crud?

Carmen, mami de Erica (27.10.2008)
ticker
tori

Mergi la inceput

La multi ani mamici!!!!

Eu am primit o floare, un tati duuulce si un copil frumos si cuminte care isi respecta programul de somn, pentru ca tati a aflat ieri ce este rutina zilnica si ne ajuta sa o respectam.

Am iesit din butoiul cu melancolie, sper sa nu mai intru ever acolo. Cauza no. 1 era... statul in casa. Nu pot, nu rezist, nu e pentru mine (da' pentru cine?) Plus ce-ati enumerat voi: parere proasta la capitolul aspect, anumite incertitudini in legatura cuc ariera. Si eu am lasat un job cu oarecare raspunderi in spate, numai ca parte din atributii au fost exercitate neoficial. Cand ne-am extins, trebuia sa imi iau in primire si titulatura. Acum... nu stiu cum va fi, poate mi-am facvut dgeaba ganduri negre, ca e oricum nevoie de un stie-tot in plus pe-acolo. Mi-e teama sa nu trebuiasca sa re-demonstrez ca... pot, cum au mai ptit alte mamici. Totusi, s-ar putea sa nu trebuiasca sa fac asta, ma intorc intre aceiasi oameni.

M-am lamurit din nou cu soatza care ajunsese sa nu ma mai suporte si speeer sa nu mai fie cazul de lamuriri, iar la bebe 2 sa stim sa ne sprinjinim si mai bine unul pe altul.

Conluzia cea mai importanta este ca tati nu citeste ganduri (aceeasi teorie pe care o stapanesc si eu f. bine la nivel teroretic dar iata ca in practica am ramas corigenta) si daca vreau ceva de la el sau am vreo idee de timp liber etc ar fi cazul sa i-o comunic altfel decat non-verbal.

Am lamurit si partea care mi se parea mie ca nu functioneaza, adica lucrurile pe care eu una le consider de bun-simt (ex. nu-ti pui un film cand dorm eu :)))... adica pune casti daca vrei zgomot).

Si vreau sa adaug ca, in ciuda celor povestite aici, am parte de un sot foarte atent si interesat de familie. Insa cand te apasa oboseala sau gandurile negre, lucrurile bune se estompeaza si ajungi sa nu apreciezi omul de langa tine cum ar trebui. Ma bucur ca l-am asteptat atata vreme. Faptul ca am ajuns sa avem o familie intr-un timp atat de scurt cred eu ca inseamna ca suntem ce ne trebuie unul pentru celalalt. SI sper sa nu mai uit asta vreodata.

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Andreea_ada bine ai revenit sa ne prezinti poze cu Maia Sofia.

Ramo tare na bucur ca nu mai esti in butoiul ala...si e valabil pt toate mamicile altfel uitati ce se intampla ma supar pe voi am mami si Anda

Aici am mancat sfecla rosie si tare mult mi-a placut

Noi am fost ca fetele la cumparaturi (de fructe pt pitica) si ne-am simtit tare bine pana ...o tanti s-a mirat de ea si deja nu ma mai intelegeam cu ea

Acu e treaza, satula si mananca un catel

Nocom si noi te pupam mamico si ale tale comori

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Nadina in primul rand bafta cu Mara la diversificare
Si in al doilea rand am testat aseara jumatatea
A fost tare interesant cum mi-a iesit prima oara Mai am de exersat. O sa intru si eu sa mai vad modalitati de punere a wrap-ului, sa il pun in mai multe pozitii. Mie personal imi place aia in care bebe sta pe soldul mamei. Oricum , aseara i-a placut mult in pozitia clasica pe burtica mamei. Radea cu gura pana la urechi si se ascundea sub material, apoi scotea capul si radea cu gura pana la urechi m-a topit piciul Sar'na mult

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Pai si pozele? Ma tot intrebam care e faza cu jumatatea :))) ... O sa mai fac si eu cateva jumatati in curand, aviz amatorilor :)

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Angelynna gata nu ne mai suparam :) ne bat fetele (si a mea are o poza asemanatoare).

V-am promis ca va arat pe Anda mancand marul Ralucai.

Vineri am fost la Gargaritza si i-am dat doua jumatati de mult promise. Asa ca acolo am facut schimb de bebei, am exersat front wrap cross si am vazut cum e sa ai doi bebei.

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

300 iertare. Am reeditat mesajul cu pricina ca sa nu mai creez panica degeaba. Ca am vazut ca mai toata lumea a inteles ca e vorba de altceva si nu problema noastra care era in discutie...si anume mancarea!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Nu, eu iti cer iertare ca citesc din urma si ma bag ca musca-n lapte fara sa vad deznodamantul unor evenimente pecum asta. Iar tu te-ai vazut cumva obligata sa raspunzi postului meu anacronic. Ei slava Domnului ca nu s-a intamplat decat atat, iar in legatura cu papa stiu cum e, NU renunta la tzitzi, nu-i da alternativa biberonului ca e pacat de laptele tau mult si bun. E o pasa, indiferent carui fapt e datorata, va trece. In timpul cat nu a mancat ANda am alaptat-o in semi-somn (in somn nu o pot alapta ca ... doarme dusa, ca mine), am asteptat pana a acceptat ea sa suga, am intrat chiar si sub salteaua de joaca sa o alaptez. In prima zi de greva a fost infiorator, supsese noaptea o singura data si f. putin, iar la mesele de 9 si 12 abia se atinsese de papa, nu-mi plangea deloc, se juca... In ziua aia si a doua zi deja mi faceam griji ca slabeste.

La mine a fost afta, cum ti-am mai spus. La voi stiu ca nu este cazul... poate vine vreo hoarda de rusi, poate tocmai a iesit din puseu (la mine asta s-a intamplat, pe langa afta avusese cateva zile in care m-a supt pana m-a topit). Poate da dumnezeu si iesiti mai repede din asta...

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

La multi ani mamici sa fiti sanatoase si sa va bucurati de familiile voastre.
Cand ma gandesc ca peste ani voi primi si eu un desen de la K ca multe alte mamici...mi se zburleste parul de bucurie.
Noi azi am fost in parc..chiar dc a plouat nitzel si toata lumea fugea acasa, mi am probat si eu husa de ploaie a carutzului si bonus de 8 martie m-am dat intr-o dracovenie de roata cu capul in jos de mi explodau tzitzile in centura...si aveam o viziune in fatza cum ii stropesc pe toti cu lapticul meu in timp ce ei urlau extaziati de dracovenie si imi trezeau copilul care dormea in carutz.nu va mai spun ca a durat ceva sa-mi reglez mersul dupa aceea

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput