Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (283)
Raspunsuri - Pagina 13
aeperju spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Emma, ce bine ca e doar o inflamatie! De saptamina viitoare ma duc si eu la sala dar tot te invidiez pe tine. Chiar am facut o comparatie de preturi intre Anna Spa si sala din Plaza si mai ca imi vine sa stau numai la PN. ------------------------------- Erina si Daria (18.09.2007) |
e bine da, dar daca nu cedeaza durerea la tratament urmatorul pas ar fi RMN la Iasi care cica costa 5 mil!!!! sper totusi sa se rezolve dupa tratament. Am fost si la ginecolog si a zis ca m-am vindecat, ceea ce este o veste tare buna.
la sala... super tare... antrenant...dar am o febra...mama mia! dar perseverez
numai bine tuturor!
-----------------------------
Emma si Andrei (21.09.2007)
aeperju spune:
Mult noroc Betty!
Diwana, Doamne ajuta!
----------------------
aeperju spune:
Multa, multa sanatate bolnaviorilor!
------------------------
aeperju spune:
Seara buna va dorim si la multi ani pentru maine! Pupici!
---------------------
prisi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aeperju
e bine da, dar daca nu cedeaza durerea la tratament urmatorul pas ar fi RMN la Iasi care cica costa 5 mil!!!! sper totusi sa se rezolve dupa tratament. Am fost si la ginecolog si a zis ca m-am vindecat, ceea ce este o veste tare buna. la sala... super tare... antrenant...dar am o febra...mama mia! dar perseverez numai bine tuturor! ----------------------------- Emma si Andrei (21.09.2007) |
poate nu e nevoie de RMN, dar daca e nu se deconteaza de casa de asigurari, asa ar trebui , poate pui niste intrebari, in mod normal daca ai trimitere de la medicul de specialitate ar trebui sa fie decontat , sau macar o parte , multa sanatate
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
aeperju spune:
Am intrebat si mi-a zis ca cei din IAsi nu lucreaza cu casa din Piatra si inainte faceau o reducere de 2 mil dar ca acum nu mai dau nimic. Spune-mi te rog ce inseamna RMN exact ca nu mi-a explicat doamna? MErsi.
---------------------
Erina spune:
Buna seara!
iaca iti raspund eu repede Emma.
Citeste aici:
http://www.pro-life.ro/departamente.php?dept=1
Eu am programat-o pe mama pentru saptamina viitoare. Acolo e 4,5 fara substanta si 6,5 cu substanta.
Iti spun cum sunt medicii si daca preferi si e nevoie vii la Bucuresti si faci.
Te imbratisez si ma bucur sa aud ca esti bine.
Te invidiez rau de tot pentru Anna Spa.
Diwana, eu am, facut un pas spre mobilizare. Mi-am luat astazi trening, care e tot cam fix dar e special luat asa sa cada bine dupa ce slabesc rapid.
Miine iesim la cina dar luni seara sigur merg la sala!!!
Hai si tu cu sportul.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
Bine v-am regasit dragi mamici!!!
Prisi imi pare rau sa aud ca nu s-a simtit bine Miruna. Speram sa fie ceva super usor sa treaca repede!
Valentina, offf ca tare e greu cind sunt amindoi copiii bolnavi. Multa sanatate sa treaca odata!!! Doctorul a zis ca se poate sa aiba temperaturra atit de mare de la vital?
Erina spune:
Betty, tin pumnii sa fie totul bine. Nici eu nu stiu ce inseamna acele valori.
Ayumi, ma bucur ca baietii sunt bine. Drum bun spre Romania si asteptam vesti. Daca vii in Bucuresti poate se organizeaza o intilnire.
Erina spune:
Lavinia, si Daria plinge asa daca se loveste tare. Urasc momentele alea. Si ea a cazut acum citeva luni cu capul de muchia noptierei si am stat cu grija dar a fost bine pina la urma.
Sunt sigura ca va fi totul bine.