Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (283)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui diwana

Roxana, testul pe care i l-ai facut lui Alex, ti se pare ca i se potriveste ca rezultat, sau nu?

Nu e vorba de potrivit, nu tineam sa iasa geniu. E vorba ca face aproape tot de la sectiunea socializare 5-6 ani si totusi a iesit rezultatul 5 ani fix. Matematic nu prea are cum, deci undeva e o problema.

In plus nu sunt convinsa ca fie-mea facea tot ce scrie acolo la varstele respective, mi se pare mult prea mult.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui prisi

[quote]citat din mesajul lui Roxana_G
[ oricum mai am o programare la dansa pe mari si alta peste o saptamana pe care cred ca nu o mai folosesc, daca e cineva interesat ...

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Daca te milostivesti de noi si fata e sanatoasa (da doamne sa fie, sa nu aiba nevoie de programare), am fi foarte interesati de programari, oricare din ele.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Lavinia, doamne ajuta sa nu fie probleme. Banuiesc ca nu era prea inalt fotoliul, nu avea cum sa se loveasca atat de rau, mai ales in pozitia pe burta.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Rox sigur ca te anunt , numai sa vedem daca nu cumva ramane cea de pe 10 dispo

Miru a mai facut de 2 ori kk mai tare un pic, nici nu stiu de unde ca nu a mancat mare lucru, bea doar apa , febra nu mai face si i-am dar pe la 10 ultimul nurofen , sper sa mergem spre bine

Yaia multumim

poze

Mergi la inceput

Lavinia eu nu cred ca e ceva grav, cred ca doar s-a speriat, Miru a cazut din genunchi cand mergea de-a busilea cu capul de coltul unui perete, i s-a umflat si invinetit jumatate de frunte, dar dr a zis ca nu e are nimik , pupicei micutei accidentate

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Noi mai avem 10 ore si decolam spre Romania.Eu nu am reusit sa adorm,inca.Acum am terminat de strans de pe-aici si am verificat bagajele.

La controlul de ieri lucrurile au decurs bine,in mare parte.Baietii se dezvolta mai intarziat dar nu au nevoie de ingrijire speciala.Dar in aprilie avem controlul neurologic,chiar la venirea dinRomania.
Va spun tuturor un LA MULTI ANI pentru maine si promit sa va mai scriu din Romania!Am fugit la somnic!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Yaia,nu stiu daca ai vazut dar ti-am raspuns acum cateva pagini la intrebare.Maine escala din Helsinki este de doar 1 ora si 40 de minute.Ajungem in Helsinki la 15.10.

Mergi la inceput

Ayumi drum bun si usor

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui AYUMI

Noi mai avem 10 ore si decolam spre Romania.Eu nu am reusit sa adorm,inca.Acum am terminat de strans de pe-aici si am verificat bagajele.

La controlul de ieri lucrurile au decurs bine,in mare parte.Baietii se dezvolta mai intarziat dar nu au nevoie de ingrijire speciala.Dar in aprilie avem controlul neurologic,chiar la venirea dinRomania.
Va spun tuturor un LA MULTI ANI pentru maine si promit sa va mai scriu din Romania!Am fugit la somnic!!!

http://naokisiryuji.blogspot.com

sa aveti un drum bun

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Valentina sanatate multa puiutilor!!! Daca e viral de ce oare ti-au dat antibiotic???? Chiar nu mai inteleg. Multa putere.
Betty sper sa fie ok.
Lavinia sigur in urma cazaturi s-a speriat si sti ca ti se taie respiratia.

Mergi la inceput