Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (314)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna dimineata, haide-ti la o

Azi noapte pe la 3 s-a trezit Dani si a strigat:"Mami...hai du-ma ca vreau sa dorm cu voi" si mami s-a executat si l-am luat langa noi. La 7.30 ne-a dat trezirea ca el vrea cacao...si de atunci suntem treji, l-am imbracat si am iesit din dormitor sa il lasam pe Nelu sa mai doarma.
S-a tot cerut la gradinita de dimineata...ca el vrea sa mearga sa se joace cu prietenii lui . M-a pus sa "il sun" pe Onoriu...un coleg sa il intrebe de ce nu a mai vine la gradinita (cred ca e bolnav ca nu a mai fost demult). Observ ca ii place mult la gradinita.
Azi vreau sa il duc la tuns mai incolo putin.
De dimineata i-am dat sa manance o feliuta de paine cu unt si miere, chiar demult nu i-am mai dat. Voi le dati miere la copii? Stiu ca e foarte sanatoasa.
Cred totusi ca are paraziti degeaba i-a iesit negativ rezultatul. Vreau sa ii recoltez iar 3 scaune sa duc la analiza la alt laborator. Dupa ce bea lapte se plange ca il doare burta, dupa ce mananca se plange ca il doare burta si mereu se scarpina la nas...sper sa nu fi devenit un tic nervos.

Apropo de snitele....eu nu prea le fac in pesmet. Pt ca se strang si se usuca. Snitelele din piept de pui le fac intotdeuna in ou si faina iar cele de porc la fel. Pesmet folosesc cand fac pulpe de pui, sa le mananci atunci gata scoase din tigaie ca sunt calde si crocante . Si eu nu ma chinui sa dau snitelele prin ou si faina si iau ou si faina...amestec oul cu faina si bag snitelul acolo.
Mi-am scos deja din congelator o punga de snitele asa ca pt deseara cred ca aia voi face de cina.
As vrea s afac si o supa de gaina pt saptamana viitoare ca nu am mai facut demult.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Giova, ti-am trimis un mail, m-am gandit la tine cand am vazut filmuletul. Silvia, si tie .
Maraki, ce matinala esti. Si-a lasat seful iar laptopul de ai putut scrie? In Romania ce nu e scump...si aerul ce il respiram e scump

Dani e langa mine, a pictat si s-a plictisit, acum studiaza din revistele lui vad ca e cu Thomas. Toata casa e tot o foaie...el obisnuieste sa "deseneze" pe o foaie dupa care o pune pe jos sa se usuce. Si acum sunt pe jos vreo 5 foi "pictate" plus ca inainte a "desenat" si pe alea le-a pus pe jos. I-am spus sa le stranga alea ca alea nu trebuie sa se usuce.

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Bianca, a lasat laptopul si ieri dar nu stiu de ce nu a avut net Am stat numai in setari, bine ca nu am facut ceva pe acolo...nu stiu cum a rezolvat ieri dar azi are net
am stat in dimineata asta numai pe la paranormale, interesant dar si horrorrrrrr
Azi cred ca fac ciorbita de perisoare, felul doi nu stiu inca, ieri am facut pui cu cartofi la cuptor...angelo nu a vrut nici sa guste.....

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Maraki, cum faci cartofii la cuptor?
Lasa paranormalele ca visezi urat la noapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Bonjour si de la aici, eu am verificat mailul si forumul si gata la treaba. Azi mergem pela 14 la aeroport cu cumnata mea, trebuie sa pregatesc pranzul si sa fug pana la farmacie sa ii iau un sray de respirat lui Jean care e racit si el. Ma ingrozeste Alain cu tusa lui si nu atat cu asta cat cu plamanii incarcati seara la culcare eu il duc la medic saptamana viitoare ca nu ma pot calma altfel, nu mai face febra, gatul e ok, Jean in asculta la plamani si zice ca e mai ok dar horcaie il si vad facand astm si imi da insomnii noaptea cand il aud . Aseara m-am vopsit tot singura pana la urma, am iesit un blond super deschis acum nu imi place il mai las asa si mai bag peste cateva zile ceva mai inchis, mi-am vopsit si sprancenele maro ca nu mai mergea asa negre.
Bianca merci de mail super dragut filmuletul, eu il astept pe Alain sa ceara bb 2 .
Marakina nu mai citi ac numai te sperii Eu am avut o perioada in facultate cand eram fascinata de ocultism si de paranormal am citit la carti si tratate e un domeniu fascinant dar apoi iti vine destul de greu sa mai vezi lucrurile cum le vedeai inainte,cel mai atre m-a impresionat o carte scrisa chiar de un autor roman Scarlat Demetrescu " Din tainele vietii si ale univesului" dar sunt muuulte carti interesante. E si pe Discovery parca ceva emisiune cu marturisiri...habar nu am ca nu nu prind aici.
Giova ca mi-am amintit de apa Evian, in Ri nu merita luata ca sunt f bune si apele romanesti Dorna si Borsec aici si Evian si Vitel sunt pe la 3-4 euro baxul nu stiu de ce ajung la asa scoruri in RO. Daca merita dati banii candva poate cand o sa apara bb 2 daca ii faci formula, si aici zic astia ca e cea mai recomandata apa pentru prepararea hranei la bebelasi, are exact cantitatea de saruri necesara vad si pe pahare ca e singura apa care nu lasa urme albe pe pahar.
Gata mai vrae sa zic de snitele ca eu le fac groase alea de pui le las la marinat cu condimente si ulei de masline, le fac si cu pesmet si le mancam proaspete mereu de porc ies cele mai bune din musciuletul ala rotund si mic,nu stiu cum ii zice care e scump ca naiba si de vitel numai daca e f fraged.
Pupici la toata lumea. Over

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

si io am facut aseara snitele si fasole prajite cu carnaciori....si ciorbitza de pui si clatite cu finete si clatite cu miere de albine si nuca mmmmmmmmmmmmmmhhhhhhhh
giova- da incalzesc toata casa,sunt vreo 3 camere sus si o baie iar jos inca o baie bucat , un dormitor , hol si sufragerie, e mare a naibii......am si centrala pe lemne si pe gaz, ziua mai pun pe aia pe lemne, noapte pe aia pe gaz, dar de multe ori numai pe gaz, e mai comod, dar ne arde si la propriu si la figurat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Noi am fost in Botanic azi, era soare dar totusi frig. M-a purtat marco prin tot parcul, am facut miscare nu gluma. Ne-am intalnit si cu Canda si Filip, asa ca am alergat impreuna dupa smecherasii nostri. Barbatii vorbeau de constr., noi de ale noastre si dupa pitici. Nu i se vede deloc burtica la Angi, are 11 sapt., a si slabit putin ...poate vine cu vesti bune de la dr. ... .

Maraki am incercat si eu prin fulgi sa fac snitelele de pui, credeam ca ies ca cele de la KFC, dar vezi de treaba....eu nu am baie de ulei, asa ca mai greu. si sambata muncesti? de fapt acolo se lucreaza sambata, nu ca la noi, am uitat.
Bianca mai incearca cu scaunele la laborator, poate iese ceva, mai ales ca se plange de dureri de burta.
Marco a venit la 9 azi dim. la noi in camera, a vazut ca dormim si a plecat in living la joaca. Doar ca noi i-am auzit pasii si ne-am trezit.
Eu i-as da miere, dar nu o prefera. Ii vine sa , cum pune gura pe ea. asa ca nu mai incerc.
Super fain filmuletul de pe mail.
Anasol pai mai inchideti si voi din calorifere in camerele care nu stati. e mare casa intr-adevar, si costurile .....dar nu se compara cu locuitul la bloc.
Silvia eu folosesc apa Dorna/Izvorul Alb. Evian nu cred ca voi cumpara in viitorul apropiat...la 7 lei sticla de jumate, nici moarta.
Sa inteleg ca nu-ti place culoarea iesita. sper ca data viitoare sa iese cum doresti.
Eu snitele numai din muschiuletul ala lung si rotund fac (de porc). e scumpa carnea, dar daca mie nu-mi place cu grasime....
Gratare fac pt. mine din cotlet, pt. Clau din ceafa...fiecare dupa preferinte.

Nu stiu daca reusesc sa-l culc pe pitic, a mancat asa de bine spanac cu ou, acum se uita la desene.
la ora 17 mergem la party si nu stiu cu ce sa ma imbrac.
si o sambata frumoasa sa aveti.

_
Gio21+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Giova hai ca m.ai dat pe spate! Eu muncesc in fiecare zi, nu am libere deloc...de luni pana duminica si tot asa.....deci si duminica Ristorante e inchis doar pe 1 ian. de Pastele catolic si atat.

Veste buuuunaaaaaa Au sunat azi de la Kinderzentrum si au spus ca analizele genetice ale baiatului sant BUNEEEEE!!!! Au iesit foarte bine Nu are baiatul meu nimic, alte investigatii nu mai exista

Silvi am citit si eu cartea aia, nu mi-o amintesc in afara de titlu pt ca am un amalgam in cap. prea multe carti de gen am citit

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutare gagici...acum am terminat curatenia prin casa...mult praf

acum stefan face nani si bianca invata o poezie iar eu ma relaxez...
nici noi nu prea mancam carne de vita iar snitele preferam de pui ca parca de porc nu s asa gustoase

maine dam o fuga pana la salina ,sper sa fie vreme buna sa stam un pic si pe paturica

MARAKI ma bucur ca au iesit analizele super

Mergi la inceput

Cosmi Am observat ca baietii nostri au aceleasi preocupari, fotbal si masinute Mie imi place foarte mult carnea de vita, este indicata lui Giorgos, Robert imi cere des sa fac ciorbita de vacuta daaar...nu imi iese atat de frageda decat la un fel de mancare( grecesc )
Bianca cum sa fac, cartofii la cuptor cu pui....tai cartofii pe lung, pun bucatile de pui, boia, sare, piper, ulei mai mult si puutina apa. Bag tava la cuptor cu folie de aluminiu deasupra iar spre sfarsit o scot sa se rumeneasca putin bucatile de pui Am vazut la socrosenie pt ca eu puneam inainte apa multa si ieseau nasol

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput