Condica Salajencelor [85]
Raspunsuri - Pagina 4
mihaela_s spune:
Ooooof adriana, daca citesti pe aici, sanatate multa! Si tie si fetelor. 
Bia, copiii astia sunt de groaza!
Multzam, sper sa fie ceva...abia astept ziua de luni sa aflu...poate vin dezumflata :((...
Giulia, multzam! Shopping placut!
Noa io maine am de gand bucatareala, fac tacos
si tortul asta numai ca nu-l fac cu piersici ci cu zmeura si crema tot cu zmeura. Si cu blat normal, ca nu au astia de cioco in comert si nu fac si blatul. Noa o sa va arat maine...
.
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
mihaela_s spune:
Da cami, fix unguent. Am vazut la scoala o emisiune in engleza(o zi pe saptamana ne uitam la emisiune, ca sa exersam intelesul) si era o proba tare faina...li se dadea un cuvant probabil ca rar si concurentii dintr-o echipa trebuia sa dea fiecare cate o definitie cuvantului. Iar cei din cealalta echipa sa ghiceasca(daca stiau cuvantul era usor...) care definitie e corecta. Din cei trei concurenti care dadeau definitiile, numai una era corecta. Si la unguent n-au stiut nici concurentii...numai eu
.
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
dianaiulie2009 spune:
Buna seara !
Mi-am scos bandajele de la degete si acum pot sa si scriu nu doar sa va citesc.
Un buchet imens de 

pentru fiecare si multe 

pentru gandurile voastre !
Azi am scos si branula , dar acum am observat ca se inroseste locul si se intareste. Trebuie sa pun unguent ( ca tot vorbeati de el mai sus ) antinflamator si apoi gheata ca sa nu fac flebita.
Unghiile sunt bine, cu durerile de gat e acum mai rau k nu prea pot inghiti nimik.
Acum , marea mea problema e Paula. A facut si ea pneumonie si are u tuse foarte urata care nu trece cu nimik. O chinuie noaptea si ziua . Suntem pe aerosol de stazi. Sper sa trecem noaptea cu bine.
O sa mai intru si maine ... acum va urez noapte buna tuturor !
mihaela_s spune:
adriana, inca o data sanatate tie si Paulei, dar si Andradei...ea e mai bine?
O noapte fara tuse va doresc.
Trebuie sa va spun ca azi am vazut ca au iesit narcisele la mine in gradina, cele puse in toamna...tare ma bucur. Vine primavara si la noi....zapada e ici pe colo numai, se topeste in fiecare zi cate putin, ca sunt 2 grade si bate un vanticel subtire de primavara gotlandeza si se simt -4 cica...dar am vazut e plin de ghiocei peste tot, am vazut ca ies narcisele si zambilele peste tot si am vazut chiar si muguri pe tufe si copacei. Ce mai, primavara e aici!
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
piticutz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaela_s Trebuie sa va spun ca azi am vazut ca au iesit narcisele la mine in gradina, cele puse in toamna...tare ma bucur. Vine primavara si la noi....zapada e ici pe colo numai, se topeste in fiecare zi cate putin, ca sunt 2 grade si bate un vanticel subtire de primavara gotlandeza si se simt -4 cica...dar am vazut e plin de ghiocei peste tot, am vazut ca ies narcisele si zambilele peste tot si am vazut chiar si muguri pe tufe si copacei. Ce mai, primavara e aici! |
exact asa e si la noi acuma, ghioceii au iesit deja de vreo 3 saptamini si narcisele au bobocii mari, lalelele incep si ele sa se "trezeasca"...
si frig, tot cam de 2 grade e.
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.
- Dr. Seuss
mihaela_s spune:
Si la noi iesisera ghioceii deja la inceput de februarie, dar a venit zapada si i-a ingropat...a fost multa, inca nu s-a topit toata...Asa ca acum isi fac iar aparitia.
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
piticutz spune:
ma duc sa ma plimb pe-afara, tare frumos se vede din casa ca e.
noapte buna va doresc!
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.
- Dr. Seuss
Bimilit spune:
'neata!!!!!!!!!

ptr toata gasca.
aici e o vreme de numarat bani
.
cami ,mi-ai dat de lucru
.m-am delectat cu linkul trimis de tine.
fetelor,bagati si voi un ochi www.brylanehome.com/department.aspx?DeptId=15212&12PerPage=1" target="_blank">aici
.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
silvana_salajan spune:
Buna dimineata!Poftiti la cafea!Ioi ca va aud vorbind de ghiocei. La noi au inflorit de la Craciun, nu prea mai vezi ghiocei, ca s-au ofilit deja. Innschimb am vazut aici la vecini iesiti crocusii, brandusele si chiar 2 oboci de narcise. Ai mei inca nu sunt infloriti, nici crocusii nici restul ca nu au soare toata ziua, in locul in care i-am pus. Am pus la inceputul lui decembrie niste bulbi de lalele in pamant, Miha mai stii ca ai zis ca e tarziu? Au iesit toate, au vreo 5 cm. Sunt curioasa daca vor inflori, avand in vedere ca unii bulbi erau micuti... Dar nu onteaza daca nu infloresc anul asta. important e ca au iesit. Adriana, multa sanatate iti doresc. Si Paulei la fel. Andreea e bine?
pentru fiecare.Sunt in dilema. Nu stiu ce sa bucataresc. Asa ca veniti cu idei. Da iute.