Condica Salajencelor [85]

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianalaura

Si amu ca sa nu va tin in suspans sa va spui de ce is fericita.
Am primit cel mai frumos cadou de 8 Martie pe care mi l-am putut dori acum:
MI-AM GASIT JOB!!!![]
din aprilie voi fi secretara la Goldis, si programul e beton, de la 8-16, deci voi putea si sa-l duc si sa-l aduc pe Stefan de la cresa.

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Piscotel
Torturi

felicitari fataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
fain cadou de 8 martie
ce faci cu stefan?il duci la cresa?

fato sa ai doar satisfactii la noul job.asta e un prim pas spre un post mai bun.

io stau cuminte si astept cafeiu.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

otiiiiiiiiiiiiiiii,a venit andrei?
hai baga feedbekul colegelor.

Mergi la inceput

fetelor,matei al meu ii ghidus rau.azi mi-o inseninat ziua.
l-am pus la masa sa manance.el tot cu scheme si figuri, deja aveam nervii prastie.si-i zic:matei daca nu mananci plec.la care asta micu serios:chiar daca vei pleca, jur ca nu-mi va pasa.no belea.mai zi ceva.deja gata, e independet si el.of,of

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Da, e super fain cadoul!
Oti, am uitat sa te felicit pt briose, mi s-au scurs balele uitandu-ma la ele...
Pana la urma duc calculatorul la doctor, daca tot a iesit soarele, nu de alta dar si mai devreme s-a resetat singur...cred ca ma indeamna sa ma duc
Va pup pe toate

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Bia, figura mare Matei. Si nu ti-a zis bine????Diana felicitari pentru job! Sa fie intr-un ceas bun. O venit Andrei de la scoala il intreb ce o zis fetele, apoi el : multumesc! Zic: da le-o placut? El: da! Noa pas de mai scoate de la el ceva. In schimb o povestit Cami, fata Claudiei acasa: mami, am primit de la Andrei Vasil o briosa asa de faina ca nu m-am putut abtine sa nu o mananc! Si toate fetele si-au pus lantul la gat! Deci, io zic ca avuse succes cadoul fetelor. , cu program artistic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Heeeeeeeeeeei ce e cu linistea asta???Io tocmai am terminat de copt clatitele. Mi-o luat azi mami 2 l de lapte de la piata de la o tanti de la care mai luam si mi s-o parut ciudat la gust, cred ca tre sa ii fete vacile.... Noa si am facut clatite din tot, cu 1 kg de faina. Am avut ce coace... la 2 tigai, ca altfel faceam cu nervii. Soo, is in zona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Asaaa, io aseara v-am spus noapte buna, dar se pare ca va erau ochii lipiti de somn ...

Bia, e mortal Matei, deja te lasa sa pleci....
Ce mai stii de adriana? E mai bine?

Diana, felicitari pentru job, e ceva in ziua de azi! De cand incepi?

Oti, super arata briosele, sunt sigura ca fetele au .

Elvira, mi-ai facut pofta de clatite, dar acum n-o sa fac. Voi face un tort pentru maine.

Cami, cum ai dormit?

Olim, tu ce mai zici?

Eu am avut o zi faina azi, am avut engleza de dimineata si am prins curaj sa vb in engleza. Asta dupa ce ieri am prezentat cartea pe care am citit-o si m-am descurcat bine si dupa ce le-am explicat suedezilor ce inseamna unguent. Cuvantul exista pe engleza, dar nici profa nu-l stia, in dictionar nu era, asa ca am devenit ieri mana ei dreapta . A zis pana la urma ca o fi un cuvant vechi englezesc din moment ce nu este in dictionar. Cami, tu ce stii?
Apoi am fost la laborator si a avut o zi buna, am lucrat, mi-am bagat nasul intr-un aparat nou pe care il au acolo si i-a placut tipei, a zis ca am gandire logica si ca ma pricep. Apoi am gasit manualul aparatului pe care ea il cauta de o ora...culmea ca era chiar sub nasul ei, cazut in spatele aparatului pe masa...si eu l-am vazut. Apoi astia sunt asa figuri, m-a laudat tipa ca mare grozavie am facut.... Noa una peste alta mi-am mai deschis si io gura pe acolo si am intrebat-o pe o tipa mai sefa asa, daca nu stie daca pot lucra peste vara si a mers mai departe cu intrebarea la alta sefa care i-a lasat un bilet sefei mari, care azi a fost libera, sa vb luni ce si cum...asa ca e posibil ca la vara sa lucrez in vacanta, o luna jumate sau doua. Daca nu ar trebui sa am si vacanta, as putea lucra 3 luni, dar asa, voi lua si pauza binemeritata.

Asa ca tineti-mi pumnii sa fie OK.

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

mihaela, doamne ajuta sa ai de lucru la laborator.

adriana e mai bine.se reface incet incet.paula e bolnavioara .tuseste de numa.e cu tratament scumpica.andreea e mai bine de azi si abia asteapta sa mearga la scoala, ca a lipisit 2 zile.asa cuminte e andrea si e fuarte constiincioasa.abia a avrut sa stea acasa .

oti,deci te-ai "clatit" azi?cu ce umplutura ai prestat miscatele?[clatite=miscate].ce mortal fu andrei, ca toti baietii de altfel.bine ca le placura fetelor cadourile.

mai, mateiu meu e belea.deci o sa fie vai de viata mea.nu trece zi sa nu faca ceva ghidus. mai nou daca il atentionez ca greseste sau ii atrag atentia imi spune mama soaca,adica mama soacra.ioi de batrannetile mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Salutare fetelor,
Adriana , sanatate multa tie si fetelor tale!

Bia, ma bucur ca deja matei iti face figuri, vai de kuru tau cu doi baieti si doo nurori.
miha, bafta sa vii cu vesti bune!
oti,imi facusi o pofta de clatite, yammiiii
maria, ce faci, cum e cu bblusa?
diana, felicitari pentru job, chiar ca e ceva:)

noi , ok am termnat de papat, am facut niste gnocchi cu sos de tomate pentru mine si cani , mama si colegu au mancat ficatei la tigaie inabusiti. is buni da io nu ma omor!
am pofta de clatite cu dulceata , poate prestez maine..
azi ma anunta colegu ca "sa mergem si noi pe undeva de 8 Martie"
io, bineinteles imi zbura mintea la..shopping, pai unde altundeva?!
drept pentru care maine mergem la cluuuuuj
va ztuc apasat si mai viu

uneori gandesc prea mult....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

Eu am avut o zi faina azi, am avut engleza de dimineata si am prins curaj sa vb in engleza. Asta dupa ce ieri am prezentat cartea pe care am citit-o si m-am descurcat bine si dupa ce le-am explicat suedezilor ce inseamna unguent. Cuvantul exista pe engleza, dar nici profa nu-l stia, in dictionar nu era, asa ca am devenit ieri mana ei dreapta . A zis pana la urma ca o fi un cuvant vechi englezesc din moment ce nu este in dictionar. Cami, tu ce stii?

eu la unguent ii zic "ointment", uneori merge si "cream" chiar, daca esti cu cutia de crema in mina si se vede exact despre ce vorbesti.
zici ca exista in engleza asa ca in romaneste? fix asa? hm.....

ma bucur ca v-a placut cafeaua, fetele.acuma ma duc si eu sa o beau, dupa ce termin de mincat.incepe Y&R in 20 de minute asa ca o sa vin aici in pauze de reclame.

Diana, felicitari pentru reusita! E un job frumos, daca se respecta programul de lucru.(Sau, cel putin, mie imi place foarte mult)

Oti, eu am stiut ca o sa pice pe spate colegele lui Andrei, am zis doar.

Bia, ai baiat mic care e mare! Tu stii ceva? eu nu ti i-am vazut in veci pe niciunul.Nu am vazut niciodata poze cu ei, da niciodata.
Si astept sa imi spui cind ai vreme azi despre produsele americanesti care iti plac.

Ma bucur ca Adriana e mai bine, probabil e pe sfirsite toata nebunia asta cu doctorii; biata de ea!

olim, pe la voi ce mai e? sinteti bine?

ma duc sa-mi fac tabieturile si revin dupa aia.

Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

- Dr. Seuss

Mergi la inceput