EUROPEAN CALL CENTER S.R.L.

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ungurel

abia acum am reusit si eu sa intru pe forumul acesta si ma bucur mult
la fel ca si voi sunt o victima a acestei societati ...cica...
si vreau sa zic ca eu am muncit 1 an cu ei
cateva luni nu am avut probleme sa zicem
dar din iulie vreau sa va zic ca practic am muncit gratis si asta ma enerveaza. deocamdata nu am facut nimic ca sa/mi recuperez banii dar am citit ca unul dintre fostii angajati ar vrea sa/i faca denuntie si sincer m/as alatura si eu
id/ul meu este dannutza_30

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioannam2002 spune:

buna fetelor si eu am lucrat pentru ei de acsa si sunt niste nesimtiti pe luna septembrie mi-au pus in cont doar 500 ron in loc de 1200 ron am vazut si eu anuntul noroc ca am verificat firma pe net si am vazut ca administrator e tot nesimtitul ala de catalin care face pe nevinovatul si da vina pe italieni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

adejny
andra11
vladkrystyna
andreeaioan
irina.ct
dilema8642
oana511
bimbadolce
CorinaBunny
jas
Rsherkan
ioannam2002
bubulina1979
marimar01
clauhun

...

Cata frunza, cata iarba ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1979 spune:

ciao ,

si eu am lucrat la ei nu nu am mai reusit sa imi scot salariile pe octombrie si noiembrie 2009 . Am vorbit cu catalin si zice daca ma logez in maxim 10 zile ma platesc , totul e o minciuna au datorii la
stat circa 33000 euro si mai nou fac si angajari cu o alta firma acrossvoice .
ma gandeam sa ne strangem toti si sa deschidem un proces. eu orcum am de gand sa deschid proces si singur chiar zilele urmatoare.astept rasp de la voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar01 spune:

am fost si eu sunata astazi de Catalin de la ECC .am avut un interviu acum cateva zile in limba italiana prin telefon deoarece doresc sa lucrez de acasa si sincera sa fiu nu ma asteptam sa ma sune daca sunt acasa luni ,sa vina ei acasa sa verifice netul ca sa vada daca pot colabora cu ei ma astptam sa ma sune din nou sa ma duc sa semnez un contract si dupa sa imi instaleze un soft.nu stiu ce sa fac .imi puteti da un sfat?
mi se pare totul mult prea repede si prea usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

marimar01: citind postarile anterioare de pe cele 5 pagini, tu ce crezi: sa lucrezi cu ei, sau nu?

eu , cu (DPN 20.08.2010), andi (24.06.2003) si tati
_

traduceri si asistenta

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

Mergi la inceput

buna

ce se mai stie de european call ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauhun spune:

ai reusit sa-ti recuperezi banii?si eu sut in aceeasi situatie dar imi promite mereu si da vina pe patronul italian cica unul andrea.cand i-am cerut numarul de tel al respectivului domn mi-a zis ca se tine legatura prin el.

Mergi la inceput

BUNA

TOT VB CU ACEL CATALIN DAR NINIC , TOT MA AMANA DAR MAI SUNT ALTII CARE LUCRA PT EI ACUM
NISTE ESCROCI
SI EU AM DE RECUPERAT DE ANUL TRCUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauhun spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubulina1979

BUNA

TOT VB CU ACEL CATALIN DAR NINIC , TOT MA AMANA DAR MAI SUNT ALTII CARE LUCRA PT EI ACUM
NISTE ESCROCI
SI EU AM DE RECUPERAT DE ANUL TRCUT
Cum ai reusit sa-l contactezi?ai un nr de tel unde il pot gasi, ca eu pe mess nu reusesc sa dau de el. I-ai dat in judecata?

Mergi la inceput