EUROPEAN CALL CENTER S.R.L.

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bimbadolce spune:

dragele mele va spun cu drag ca dupa 4 luni de cand ma chinui sa-mi scot banii de la cei de la european call center am reusit .....rasuflu usurata ....vedeti ca acum se numesc acrossvoice dar e aceiasi firma si angajeaza operatori au nevoie de 50 de operatori si cica dau salariu 500euro doamne tine-ma ei isi bat joc si nu-s in stare sa-ti dea corect banii apoi sa mai dea 500euro ...aveti grija daca nu ma credeti uitati-va pe ejobs ca fac angajari acrossvoice ...cautati pe google sa vedeti ca adreasa este aceiasi ma refer la adresa sediului ...persoana de contact este catalin hago .....aveti grija daca nu vreti sa munciti degeaba ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

ACROSS VOICE SI EUROPEAN CALL CENTER sunt acelasi lucru, vad ca au acelasi sediu, administrator la prima fiind HAGO CATALIN iar asociatul fiind o firma privata cu sediul in Panama. Deci se pare ca fetele au dreptate, aceeasi Marie cu alta palarie .

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui bimbadolce

dragele mele va spun cu drag ca dupa 4 luni de cand ma chinui sa-mi scot banii de la cei de la european call center am reusit .....rasuflu usurata ....vedeti ca acum se numesc acrossvoice dar e aceiasi firma si angajeaza operatori au nevoie de 50 de operatori si cica dau salariu 500euro doamne tine-ma ei isi bat joc si nu-s in stare sa-ti dea corect banii apoi sa mai dea 500euro ...aveti grija daca nu ma credeti uitati-va pe ejobs ca fac angajari acrossvoice ...cautati pe google sa vedeti ca adreasa este aceiasi ma refer la adresa sediului ...persoana de contact este catalin hago .....aveti grija daca nu vreti sa munciti degeaba ....
Bine ca i-ai recuperat, in sfarsit!
Multumim ptr avertizare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaBunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui bimbadolce

Te rog spune mi si mie cum ti-ai recuperat banii!!! Eu din iulie 2009 nu mi-am vazut banii pe aceasta luna. E vb de 500 ron insa nu-mi convine sa ramana in buzunarul lui Catalin. Sunt niste nesimtiti care m-au amanat de pe o luna pe alta pentru banii astia, iar Catalin e cel care m-a tot asigurat ca "face tot posibilul" si de mai bine de jumatate de an ma duce cu zaharelul. Ma intreb daca din punct de vedere financiar se merita sa i dau in judecata avand in vedere ca si avocatul trebuie platit,nu?
Multumesc

Mergi la inceput

draga mea nu trebuie sa iti platesti avocatul te reprezinti singura ...deci cauta un post de-al meu mai vechi si trimite o sesizare la itm Bucuresti am scris eu adresa la care trebuie sa trimiti sesizare pe la pagina 3 a acestui topic ...apoi te duci frumusel la tribunal si faci o cerere in 2 exemplare in care scrii tot ce nu ti-a convenit ca nu angajeaza cu forme legale,ca nu platesc pentru tine cas,ca nu platesc impozit pentru tine ca te-au dus cu vb scrii de cand te-ai angajat la ei si pana cand ai lucrat scrii cati bani iti datoreaza in acea cerere atasezi la acele doua cereri pe care le faci la judecatorul de serviciu de la tribunalul pe raza caruia esti domiciliata tu si faimosul contract conventie ce ti-au trimis-o ei prin posta ca si proba si intr-o luna iti stabilesc procesul si iti zic eu ca dupa ce le ajunge citatia (dureaza vreo 1 saptamana de cand deschizi procesul sa ajunga citatia ) te cauta domnul catalin non stop
si iti zice sa rezolvati pe cale amiabila si te suna si te minte ca sa nu te duci la proces ...tu du-te cand este termenul ...el nu o sa-ti dea banii la primul termen dar la al doilea ti-i da sigur crede-ma sunt banii tai nu conteaza ca e vb de 500ron e munca ta si tu ai platit curent ,ti-ai consumat nervii si timpul tau ...macar asa ai o satisfactie personala ...vezi ca umbla cu smecherii catalin o sa-ti zica in ziua primului termen de proces ca ti-a trimis banii in cont si iti trm un ordin de plata fictiv ca sa nu te duci la proces tu di-te si ai sa vezi ca iti da banii crede-ma altfel nu scoti nimic de la ei ..nu trebe sa platesti nimic doar sa trimiti o sesizare la itm bucuresti cauta la pagina trei adresa am scris-o eu si sa te duci la tribunal la judecatorul de serviciu sa faci o plangere in doua exemplare si sa atasezi acel contract de munca conventie civila de prestari servicii...daca mai ai si alte intrebari te ajut cu placere

Mergi la inceput

Iti multumesc din suflet binbadolce. Adevarul e ca de mai bine de jumatate m-a dus cu zaharelul, ca maine, ca saptamana viitoare, ca luna viitoare si imi ajunsese la os. Nu atat pt bani cat pentru ca ma face sa ma simt mica si proasta ca l-am tot crezut. Azi scriu sesizarea pt ITM Bucuresti. Am gasit postul tau mai vechi.

Mergi la inceput

foarte bine fa sesizare la itm dar du-te si la tribunal ca la itm stii care e faza ei iau in consideratie sesizarea ta dar cand e sa le faca control cei de acolo ii anunta si ei stiu si ies basma curata scapa maxim cu amenda da-i in judecata sa vezi dupa ce te mai cauta dragutul de catalin sa te roage sa rezolvati pe cale amiabila ...asculta-ma si da-i in judecata nu te costa nimic ...si iti iei banii multi putini cat sunt sunt ai tai macar pentru bataia de joc ce au facut-o cu toti...iti faci un cadou haine de paste ....de ce sa ramana la ei si sa-si rada in barba hai ca am mai pacalit un fraier sa ma scuzi de expresie ...cu astia nu trebuie sa ai rusine .....spune-mi ce ai mai facut ....bafta ..ai sa vezi ca dupa ce le faci plangere la tribunal iti dau banii...dar du-te si la proces ca el catalin o sa te minta ca ti-a pus banii bla bla ca sa nu te duci ....si o sa-ti puna el banii ca ii e frica de procese si altele ...numai bine ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jas spune:

e adevarat ca salarile intarzie dar nu e catalin de vina ,e italianu.nu cata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui jas

e adevarat ca salarile intarzie dar nu e catalin de vina ,e italianu.nu cata
Care italian? Ca daca ar fi asa de curatel cum se prezinta, Catalin ar da numarul italianului sa vb si cu el sa ii spun si lui ce parere am despre ei. Sau putea sa imi spuna de la inceput ca pana nu-l dau in judecata nu-mi vad banii si cat am stat in spital cu baietelul meu si ma rugam de el sa ma ajute sa imi iau banii imi spunea senin "cat de curand". Cat despre Frediano am inteles ca deja s-a spalat pe maini in legatura cu firmele. L-am sunat si pe el sa ii transmit toate cele bune si lui cum mi-a facut si mie. Nu-ti fa griji bimbadolce ca nu-i las sa scape. Deja am trimis la ITM si am vb cu cineva care sa ma ajute la tribunal sa nu aparca un copil speriat si maine sau luni mergem si ne prezentam la judecatorie sa depunem actele. De ce sa am mila de ei daca ei nu au avut de mine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rsherkan spune:

Am lucrat si eu la across voice pt 3 luni...pot sa zic acelasi lucru ca si voi.....RAU PLATITORI ..... in fiecare luna au avut intarzieri de salarii si bonusuri de minim 5 zile.....problema ramane cea mai mare bonurile de masa care nu am vazut de 2 luni......in contract am stipulat 12 milioane.....eu am primit 10....restu ar fi trebuit sa fie bonuri de masa care nu le-am vazut nici in ziua de azi si am incheiat contractul de o luna.....

ma gandeam sa ne strangem toti si sa deschidem un proces. eu orcum am de gand sa deschid proces si singur chiar zilele urmatoare.astept rasp de la voi

apropo de frediano campione ia lasat si el firma cred din aceleasi motive ..... italianul care raspunde de toate acestea este exclusiv Andrea...nu catalin nu frediano....

sper sa nu mai gaseasca voluntari ca noi....

Mergi la inceput