Licurici de ianuarie-februarie 2009

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Ingrid eu apa nu ii dau dar in schimb ii dau ceai desi alaptez exclusiv la san. Nu ii dau decat atunci cand sughite sau cand cere san inainte de doua ore.

Mara...wawww ce mult ati luat in greutate

Ariya daca ai probleme ci sfarcurile incearca sfarcurile de silicon, mie mi-au facut foarte foarte bine.

Lisa asa patim si noi seara incepand de pe la 6-7 avem probleme cu colicii. Azi noapte a fost prima noapte in care nu am prea dormit deloc asa de rau l-a durut burtica

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

de ce ii dai ceai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Alina tu vorbesti serios ca ai slabit asa de mult??!! Bravo

Porumbita pai ii dau si ii trece sughitul sau ii dau cand cere san mai repede de 2 ore ca sa nu ii dau mancare peste mancare caci stiu ca laptrele se digera in 2 ore. Nu cred ca ii face rau....

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

mara da si eu vroiam sa zic acelasi lucru: ce bine ati crescut!!! Infloresc bebelusii de mai mare dragul...

crispy vazut dulceata somnorica, cu manuta la tampla! sa creasca maaale!

iris sanatate multa Francescai! Nici noi n-am plans de la inceput la culcare, dar acum asa e moda...sau poate n-am sesizat eu, dadeam vina pe colici, habar n-am. Nu plange, protesteaza mai repede. Ma asteptam sa inceapa cu de-astea mai incolo. Si mai devreme, a tras cateva tipete zdravene sa ne auda tot blocul, a luat o pauza, a mai avut o repriza scurta si apoi a pus obrajorul pe sanul meu si a adormit. Daca intervin cu ceva, deja o stimulez si mai mult si se prelungeste repriza de smiorcaiala si adoarme mai greu.

aryia ce bine ca ne mai spui si tu cate ceva despre voi! probabil ca ti-e greu cu atatia copilashi...

roxana tin sa te felicit pt dormitul in patut! vrem si noi, ca mami n-a fost in stare sa fie constanta dar revenim...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

delia multumim mult pt aprecieri!

nici eu nu-i dau nimic altceva decat laptic, si oricat de des si pt sughit tot laptic. In crizele de colici am incercat cu ceai de musetel sau chimen cu anason. Intr-una din cartile mele zice ca apa calduta/ceaiul ajuta bebelusul sa elimine din gaze, deci l-ar ajuta in colici, dar alt motiv nu vad pt ce sa-i dau apa sau ceai. Colostrul este si apa si ceai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

BillyBilly multumim de complimente

Am vazut pozici cu Ana-Maria, sa-ti traiasca printesa. E o scumpica cu ochii aia albastri iti vine sa o mananci.

Am pus si noi poze noi la semnatura.

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Bebe#5305286512475982930

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Alina1976 felicitari pt silueta…eu tre sa mai dau vreo 10 kg jos ca sa intru in blugii mei de inainte de ce 2 sarcini. Mai am de dat jos 4 kg de la a 2-a sarcina si 6 de la prima [:d], asa ca am treaba nu gluma.

Alinuk multumim din suflet pt filmulet

mara95 felicitari pt kg puiutului tau. Ai fost mortala cu “parka e imbibat cu lapte” #61514;))

Aalina odihna multa iti doresc si multa putere, stiu cum e cu 2 prunci care te stork de puteri [:d]

cristi_2003 e un scump Calor , sa va traiasca sis a fie sanatos

deliafairais descurcaret pitikul tau, am prins-o si eu odat pe pitika mea mancand la paturica #61514;). Bebelusii nu au acelasi comportament cu toata lumea, cu mama se comporta intr-un fel, cu tata in altul, cu fratii mai mari altfel si tot asa, din aceasta cauza se linisteste cand tatal in mangaie pe spate, este un fel de ritual al lor si doar al lor [:d]

miereamara frumos a crescut si Aidan, o sa fie inaltut . Felicitari pt kg minus, esti de admirat, mie mi-e greu sa renunt la dulciuri, dar ma straduiesc [:d]

BillyBilly sa-ti traiasca ingerasul, are niste ochisori…moaaamaaa

Dark , sa-I priasca plimbarea lui Mister Mister

crisspy e ub scump Razvan si sa creasca mareeee

ttenzika wwwaaawwww, felicitari pt ziua de relaxare si pt schimbare, ai un sotz de nota 10, sa-ti traiasca [:d] Asa tre sa arate o mamica de 8 martie

bebelusisi eu ii dau ceai cand sughite sic and ii dau debridatul si colicbaby-ul , nu ii face rau lui bebe un pic de ceiut

roxanaz felicitari pt dormitul in patut, am reusit si noi pana la urma, numai dimineata o iau cu mine ca se trezeste mai des… , in rest noaptea in patut [:d]

In rest bebelina mea e cuminte, daca nu o doare burtika si ii place tare la mami in brate , papam bine si tzitzi si bibe, crestem ce mai...

si sanatate la mamici si licurici

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
http://community.webshots.com/user/adacoman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Am vazut poze pe mail-ul comun ce de copii frumosi, andre_eae o scumpa ilinca, eli sa-ti traiasca copiii, sunt niste dulci, Ciufik pe Andrei l-am admirat de multe ori, is inebunita dupa freza lui, Naty e frumoasa rau Nadia , Pyc mortal Paul si tu arati fff bine , CADIA e superba Clara , de Okila nici nu mai zic, m-a fermecat privirea lui. Fetelor san e traiasca copiii sis a ne bucuram de ei

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
http://community.webshots.com/user/adacoman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Azi am trecut prin oras si mi-a placut tare mult atmosfera: 99% din trecatori aveau flori si cadouri in mana, fete si femei zambitoare si relaxate, imbracate mai elegant decat de obicei si mirosind usor a parfum... unele se duceau in grup vesel la cate un restaurant sa se sarbatoreasca... chiar frumos!

Vreau sa fiu prima care va spune:

LA MULTI ANI MAMICI! LA MULTI ANI FEMEI ADEVARATE! Sa aduceti mereu zambet si bucurie celor care fac parte din viata voastra!

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

mai fetelor,Ana nu mi-a dormit azi mai mult de 30 de min,nu e normal.acum e foooarte obosita si maraita si nu stiu ce sa ma fac.
ma mai agita si mama ca cica nu am rabdare sa se sature fata si de aia nu doarme,stau si 1ora si cu ea la san,dar daca imi adoarme ce sa fac??
voi ati patit asa sa nu va doarma toata ziua(de la 8am -16pm)?

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput