Licurici de ianuarie-februarie 2009
Raspunsuri - Pagina 19
miereamara spune:
Dark si eu tot Micronor iau (de fapt un generic pt brand-ul Micronor, dar e practic acelasi lucru, aceeasi compozitie). Frate....dar scumpe rau pilulele aici:70 de dolari din care eu platesc 20 partea mea, restul asigurarea.
Lisa, asa de repede sa-ti vina menstruatia, mai ales ca alaptezi integral?
Mie nu mi-a venit nici acum si eu alaptez cam de doua-trei ori pe zi.
Billy multumim de complimente
. Sunteti niste frumoase, Ana Maria mi se pare ca seamana cu tine.
Iris imi pare rau ca e Francesca bolnavioara, sper sa fie doar o raceala usoara!
Daiopri? ce mai zici? Ce face pisoiul?
In alta ordine de idei, cine tot sterge email-urile de pe contul comun? A disparut emailul Iuliei zilele trecute, si azi nu am gasit ultimele doua emails cu poze pe care vi le-am trimis ieri. E ceva intentionat sau doar o greseala? Sper sa fie doar o greseala, pt ca altfel ar fi foarte urat, un gest de mahala.
www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
cristi_2003 spune:
si eu am cautat posele cu aidan de care ziceai si nu le-am gasit
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wJzzMkE/weight.png
Aalina spune:
Deci nu am inebunit si am vazut totusi un mail de la sotul Iuliei cu ceva poze...
Pyc superb pustiul tau 

lisa79 spune:
mai fetelor voi de unde stiti cand bebe e satul? ca eu una nu stiu de ce plange pitica. ar vrea titi,o pun sa pape,se foieste,nu trage,ii dau suzeta,nu e buna,vrea la titi
,plus ca daca am mult lapte se ineaca si plange ca vine prea tare
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
lisa79 spune:
eu chiar m-am uitat azi la doc alea postate de alinuk,erau de diumineata(la mine) vreo 5 mesaje noi de azi.nici macar in trash nu mai sunt. foooarte urat
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
BillyBilly spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miereamara Billy multumim de complimente . Sunteti niste frumoase, Ana Maria mi se pare ca seamana cu tine. www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank"> An amazing journey www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery |
Sar-manaaa!!
Am pus poze noi de astazi, pt ca am facut 12 sapt si am fost in parculet si ne-am plimbat vreo ora si a fost f frumos
deliafairais spune:
wow pyc ce bebe dulce ai!!! e asa gingas in poza cu chestia aia maro pe cap si taare haios in poza in care arata pumnul nervos!!! sa iti traiasta, sa fie sanatos si sa te bucuri de el!
puiutzul meu are 8 saptamani!
deliafairais spune:
billy ana-maria e o dulceatza! are niste ochisori asa albastri si clari! doamne ce dragutza e!
puiutzul meu are 8 saptamani!