*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (29)*

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Otilia dieta am inceput-o acum 2 saptamani. Dereglarea de program - masa a Evei incepuse cu 1 saptamana inainte ,in forta. Initial am crezut ca se datoreaza schimbarii orei de baie. Si am tot asteptat sa se acomodeze cu ora cea noua. Numai ca in loc sa intervina o acomodare treptata a mers din haotic spre haos complet.
Lichide ca si tine beau suficient : 1 litru apa plata , 1 litru ceai de stimulare. Sambata trecuta am scos de la sanul drept 90 ml - deci la 1 saptamana de la inceperea dietei. De regula cere ambii sani. Prin exceptie mai refuza uneori cel de-al doielea san si trebuie sa il golesc cu pompa. Parerea mea e nu este influentata puterea calorica prin regimul dietetic.Cel putin eu nu vad cum.
Nu prea pot sa imi dau seama cum sa nu am lapte suficent de caloric daca nu mai amestec brinza cu carnea sau daca nu mai maninc prajit sau grasimi sau anumite alimente. Sau daca maninc legumele in varianta care pastreaza cel mai bine vitaminele : la abur. Pina la urma regula in alaptare era sa mincam sanatos iar dieta cam asta presupune. Oricum la cantitate deocamdata nu am facut rabat. Probabil tocmai de aceea saptaman asta nu am mai dat de 1 kg. De care ma bucur ca am scapat.
Uite mai urmaresc sa vad cum se comporta. Asta daca nu cumva consiliul tribal nu va decide inceputul diversificarii .

Alina mama de Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Otilia draga am iesit si noi de la 10 zile de la nastere afara aproape zilnic (chiar si la -8 , -10 grade )plimbare de 1-2 ore afara dar nu intr-un supermarket si la cafenea (adica sa stea cu noi la masa ..ma rog in scoica de la carucior , intelegi tu).Cezariana la rece e cea programata nu? Eu am nascut cu ceza dar dupa juma de zi in care dr. tot spera ca nasc natural si dupa 6 ore de contractii la 4 si 2 minute , in cazul asta ce zici s-au deplasat un pic oasele bazinului ? ca pantalonii nu-mi mai sunt buni si de slabit am slabit , burta a cam ramas dar e deasupra pantalonilor .

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Mirtha, eu am redus si cantitatile ca deh ziceam ca-s viteaza . Un lucru stiu sigur din experienta mea, programul haotic te slabeste sigur numai ca e un slabit nesanatos.
Maine fac o ciorba de fasole rosie, parca nu era pe lista de alimente interzise. Numai ca ii pun si un morcov ca are Ana nevoie si n-am chef sa gatesc separat pentru Ana si sot.

Malinas, Brie, vedeti ca la Domo au luni 8 martie reduceri de 8% pentru doamne, asta daca va hotarat la ceva ce au ei. Poate impartasiti pe aici impresii despre steamere.
Anes, asa fac si eu, daca nu scoate aerul nu o pun in patut ci pe burta mea si astept, si astept.. De cand mi s-a innecat nu o mai las in patut daca nu scoate aerul.
Mav, cum mai sunteti?

Da mult ati mai cozonacit azi, un capitol intreg.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olivia26

Aaaa, am uitat sa ma laud...sunt mai usoara cu 2 kg fata de sapt trecuta. Oh, yeeeeeee Ce-i drept mai am pana ajung la categoria 'pana' fie ea si de strut

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008

Made in the Holy Land
Sunt baiat mare Poze de la 3 luni

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

2 kg pe saptamana, asa da record, respectele mele. Cate kg aveai cand ai inceput sa tii regim? Hai spune repede secretul cel mare? Sau scapasi de 1 kg la amabasada .

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

Mamiseli,
nika,nika?

..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami

Hai mai ca vroiam sa fac surpriza cu o poza dar mai trebuie sa exersez cu "montatul" . Multumim tare tare mult (adica eu, Mirunica si Razvan) si a fost super tare surpriza.

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav
Eli, salutam si noi olteanul cel voinic si ganguritor.
Malinas, cu putin noroc poti gasi cresa dar cred ca trebuie sa aibe 6 luni. S-au deschis multe in ultimii ani ca au construit langa unele cladiri vechi altele noi si asa au creat locuri. Eu pentru Ana am gasit gradinita din prima incercare, fara nimeni sa intervina, fara atentii, simpul si frumos asa cum este si normal.
Sper ca glumesti cu apa plata in cada.

glumeam, glumeam

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Mergi la inceput