Bucurii de sept-oct 2006 (160)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

buna

la multi ani Flavia, sanatate si fericire iti doresc

mexxa si eu iti tin pumnii, sa dea DD sa gasiti un doctor bun pt.Sebi si sa se faca bine.

Eniko, tare scumpi baietii tai, Petru e un istet
cat despre cele 2 retete, le-am salvat instant si cu multa neradare astept ziua in care o sa le pun in aplicare, sper cat mai curand posibil

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
fancybijoux uniquebijoux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

La multi ani Flavia multa sanatate si implinire iti doresc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna dimineata....

Noi acusi plecam la spital...am mai intrat inca o data sa va pup pe fiecare in parte
Astept sa vina mai repede ziua de maine sa vedem ce va fi...
Va dorim de pe acum o saptamana cat mai frumoasa si sper sa revin curand...dar mai ales sa pot reveni cu vesti bune.

, mamica de Sebastian-Mihai

_
Un copil poate sa invete oricand un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce isi doreste. (Paulo Coelho)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

dragelor,

am 5 min sa va scriu, ca daria si victor sunt cu sotul si soacra in parc.

in primul rand un mare pentru Adina si Lexi, care m-au ajutat, in ciuda dificultatilor, sa am fiola pe care o tot astept pt daria. mi-a trimis-o adina sambata cu atlassibul si sper sa ajunga chiar marti, daca nu sigur miercuri. macar acum am o siguranta. si inca o pt adina, care mi-a zis sa-i dau banii cheltuiti pt fiola si transport mexxai sau sa-i opresc eu, daca am nev de ei in tratam dariei. am hotarat ca ii voi duce mexxai, cred ca are mai multa nevoie acum de ei.

daria este la fel, acum deja stie ca nu poate sa stea jos la nisip si o vad ca se uita la copiii care se joaca la nisip, ar vrea si ea, dar stie ca ceva nu e in regula si renunta. eu incerc sa-i distrag atentia, dar stiti si voi cand un copil isi doreste ceva, nu-i usor sa-l faci sa uite. dimineata tot cu piciorul intepenit se trezeste.

imi recomandasera nasii nostri un medic ortoped f bun, israelian, dar care vine doar o data la 2 sapt in romania si nu sta decat 2 zile, in we. il cunoscusera la o petrecere si chiar ii povestisera de cazul nostru si el s-a aratat f interesat sa ne vada. numai ca tr sa o sunam pe asistenta lui (banuiala nasilor a fost ca era mai mult de atat) sa ne programeze. ieri, dupa zeci de tel, in final raspunde. si imi zice ca stie despre ce e vb, parea f doritoare sa ne ajute si mi-a zis ca ma suna sa vada cand ne poate primi. astept o ora, doua, noua, revin eu, nu rasp. de ieri nu a mai rasp la tel, cu toate ca am sunat-o de cateva ori. ce sa zic, imi facusem sperante ca mai aflam o parere de la un medic(nu roman, ceea ce e important pt mine acum) bun. nu pot sa inteleg cum o persoana se poate juca asa cu destinul unui copil. ce drept ii da asistentei sa se joace cu sanatatea fetei mele???? doamne, innebunesc cand vad atata nesimtire!

cam atat, va pupam

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna ziua!

Roxana01, pacat ca n-au luat nasii tai nr. de telefon al dr. sa poti vorbi personal cu el. Daca l-au cunoscut la o petrecere, poate ca erau sanse mai mari sa poti vorbi direct cu ei. Nu te lasa, mai suna, eu asa as face.
Citesc zi de zi ce scrii, ca trebuie sa rasara soarele si pe strada ta!

Mexxa, scriu din nou: bafta!

Plecam la de pranz.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Roxana, eu as reveni maine cu un telefon, stii tu in weekend, poate nici ea n-a indraznit sa-l deranjeze pe dr, sau o fi si ea plecata undeva la munte ... zic eu.

mexxa, strang pumnii sa venitzi cu vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Multumesc tuturor de urari.

Roxana si Andreea, imi pare rau sa vad ca nu se incearca sa se faca tot ce poate pt copii vostrii, sa se descopere cauza si sa se trateze si nu efectul. Daca e asa incercati sa ajungeti cat mai repede afara, eu nu sunt deloc asa patita ca voi, dar nu se compara profesionalismul lor cu al medicilor de aici. Sunt si la noi medici buni, nu contest lucrul acesta, dar sunt putini si sistemul este de rahat, scuzati exprimarea. Sper din suflet sa vad ca veniti cat mai repede cu ceva vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

CAPITOL NOU

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna! Nu am timp de nimic, doar am citit si atat.
Lexi, nu pot deschide capitolul.

Sanatate multa bolnaviorilor! Daria si Sebicu, ma gandesc la voi!

Mergi la inceput