Bucurii de sept-oct 2006 (160)
Raspunsuri - Pagina 15
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Yoanna, stai linistita nu esti singura care ii dai dulciuri copilului din cand in cand. Asta e, nu le poti evita mereu.
Tasia, ai dreptate cu E-urile, din pacate eu nu mai am incredere nici in asa-zisele produse bio, am luat in repetate randuri morcovi bio si de fiecare data cand ii spalam, apa devenea portocalie

. Cred ca sunt produse bio doar ca sa-ti ia bani in plus pe ele, dar tare mi-e teama ca mare diferenta fata de cele obisnuite nu e.
Nu cred ca este printre noi vreo mama care sa-i dea copilului ei dulciuri de bunavoie, in sensul ca "aaa, prajiturica asta e buna, sigur o sa-i placa, ia sa i-o cumpar". De obicei le cumparam dulciuri pentru ca vad si poftesc. Si nici ca recompensa nu cred ca le folosesc.
Eu una am facut o descoperire care ma bucura foarte mult. Cand imi cere Maria ciocolata ii cumpar un ou Kinder. Ei bine, e atat de atrasa de jucaria dinauntru, incat nici nu se mai uita la ciocolata. De obicei ii desfac oul si ciocolata o arunc sau, in cazuri mai nefericite, ajunge la mine in burta.
Si cand spun ca Maria papa dulce, papa in sensul ca ia maxim 3 jeleuri din acelea mici Haribo sau o jumatate de biscuit si gata. Asta e dulcele ei pe toata ziua. Si are zile in care nu mananca nimic dulce in afara de fructe. Avem noroc ca-i plac mult portocalele si ea toata ziua ne cere "aptica"(tot asa le zice, nicicum nu reusesc s-o conving ca se numesc PORTOCALE).
Ramo, drum bun la Londra. Chiar acum cateva zile mi-a dat Andreea datele ei de cont, dar nu le mai am![]()

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
anangel_lexi spune:
Ramo
, am cautat in capitolele anterioare si am gasit:
NUME: FERARIU ANDREEA DANIELA
BANCA: TRANSILVANIA - Sucursala Iasi, str.Ghica Voda 3A, Iasi, Romania
CONT: RO03 BTRL 0240 4201 M216 80XX
SWIFT: BTRLRO22ISA
de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
ramomar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anangel_lexi Ramo , am cautat in capitolele anterioare si am gasit:NUME: FERARIU ANDREEA DANIELA BANCA: TRANSILVANIA - Sucursala Iasi, str.Ghica Voda 3A, Iasi, Romania CONT: RO03 BTRL 0240 4201 M216 80XX SWIFT: BTRLRO22ISA ![]() de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)Din ce in ce mai mare Si primele perlute |
merci mult lexi

Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006) ***************************************************
martha78 spune:
Buna!
Lilina, daca vrei trimite-mi si mie nr Andreei ca nu-l mai am..nu stiu cat va mai sta ea in spital, cred ca pana ma intorc eu in Bucuresti se vor externa; sper sa fie bine Sebi de data asta..Doamne ajuta!
Referitor la mancare noi suntem tare sclifositi..mancam numai fructe, lapte sau paste cu lapte
de biberon nu putem scapa, iar de pampersi nici atat 
yoannamarie spune:
Ziua buna, dragutelor! Ma bucur pentru vestile bune, venite de la Mexxa! (cu privire la rezultatul tomografiei) Sa dea Dumnezeu,
ca lucrurile sa intre pe fagasul normal si, Sebi sa se insanatoseasca cat mai repede! Dragii de ei...cata suferinta!!! Of!!!
Sunt de acord pentru a depune bani in contul Andreei.
...s-a stabilit o suma?Sau, depune fiecare cat doreste...
Sa le transmiteti multa sanatate, chiar daca nu ne cunoastem...Ii asteptam cat mai repede, pe forum, sa facem cunostinta
!
Lexi, te
! Stii tu pentru ce...
!
Cat despre produsele "bio", sunt de acord cu tine. Se face atata "tam-tam", in ziua de azi, cu atatea chestii. Adica trebuie sa fim in "trend", caci altfel...Si, sunt convinsa ca nu e mare diferenta intre, "produsele bio" si celelalte. Ba da...exista...diferenta de pret. Cred ca e mai mult, vorba de faima, decat de calitate. Si cum romanul e snob, in general... (NU FAC REFERIRE LA NIMENI, a nu se intelege asta)...Vaai, daca nu cumpara cel mai mare, mai SCUMP si, mai in voga, produs...inseamna ca n-are rost sa mai faca cumparaturi. Nu generalizez, dar multor chestii li se face reclama si au recomandari peste recomandari, cand de fapt sunt "apa de ploaie". Ma rog...Eu, de exemplu,incerc, pe cat posibil, sa cumpar legume din piata. Caut batraneii, tarani autentici (nu e jicnire), care, se cunosc dupa maini, ca au muncit pentru acele legume. Si, desi, legumele (radacinoasele) nu sunt foarte aspectoase, si mai au si pamant pe ele uneori, sunt extrem de delicioase. Se simte...Si nu au parte de reclama, si nu sunt nici scumpe...sau, poate asta e dezavantaj... Asta numesc eu cultura "bio"...La fel si cu fructele...
Tasia, multumim
pentru recomandarea revistei. Chiar am sa o cumpar...sincer? in prima faza, de curiozitate! Ramane de vazut, pe urma....
Nu redeschid capitolul "dulciuri" dar..atat vreau sa mai spun... Stiu, am citit, nu foarte mult si aprofundat, recunosc, despre dezavantajele aditivilor alimentari (E-urilor). Cunosc, ca pe lista acestora, se gasesc si E-uri care nu sunt nocive...Si, stiu si despre termenul de valabilitate... E logica, dealtfel, "ecuatia". Si...ma opresc!
Oricum, iti multumim
ca tragi un semnal de alarma cu prirvire la aceste "otravuri"!
Cam atat am avut de spus!
Va doresc multa sanatate, tie si puiutului tau!![]()
Va
pe toate si toti! Multa sanatate! Si, sper sa nu fi suparat pe nimeni! 

www.totsites.com/tot/maria-elena" target="_blank">Maria-Elena, un vis frumos devenit realitate!!!
"Omenirea datoreaza copiilor tot ce are mai bun de daruit..."
Ioana, mami de
Maria-Elena
Roxana01 spune:
buna!
intru pe fuga, sa-mi spun un off.
azi e frumos afara, chiar daca putin rece, asa ca am scos-o pe dariutza in parc cu galetzica si lopatzelele de nisip, ca pe vremea verii. erau mai multi copii in parc la nisip, asa ca era si ea bucuroasa ca le are pe ale ei. numai ca, in mom in care sa inceapa sa se joace, ma plezneste un fapt: toti copiii stateau pe vine, ca era nisipul rece si nu stateau in fundutz, iar ca sa se joace stateau pe vine. si se jucau f frumos. numai ca dariutza, din cauza genunchiului pe care nu il indoaie, nu putea sa stea pe vine. s-a chinuit ea ce s-a chinuit cateva miscari, dupa care a renuntat, a venit la mine si mi-a zis: "mama, aide acasa, daia ia alti pananoni, daia ae pananoni mici, stang" (traducere: mami, hai acasa sa-si ia daria alti pantaloni ca pantalonii astia o strang, sunt mici). saracutza, ea nu si-a dat seama ca din cauza genunchiului nu poate sta ghemuita, ea credea ca nu o lasa pantalonii, ca sunt prea stramti. offf, nu va imaginati ce-am simtit.
stiind cat de mult se chinuie sebicu nici nu imi vine sa va trim mesajul asta, mi se pare ca-i nimic prin ce trec eu fata de suferinta Mexxai. dar cum ne spunem toate cu bune si rele, o pun si eu pe a mea aici, bifati-o la rele.
am verificat la posta, inca pachetul nu a ajuns in tara. fir'ar sa fie, daca stiam ca dureaza atat as fi fost in stare sa ma urc in masina pana la granita cu germania, sa iau medicam din prima farmacie nemteasca si sa ma intorc inapoi.
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
yoannamarie spune:
Of....Roxana, si voi prin cate treceti....Mi-au dat lacrimile...cand am citit despre plimbarica din parc. Dariuta, draga de ea
. E dureros, pentru ca trece prin astfel de momente...E dureros pentru toti copiii bolnaviori!!!
Doamne
, te rugam da sanatate tuturor copiilor si apara-i de toate cele rele!
Nu trebuie sa te scuzi...Sper ca totul sa se rezolve, cat mai repede, sa primesti, ODATA, pachetul asteptat din Germania. Si livrarile acestea sunt discutabile...Of!!!
Am tras cu ochiul, la poze, sper sa nu te superi...Si am vazut, doi copilasi superbi, fericiti si plini de dragoste!
Va uram multa sanatate!
www.totsites.com/tot/maria-elena" target="_blank">Maria-Elena, un vis frumos devenit realitate!!!
"Omenirea datoreaza copiilor tot ce are mai bun de daruit..."
Ioana, mami de
Maria-Elena
anangel_lexi spune:
Roxana, m-a durut pe mine sufletul si mi-au dat lacrimile citind de Dariuta. Iar ea mititica, in inocenta ei nu realizeaza ca sufera. Off...
Fiola aia pe care o astepti se procura cu reteta? Ca daca nu, si daca vrei pot merge eu la farmacie si ti-o trimit sambata prin Atlassib (din pacate nu au deschis pentru pachete decat joia si sambata iar joia nu am cum sa ajung). Cel tarziu miercurea viitoare ai fiola. Asta daca crezi ca nu ajunge pachetul pana atunci.
de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
tasia spune:
Intru pe fuga, nu ma lasa fabi sa scriu
Am fost azi la Mexxa, Sebi dormea cand am ajuns acolo, sa trezit si a fost mofturici vre-o zece minute, nu am reusit sa comunic cu el. Dar este saracutul obosit si plictisit de spitale, doctori etc....Andreea mi-a spus ca daca intra cineva in salon, chiar si pentru a face curatenie, Sebi incepe sa tzipe, sarmanelul
Vor mai sta in spital sa vada cum evolueaza lucrurile, in fiecare zi ii aspira din urechiusa lichid
Andreea va saluta pe toate si va multumeste ca va ganditi la ea 
Anastasia, mamica de
Mario-Fabian (25.09.2006)