Casnicute sexy (193)*Ajutati-l pe Dan sa mearga !
Raspunsuri - Pagina 18
monica-elizabet spune:
pana vine lepitopi al meu de la reparat si daca mai are casuta ok o sa salvez toate contactele...asta astept...
ps: miha, ma bucur ca sunteti mai bine
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
maria2mami spune:
Cum naiba sa fie vacanta saptamana viitoare?
....ca doar o duc si eu pe Maria la gradi
...sapt asta a stat acasa
E vacanta intre florii si Paste....dupa cate stiu eu
Azi, fiind libera, am fost cu Maria la spit Grigore Alexandrescu pentru ca aveam o trimitere la ortopedie (uneori se trezeste noaptea urland ca o dor gleznele si genunchii)....si mergem noi cu noaptea-n cap, cand colo, intr-o incapere de 3m/3m erau aproape 30 persoane 70% copii...unu cu mana rupta altul cu picioarele in gips, altul care se baga in fata cu cate o pila (asistenta) din spital...si tot asa.....unu urla, altul zbiera...un cosmar.
Si cand am vazut asa ceva, am luat fata speriata (si eu la fel), care oricum bocea de mama focului, si am plecat la cumparaturi
Asa ceva nu se poate, e strigator la cer...stau si ma gandesc daca , Doamne fereste, avea vreo mana rupta sau picior rupt...trebuia sa stai la rand???????????????
Asa ca sapt ce vine vom merge la o clinica particulara si am incheiat discutia.
Am danssssssssat destul
hai la nani.
Somn pufos
PS Maria se tot uita la reclama cu tipa care se urca pe cantar si se spala pe dinti....si azi ce zice...
"auzi mami asta daca se spala asa de multe ori pe zi pe dintisori slabeste foarte muuuult, nu?
ia sa te speli si tu la 10 min si slabesti mai mult decat ea.......si o sa poti manaca si prajituri, nu?"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006
monica-elizabet spune:
da miki...sper si eu
mmiha...super haioasa Maria ta...Doamne ajuta sa n-aveti nici o problema...
si somn usor tuturor
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Danelutza spune:

si o cafea calda ca sa va reveniti din visurile noptii ![]()

Sa stiti ca eu n-am disparut (de tot
), mai citesc si mai si scriu /citeodata
, dar primavara e treaba multa. Am terminat, aproape, curatenia generala pentru pastele care bate la usa, mai am pentru luni si marti, bucataria si doua holuri mici
, ca miercuri e ultima zi de gradinita si cu terorista acasa, nu prea fac eu multa treaba. Va dati seama ca o sa stea toata ziua prin oalele mele si o sa vopseasca si oole ![]()
De doua zile sintem singurele ca tati e la Roma, se intoarce astazi cu cas proaspat de oaie
. Aaa, s-a dus cu treburi nu dupa cas ![]()
Miki ti-am furat de pe blog, o portie de peste ca sa nu mai bucataresc si eu 
Monule dar cind iti vine individul de la reparat, ca sa te mai vad si pe mess ?
Eu inca mai astept mobila de bucatarie, comandata in mai anul trecut
, le-am telefonat si le-am spus ca mai au un pic si-i tai din mot, si fac si tort cu luminari 
Doina cum merge treaba, ai strins ceva banuti pentru Dan ? Catalin cum mai sta cu dragostea ?
Mmiha pai eu zic s-o asculti pe Maria, daca te speli in fiecare minut, poate slabesti mai repede
. Sanatate cretofolinei si sa nu aiba nimic la piciorute. 
Cuscra dar spune si Robert de-a perle 
!!! Am intrat sa votez, dar mi-a dat delete, am crezut ca-i pot pacali sa mai votez o data 
Mihaela cum te mai simti ? 
Mirelo nu mai spui nimic ? 
Cinezee te-am vazut in poze
... Si zici ca te mariti, nu ne povestesti mai mult, cind si cum ?! ![]()
Mai fetelor, Olga tre'sa nasca, tot are contractii, dar inca nu i-a dat bebelina un picior mai puternic. Sta acasa si asteapta de la o zi la alta ![]()
Va tuc, ma duc sa mai fac cite ceva prin casa, pe afara, vad eu... sa ma vada sotul ca sint harnica
, oricum nu ma mai poate schimba, chiar daca nu-i plac 
Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

maria2mami spune:
neata
ma apuc sa spal geamurile si apoi in gradina la curatenie
spor la treaba
ma duc sa ma spal pe dinti![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006
monica-elizabet spune:
va
pe toate sa aveti spor la treburi si la spalat pe dinti ![]()
un we minunat
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
doinabita spune:
Buna fetelor!ce mai faceti? eu am facut drumuri de m-am uscat...mama are gripa...
Danelutza, am strans 120 euro.Catalin a inceput serviciul...dragoste mai incolo...a trecut de faza cu fosta...
Voi ce faceti ? eu maine dimineata ma trezesc la 5 sa fac pachetele...azi nu am putut sa fac mai nimic...

mariussimiuc spune:
Helau! 
Eu am trecut in goana calului din varful dealului
sa va salut.Si atat...Ca de mai multe nu-s in stare. Am 2 zile de cand is bocna.Si mi-e din ce in ce mai rau cu toate pastilele luate si pufurile bagate-n nas.
Nu va pup ca-s virusata. ![]()
Miha,la cat mai multe spalari pe dinti.
Super tare Maria ta! 
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...