Casnicute sexy (193)*Ajutati-l pe Dan sa mearga !
Raspunsuri - Pagina 13
mhldvrc spune:

calda pentru toate!
Multa sanatate, fetelor voua si copilasilor! 
Asta e lucrul cel mai de pret, credeti-ma stiu ce spun
, mai ales acum dupa ce au reanceput problemele mele

si

de
si
EMMA INVINGE cancerul!Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!!!(6)TELEDON!!!
Cinezee spune:
sanatate multa la toata lumea
am reaparut si eu prin zona , am putin timp si m-am gandit sa va salut 

pana la nunta mai sunt cam 5 luni
Danelutza spune:
Va pupicesc si sanatate la toata lumea bolnavioara. Eu am avut astazi intilnire cu doctorul si m-am ales cu antibiotic pentru o saptamina, asta ca sa nu ia Isabella tusea de la mine, atunci cind i-o trece. La control mi-a gasit traheo-bronsita 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

monica-elizabet spune:
pe toate
Danelutza, mihaela...multa sanatate
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
mhldvrc spune:
Buna dimineata,
multumesc fetelor, multi 
si o
calda!
si

de
si
EMMA INVINGE cancerul!Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!!!(6)TELEDON!!!
monica-elizabet spune:
sexoaselor sa aveti un we fain
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
Cinezee spune:
va doresc la toate weeknd placut , vremea se face frumoasa si parca incepe sa miroasa a primvara 

pana la nunta mai sunt cam 5 luni
Danelutza spune:
Helou si de la noi ![]()
Ultimele noutati
: sintem binisor si sper sa ne simtim si mai bine de luni, toata familia, inclusiv vremea de afara
, ca mai sint doua saptamina si e pastele soacrei, apoi cel al mamei... si eu n-am facut nimic curat prin casa, plus sa saptamina asta am hibernat, n-am spalat si n-am calcat, doar cu aspiratorul am dat. Mama, iote ca ma apuc de facut si versuri 
Restul echipei de sexoase, nu mai ziceti nimic, cum stati cu sanatatea, dragostea si treburile
. Mama, nu ma bagati in seama, cred ca-si fac antibioticele efectul
, sau am stat prea mult timp inchisa in casa. Astazi vroiam sa scap in gradina sa asez lemnele, chiar ca nu sint intreaga la minte, dar tare as fi vrut sa ies o tira pe afara, dar e innorat si vinticel, nu-i de noi 
Dispar sa fac de mincare si mai am si de bagat la cuptor niste porumbei, ma antrenez pentru sarbatorile de pasti. Aaa, porumbeiii sint din aluat, sa nu credeti c-am fost la vinat ![]()
Va tuc dulce, in ordine analfabetica 

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna