Casnicute sexy (193)*Ajutati-l pe Dan sa mearga !

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

... aduna---reaaaaa

Monule pupici Lianei, daca te mai convorbesti cu ea. Mama, mai are o tira si-o sa-si tina odorasul in brate.
cum se mai simte domnisoara Ruxi, ca pe mine m-a sunat astazi de la gradinita, sa o iau pe Isabella acasa ca avea febra si iar tuseste ca un magar . Afara erau peste 20 de grade, dar am dat drumul la caldura ca Isabellei ii era frig. Acum se simte un picut mai bine, sper sa nu ma omoare cu febra din nou

Miki stau bine cu dragostea, sau el sta bine cu mine , avind in vedere criza financiara, stam bine fara criza in dragosteala . Ai vazut, cum ai spus "ecou" cum am aparut , ca aveam impresia ca atunci cind scriu eu, dispare toata lumea

Cami nu mai zici nimic despre voi, ca n-am avut timp sa detectivez pe la patria ta adoptiva

Va tuc si mai revin, daca nu in seara asta, miine
La noi a sosit din nou caldura, asa ca trebusoara in gradina am o gramada, a mai taiat si sotul un copac mare, iar astazi am reusit sa asez aproape jumatate din lemne, asta dimineata, ca dupa amiaza n-am mai fost in stare nici sa respir

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Danutza, am stiut ca nu ma lasi singura la greu . si eu aveam impresia ca atunci cand scriu eu nu mai scrie nimeni . dar in ultima perioada se pre ca vorbesc singura . multa sanatate Isabellei. De ce e cald la tine? La mine e frig, a plouat toata ziua si de miercuri se anunta ninsoare
Cami, ce faci? noutati?
Moni, cum se simte Ruxitza?
Mihooooooo, unde ai disparut?

pe toate

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

danelutza,miki,nu zic nimic ce sa va zic?!.trec printr-o perioada naspa.nimic si nimeni nu-mi intra in voie
de cand s-a agravat situatia Emmei nu-mi gasesc locul,imi fac numai ganduri negre,am devenit ca o leoaica cand e vorba de copii mei...deastea
Muncesc,casa,copii,lectii ca voi toate dealtfel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Emma INVINGE cancerul!

daneluta, sanatate multa printesei tale... sper sa nu mai faca febra...
printesica mea a fost la gradi, toate bune si frumoase a papat bine (supa si 2 snitele)si dupa aceea mi-a zis ca-i e somn rau de tot (ceea ce nu prea se intampla) si daca nu o legan putin pe picioare sa doarma si ea (cred ca are 1 an de zile de cand nu am mai leganat-o) stand asa pe perna a zis ca o dor amandoua urechile si sa-i dau medicament sa nu o mai doara ii dadui...si acum doarme...tuseste inca dar nu asa nasol...adica pare o tuse normala...din cand in cand...sa speram ca o sa fie bine...Doamne ajuta!

cami, ma bucur ca ai mai trecut pe la noi
miki multumim
miha pe unde esti? ce-ati facut azi?

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Danelutza, e cam greu...nu mi se leaga nimic, nici un raspuns de la un post tv sa fac public cazul...degeaba am numere de teledon daca nu pot sa il fac cunoscut...
Eu sunt foarte obosita, am facut o gramada de treaba azi in curte, ma bag la nani.

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Buna dimineata, va invit la cafea!
Monica, Danelutza si sanatate printeselor Ruxi si Isabella.
Doina, sincer, imi pare rau. Crezi ca daca as pune subiectul lui Dan la semnatura ar fi ilegal? Eu mai intru si pe alte site-uri, poate cinestie, se iveste cineva cu suflet mare si da o mana de ajutor.
Miha, Miki, Mmiha
Liana, sarcina usoara si multi, multi .
Eu iar stau acasa , am renuntat la job din motive de sanatate , era prea obositor si au aparut iar problemele cu pancreasul

si
de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

'neata si de la mine, am intrat sa servesc cafeaua, ca am nevoie de vreo 10 ca sa-mi revin.

Mihaela sanatate multa. Stiu cum e meseria care o faceai tu, asta am facut si eu aproape un an, oboseala si munca multa, dar eu aveam 21 de ani si rezistam cit de cit.

Noi am avut o noapte frumoasa tare... I-am pus aseara supozitorul la culcare, pe la ora unu jumate avea 40.1 febra , iar supozitor nu-i mai puteam pune. Cu prosopelul ud cu otet, ii raceam fruntea, pina am reusit pe la 3 jumate sa-i pun sosetele ude cu otet, ca incepea sa delireze, vorbea aiurea . Pe la 4 si-a revenit, a inceput sa-i scada febra, eu bucuroasa ca pot inchide macar un ochi, a inceput: mama, eu n-am mincat capsuni... pai de unde sa iau capsuni la ora asta. Atunci vreau suculet de portocale. M-am ridicat si i-am facut suc dintr-o portocale. A baut un pic si n-a mai vrut. A inceput din nou: mama, eu n-am mincat bomboane de ciocolata de unde sint paharele , asta ca sa va dati seama, ca ciocolata are prin toate colturile . Ii aduc o bomboane, molfaia prin somn, era asa de haioasa ca m-a pufnit risul. Sting lumina sa ne culcam, incepe sa tipe: mamaaaaa, apa. Ii dau apa si incepe din nou: mama, ridica jaluzelele ca eu am facut nanita . spun: Isabella, dormi mami ca e noapte si a adormit s-a trezit abia acum la ora 9, nu vrea sa manince nimic, sta in pat si se uita la desene. Eu m-am trezit pe la 7, deh, dormisem prea mult, i-am pregatit lui Tito pijamalele, ca azi are zi de tratament in spital si acum astept sa vad evolutia domnisoarei. Oricum, pina dupa amiaza nu o pot duce la pediatru ca nu are cine sa ne duca. In afara de tuse, vad ca nu are nimic, sper sa nu inceapa iar cu urechile, ca afara-i o vintoasa, de ia casa pe sus.
Ufff, m-am lungit ca o zi de post.
Va doresc sanatate si o zi buna

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Mergi la inceput

Buna sexoaselor,
mihaela, multa sanatate...ai grija de tine
daneluta printesa mica...off...multa sanatate
azi noapte ruxi n-a mai tusit...sa vedem azi cum o sa fie...Doamne ajuta!
va pe toate

ps: mihaaaaaaaa...unde esti soroooo?

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna fetelor!eu am racit...
Mihaela, nu e nici o problema sa pui siteul la semnatura.Eu nu stiu cum se pune, pe mine m-a ajutat cineva cand trebuia sa mergem in China si il aveam la semnatura, acum nu stiu cum sa il pun.Daca vrei Pana acum nu am rezolvat nimic...
Voi ce faceti fetelor?
Ce mai stiti de Liana? ati mai vorbit cu ea?

Doina Bita

Mergi la inceput

doina, trebuie sa intrii la profil personal(in stanga paginii dc)
apoi click pe EDITEAZA PROFIL(sus a doua de la stanga la dreapta)
iti apare utilizatorul(adica tu) iar in chenarul de jos trebuie sa introduci parola apoi clic pe TRIMITEastepti si se deschide pagina cu profilul tau
jos de tot apare Optiuni Profil (si langa aceasta ai uN + si un -
da un click pe + plus
si apar mai multe chestii pentru care si Semnaturaaici in chenarul de la semnatura scrii link-ul de la subiectul lui Dan sau ce anume vrei tu sa apara mereu la semnatura cand scrii un mesaj pe forum
dupa ce ai introdus tot ce ai vrut dai clic pe TRIMITE MODIFICARILE (este un chenar cu rosu in josul paginii)

azi am vb din nou putin cu Liana, ieri a fost la eco si bebelina este bine, are 1 kg si o suta parca, dar cel mai important este ca "face boticul ca al lui grasu"
va pupa pe toate
si eu pe ea si pe atelocin care nu stia ca am vb cu Liana si-mi scrisese si ea vesti despre olteanca
Doamne ajuta

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput