Casnicute sexy (193)*Ajutati-l pe Dan sa mearga !

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Am reusit sa scot un pic nasul din butoi..

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Doar nasul?

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna fetelor
va pup pe toate sa aveti un we minunat

noi am avut o noapte groaznica...am fost fff aroape de o criza de astm...tuse/tone de muci/durere de ureche/de gat si de burta de la atata tuse...acum vad ca nu mai zice nimik de durere dar mucii si tusea continua

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.

Mergi la inceput

Buna dimineata

Am pregatit

Multa sanatate bolnaviorilor.

Va doresc o Duminica placuta.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Monico sanatate multa

Miki multumesc de cafea . Cum mai stai cu dragostea ?!

Doina Doamne ajuta sa reusiti sa stringeti banutii

Mai fetelor, am tras-o ieri cu domnisoara Isabella. Era foarte incintata si emotionata, ca merge sa cinte cu copiii. am ajuns la locul cu pricina, copiii stateau toti pe scaunele si cintau, s-a ascuns odrasla in spatele meu si nici cu macaraua nu au putut-o aseza pe un scaunel sau sa o fac sa cinte . Am cintat si eu, o incurajam sa bata minutele, nu a vrut nici de o culoare sa se miste, asa ca am sfirsit prin a-i pune geaca si a ne intoarce acasa . Iar aseara imi cinta aleluia , deci a invatat ceva cit a stat acolo, iar dimineata spunea ca vrea sa mearga sa cinte cu copiii. Nu stiu ce sa mai fac cu ea, sta lipita de mine ca timbru de scrisoare. A vrut in parc la copii astazi, am dus-o, noi ne-am asezat pe o banca si am trimis-o la joaca. Ce credeti ca s-a dus ?! , nuuuu, a zis ca vrea sa stea cu mama. Dati-mi idei, cum sa fac sa nu mai stea lipita de piciorul meu
Gata, va doresc o duminica placuta cu multa sanatate

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Mai, scriu si eu cite un mesaj si dispareti toate cind apar eu ?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetelor, am intrat acum in noapte sa va salut...nu-mi gasesc cuvintele dupa ce am citit ce a scris Aida la subiectul Emmei si cred ca nici nu-mi pot imagina ce e in sufletul ei si cata durere pe trupushorul mic si firav al EMMEI...

totusi incerc sa va scriu ca azi am vorbit cu olteanca noastra, este in 30 de sapt si ea si bebelina sunt bine, Liana sta cuminte dupa cum ati vazut...i-am lasat numarul meu de telefon de pe net(care e un nr de fix de ro) si numarul de mobil al mihai(cel de pe orange miha) si a zis ca ne anunta prin sms...dar sa nu ne grabim...va pupa pe toate si ii e tare dor de voi, va iubeste stiti voi

ps: daneluta...oare am scris ca si ruxita a plans la ultima festa si am plecat acasa la fel ca si voi? nici eu nu stiu ce-a avut d-ra mea...dar cred ca era obosita, multa agitatie acolo, inspectorii, directorii nu mai incetau sa vorbeasca si ea a vrut acasa...asa ca am plecat... printesica ta o sa treaca ea si peste asta

pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Danutza, asa si asa. Tu cum stai cu dragostea?
Moni,

Liana, mare. sarcina usoara in continuare.

Feteloooooorrrr ( ecoul ), pe unde umblati?. Sunteti la munca?

Va doresc o saptamana minunata

Miki

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica-elizabet

Buna fetelor
va pup pe toate sa aveti un we minunat

noi am avut o noapte groaznica...am fost fff aroape de o criza de astm...tuse/tone de muci/durere de ureche/de gat si de burta de la atata tuse...acum vad ca nu mai zice nimik de durere dar mucii si tusea continua

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

imi pare rau.sanatate multa
salutari si pupici mici si desi oltencei.sarcina usoara si bebelina sanatoasa tun

Mergi la inceput