Aspirante optimiste >20 ani (392)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ami_79 spune:

Felicitari tuturor noilor burtici, sa aveti o odisee minunata si bebei frumosi si sanatosi! Tare incurajator arata capitolul acum in prag de primavara.

Eu nu prea am ce sa raportez decat ca z 19 se transforma in z1 cu dureri de burtica si tot tacamul. Asa sunt eu dereglata . Ma duc zilele astea la doctora sa vedem ce tratament imi propune.

floricik, imi pare rau pt durerea ta, dar capul sus, primavara vine cu vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona_bm spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andreea_24

nu mai e nimeni?chiar simteam nevoia sa vb cu cineva...

Incearca sa mai scrii vre-o 3-4 mesaje repede si dupa aceea ti se vor posta imediat mesajele. Nu fi suparata ca au venit rusii, pana la urma tot o sa vina si -ul pe care ti-l doresti. Singura problema e ca bebe vine cand vrea el/ea nu cand vrem noi dar de venit tot vine cel putin pe mine asa ma consoleaza colega si prietenii in fiecare luna

http://mt.lilypie.com/J822p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

Fetelor
buna dimineata, nu va miroase, va astept la
Avem pentru toata lumea,fara cofeina, cu laptic, poftiti.

eu am o dilema: sa iau din proprie initiativa acid folic? voi ce spuneti, eu am fost la medicul de familie ieri care in afara de felicitari,
mi-a spus doar ca ne veden pe la Paste dupa ce merg la gine altfel nimic deocamdata, a ba da sa am grija sa nu racesc si nu iau medicamente.
sunt tot in si nici nu ma dau jos in curand.
va
ca stiu eu ca e contagios asa ca sigur in curand veti fi toate

http://bd.lilypie.com/iIPYp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Citat:
citat din mesajul lui menics

Fetelor
buna dimineata, nu va miroase, va astept la
Avem pentru toata lumea,fara cofeina, cu laptic, poftiti.

eu am o dilema: sa iau din proprie initiativa acid folic? voi ce spuneti, eu am fost la medicul de familie ieri care in afara de felicitari,
mi-a spus doar ca ne veden pe la Paste dupa ce merg la gine altfel nimic deocamdata, a ba da sa am grija sa nu racesc si nu iau medicamente.
sunt tot in si nici nu ma dau jos in curand.
va
ca stiu eu ca e contagios asa ca sigur in curand veti fi toate

http://bd.lilypie.com/iIPYp2.png

Bineinteles. Acidul folic se ia de preferat inainte de sarcina, si pana in luna a doua. dupa aceea e cam degeaba. Deci ia acum, mai ales ca nici nu e scump.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihapet spune:

buna dimineata!
menics, multumesc tare mult de si de , esti tare draguta. pe buna dreptate esti , sa ne urci si pe noi acolo sus pe norisor.

eu sunt in concediu 3 saptamani, de-aia imi permit sa scriu acum zilnic, .....si mai ales la ora asta.......ce bine e.
pacat insa ca nu am alta bucurie, pe care o astept mai bine de 1 an.

-dutzelor, nu ne puneti niste poze cu testele, pt a vedea si noi cum arata testele cu II ? pleaseeeeeeeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Neata fetelor!!
Menics, si eu la fel...am fost ieri la dr de familie si la fel mi-a facut, mi-a zis felicitarile de rigoare si doar mi-a recomandat sa ma duc la dr ginecolog ca ala stie ce anume analize sa imi dea..si atat!!!
Imi venea sa o strang de gat, am intrebat-o pe asistenta dupa aia, daca am dureri ceva ce sa iau..si abia at mi-a zis fara medicamente, si maxim maxim un no spa..
Off..mi-a taiat avantul detot. Azi sun sa imi fac programare la dr gineco. Stanca RAzvan din Cta, pt sambata asta sau cea care vine.
Si eu iau din proprie initiativa acid folic de 5mg acu ,ca altfel nu am gasit, ca pana ajung la dr peste o saptamana, doua trece perioada critica pentru bebe cand e cel mai important sa iau acid.Habar nu am daca fac bine, dar rau nu cred ca e..

Laura, +5 -asa mi-a zis dr de familie cica..pe mine ma bufneste rasul ca stiu sigur ca ovulatia am avut-a acu 2 sapt, deci ar trebui sa scriu +2..in fine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

Buna dimineata!!!!! ma alatur si eu la cafeluta.......asa stiam si eu (de prin auzite) ca se ia inainte si dupa......
Andreea24 bun venit si tie si sedere scurta.
Mi-am facut si eu testul......si bine inteles ca e negativ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Miha pet, as pune testele mele cu 2 liniute sa le vedeti sa va inseninati si voi,dar am incercat sa le incarc la album si imi spune ca au dimensiunea prea mare..si nu am habar cu sa le fac sa fie mai mici..poate stie cineva sa imi spuna. Sau poate sa le atasez altfel sa le vedeti

Mergi la inceput

dar nici CM-ul nu a venit....oricum si eu sunt un picut cam dereglata cand e vb de CM.....

http://tt.lilypie.com/leD6p2.png

Mergi la inceput

lauriana incearca sa le deschizi cu paint.net si dai la image si acolo vei gasi resize...asa o sa poti sa o modifici
pupicei la toate

http://tt.lilypie.com/leD6p2.png

Mergi la inceput