Aspirante optimiste >20 ani (392)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Tanamera eu merg la dr. Sergiu Usurelu.
A, uite daca vrei poti sa te interesezi cat costa un control la Medcris?
te rog, multumesc!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

4+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Fetele ce cadou frumos ati primit de 8 martie
Eu...ziua 10...am si uitat numaratoarea ...nu mai stiu cand sa prestez numai sa iasa bb. Sunt putin cazuta in butoi...dar imi revin eu. Luna asta e un pic mai grea pt mine...trebuia sa nasc in martie...dar nu a fost sa fie...
Scuze ca ma plang...

Va

http://tt.lilypie.com/dT1pp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_24 spune:

buna fetelor din nou.multumesc mult pt urarile de bun venit.as mai fi stat astazi cu voi de vorba mai devreme dar am avut o mare dezamagire.au venit rusii,chinezii sau cum li se mai zice dupa vreo 12 zile de intarziere.va dati seama ce a fost in inima mea.am fost foarte suparata.mi-am revenit doar dupa ce a venit sotul meu acasa pe la 18.va pup

Mergi la inceput

explica-ti-mi si mie va rog ...dupa cat timp apare mesajul pe forum dupa ce este scris?
imi apare scris sus ne-moderate.e ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Floricik imi pare tare rau sa aud ce ne spui, nici nu vreau sa imi imaginez..Fruntea sus! Doamne Doamne ne incearca,dar ne si ajuta..

Elenii sa stii ca si eu am prestat fix cand ma dureau ovarele de crapam, si fix la 2 zile am avut ovulatia! Si pe urma am mai prestat a doua zi dupa ovulatie, deci aia nu se pune. Deci s-a prins fix in seara cand nu aveam chef de loc..dar cu gandu la un bb mic...ce nu facem toateee

Pentru noile aspirante, le urez sedere scurta ca a mea pe aici..am venit, am stat fix o luna, acu vin doar in vizita

Acu, sper ca aspirantele cu vechime sa nu se supere pe mine, ca chiar mi-e rusine asa...sa zic ca fix din prima s-a prins..ca totusi imi dau seama ca e destul de frustrant pentru multe dintre voi
In schimb promit sa va port norok!
O seara placuta!

Mergi la inceput

sa va spun cate ceva despre situatia mea si a sotului meu.ne dorim foate mult sa avem un bebelus.ca voi toate de altfel.am luat anticonceptionale timp de 1 am si jumatate .am renuntat la ele in august 2008.la sfatul medicului ne-am protejat inca 3 luni.in noiembrie am fost din nou la doctor,mi-am facut control si totul era bine.cu toate astea nu am ramas insarcinata pana acum.ba mai mult.mi-a intarziat cm 12 zile si nu m-a durut nimic.nu cred ca e prea bine.voi ce spuneti?

Mergi la inceput

floricik, imi pare extrem de rau pt ce ne-ai impartasit.din pacate numai Dumnezeu stie de ce ia asemenea decizii.fii puternica si lupta in continuare pt ca dorinta ta sa fie indeplinita.

laurina,ma bucur pt tine foarte mult.ti-am urmarit mesajele din clipa in care ti-ai facut primul test.si erai foarte agitata.ai vazut ca a fost bine.vei avea bb.cu siguranta esti extrem de fericita.sper sa te urmez cat mai curand.toate sa te urmam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

cheag sangvin in care sunt incluse fragmente de mucoase endometriala cu glandele in stadiul proliferativ si presectretor cu densificarea celulara a corionului si infiltrate hemoragice interstitiale

acesta este rezultatul de la biopsie. ce e? habar nu am. urmeaza sa aflu.

asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!
cand sa vie... ? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

amintirea cea mai draga mie

Mergi la inceput

nu mai e nimeni?chiar simteam nevoia sa vb cu cineva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andreea_24

sa va spun cate ceva despre situatia mea si a sotului meu.ne dorim foate mult sa avem un bebelus.ca voi toate de altfel.am luat anticonceptionale timp de 1 am si jumatate .am renuntat la ele in august 2008.la sfatul medicului ne-am protejat inca 3 luni.in noiembrie am fost din nou la doctor,mi-am facut control si totul era bine.cu toate astea nu am ramas insarcinata pana acum.ba mai mult.mi-a intarziat cm 12 zile si nu m-a durut nimic.nu cred ca e prea bine.voi ce spuneti?

Andreea, eu am renuntat la AC in sept 2007, ne-am protejat tot 3 luni si dupa 6 luni am ramas gravi. Nu te gandi ca e ceva in neregula. O sa fie bine...bb are personalitate si isi face aparitia cand vrea el/ea...eu cu sotul asa zicem.
Va multumesc pt incurajari

http://tt.lilypie.com/dT1pp2.png

Mergi la inceput