Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 93

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns naida87 spune:

sarrah, eu zic sa mai astepti. Poate ca ai calculat gresit. Iar daca nu, nu te mai stresa. nu iti face bine.Si eu am fost in decembrie la monitorizari si am prestat la comanda, si am sperat. Iar in momentul in care mi-a venit menstruatia, am simtit ca mi se taie respiratia. Nu imi venea sa cred.Am plans si am suferit de numai eu stiu ce era in sufletul meu.Totusi, am trecut mai departe. Nu esti nici prima nici ultima daca e sa nu fie. Dar mai asteapta pana luni si repeta testul....

simoniaAi dreptate. Dar noroc de tine ca m-ai determinat sa scormonesc biroul dupa reteta! scrie maaare ca trebuie sa iau kamayani din ziua 10 a CM, 3cps/zi timp de 10 zile. Constat cu stupoare ca eu, in octombrie nu am luat corect!cred totusi ca am luat din ziua 10, dar tin minte ca luam 1 sg pastila pe zi!Multumesc ca mi-ai deschis ochii. acum am sa iau corect,....daca imi va veni....DACA...

sandyprsMultumesc pentru primire! Astept sa vii cu vesti buen maine dimineata..sa nu cumva sa pleci la doctor fara sa ne zici ca e pozitiv

Apropo de doctori...stie cineva cat e consultatia la dr tutunaru? adica...banuiesc ca imi face si echografie, nu?ma rog...sa stiu in mare la cat sa ma astept.

va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raisa75 spune:

buna fetelor, va "urmaresc" de foarte multa vreme si as dori sa ma primiti si pe mine in comunitatea voastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naida87 spune:

raisa75 desi si eu sunt noua pe aici, iti urez BUN VENIT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Naida, Raisa ,bun venit si sedere cat mai scurta!Raisa,vad ca esti pitesteanca.Sarrah va fi incantata.Si ea este pitesteanca.
Sarrah ,scumpa mea,esti bine?Te-am suparat cu cearta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raisa75 spune:

multumesc pentru primire. As vrea eu sa stau cat mai putin dar, ca majoritatea dintre voi ma confrunt cu infertilitatea de multa vreme ( 4 ani), dar de cateva luni sunt pacienta dr T.cu care am acut 2 luni monitorizare si apoi laparo cu rez bune, sotul fiind problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

salutare ,

aerlilian- nu m-ai suparat iubita ! tu, cum stai? cand anunti cele 2 liniute? in a cata zi de la ovulatie esti ? daca eu nu am reusit...ai ramas tu si simona...ceva vesti?

raisa- bine ai venit si sa nu stai mult, sa te "gravidesti" repede !

eu, am vorbit ieri cu Tutunaru, am intrerupt utrogestanul si acum astept sau mai bine zis nu ii astept pe urati. nu stiu ce o sa fac in continuare....."deocamdata sunt gravida" !

pupici si o duminica frumoasa in continuare, tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

raisa- esti pacienta dr Tutunaru ? spune ne mai multe despre tine si scrie mai repede primele 10 mesaje ca sa scapi de moderare !

hai, sa-i dam bataie, sa ramanem gravi si sa ne plimbam amandoua BB-ii prin Trivale sau sa stam cu ei la fantana ca cica asta e ultima fita la mamicile din Pitesti isi dau intalnire la fantana care canta si danseaza, ca deh...e singura din Romania !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

aerlilian- ar fi extraordinar sa raman gravi - chiar de ziua mea am ovulat

Momentan au trecut 2 zile DPO.
Mai am 12 zile pa fac testul.

Nu am niciun simptom deosebit- eu si inainte:
- aveam si am greturi "la greu" pt ca iau siofor (nu era saptamana sa nu
- dormeam ca un urs in hibermnare- sunt campioana la somn - m-am trezit acu juma' de ora - si ma pregatesc sa ma duc la mama sa mananc
- ma dureau sanii si inainte (chiar ma gandeam la tot felul de prostii- ca as putea sa am "ceva" la sani)

Asa ca nu ma pot pronunta- daca s-a prins ceva sau nu.

Si ca sa fiu sincera- nu cred ca s-a prins nk.

Dar e ok si asa- pt ca luna viitoare fac laparoscopie si poate vede ceva pe acolo- se repara si se va intampla minunea.

Weekend placut - ce a mai ramas dn el

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_32 spune:

hello tuturor!
sunt noua pe aici...em emotii!
Nada, si eu sunt tot din Bacau, am mers la Tutunaru de 2 ori, in noiembrie m-am operat laparoscopic...endometrioza...diphelerin...astept sa treaca timpul pt a merge din nou la el.Auzisem ca si-a deschis clinica?stie cineva ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_32 spune:

consultatia la Tutunaru este un milion jumate, inclusiv ecograful.
Poate imi spui si mie cum a fost..

Mergi la inceput