Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 93

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Liana- si mie mi-a dat azi utrog. 2/zi seara

Am uitat sa va spun ca l-am intrebat pe T - de ce folic. meu nu s-a vazut la fiecare monit.?
Si mi-a spus ca - din cauza intestinelor

Si l-am intrebat si de endometru- ce marime are? si mi-a spus : ce daca iti spun cat este endometrul o sa ramai si daca nu iti spun nu o sa ramai???
Si nu mi-a spus

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naida87 spune:

Multumesc, fetelor, pentru primirea calduroasa care mi-ati facut-o si pentru sfaturile care mi le dati!--as pune mai multi poopici, dar cred ca as ocupa o pagina intreaga

Ely_me.. din cauza aerocolitei din intestine nu se vede tot timpul ovarul si foliculul.La mine nu s-a mai vazut ovarul stang de prin octombrie, asa ca stai linistita.Totusi, ma gandesc ca daca foliculul e maricel, ar fi trebuit sa se vada, cat de cat, acolo...dar asta depinde si de cat de "bine pitit" este ovarul printre intestine.Iar cu endometrul..oricum, important e sa se dezvolte progresiv, nu? si daca dr nu a zis nimic, inseamna ca e bine.Totusi, nu ti-a dat rezultatul echografiei?trebuie sa scrie pe acolo pe undeva.

Sarrah...gadeste si tu pozitiv, poate va fi bine la test si ne vei da o veste buna.

Simonia...la noi, in Bacau este o doctorita, care pretinde ca este si clarvazator.Practic, se uita la tine si iti zice ce ai. La mine a mers.De cum am intrat la ea in cabinet, mi-a zis ca starea generala e buna dar sa ii zic care e problema cu ciclul.In plu, mi-a mai zis de o afectiune la stomac, de care nici eu nu stiam clar--si mamei mele i-a zis ca are pietre la rinichi, si a aflat si ea dupa 1/2 an ca asa e...--

Mie mi-a dat intr-o prima faza mladite de zmeur, cu branca ursului, niste pastile care se termina in "calcin"(nu mai stiu exact) si vit E. Acum, mai nou, mi-a schimbat tratamentul.Mi-a dat Foliculina(), tonic feminin, cretisoara si urzica.Iar pe CM iau pulsatilla, si kamayani.V-am innebunit de caporicum, sper sa dea roade, ca din ianuarie, n-am mai avut deloc.Am o sapt de cand am reinceput(ca nu iau decat 2 luni).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

hop si eu...naida78 bine ai venit la noi in club. Cu putina rabdare si cu lista de intrebari la Tutu sunt convinsa ca vei reusi sa ajungi bortoasa, asa cum ne dorim toata sa fim. Bafta la prima intalnire cu Tutu. te asteptam pe urma cu impresii.

magditza, sa-ti traisca viitori bebici. Sa vezi tu daca pana la urma nu o sa ai tu atat o fata cat si un baiat.

mada, tare ma bucur ca samburelul este bine si creste corespunzator. Abia astept sa venim si noi dupa tine si sa ne punem si noi la semnatura niste poze de la echo. Ai ceva presimtiri legate de culoarea caruciorului?

elly, chiar daca este cu intarziere, eu iti spun acum LA MULTI ANI si iti doresc ca anul acesta sa fie anul hotarator. Chiar ca a fost tare ciudata faza cu foliculul tau care se tot juca de-a v-ati ascunselea. important este ca ai reusit sa ovulezi, lucru care anul trecut la inatalneala noastra ti se pare tare indepartat. te asteptam peste 10 zile cu II liniute.

sarrah, bafta maxima astazi. Nu face teste de pi ca stii ca n-au relevanta. Sa vii cu un bhcg mare!!!!

felixucule, baga mare, ca vezi ca se poarta naturel,asa ca te asteptam cu cele II liniute cat mai curand.

tammy, o sa vezi ca chiar daca nu vei mai avea trompe tot vei reusi sa-ti pui visul in aplicare si sa ramai insarcinata. ai citit ca sunt reusite, asa ca fii optimista. Bafta la noua laparoscopie. Abia astept sa ne povestesti impresii, sa ne spui daca s-a mai schimbat cate ceva!

adriana, sper ca ziua de azi sa te gaseasca intr-o dispozitie mai buna, mai ales ca ne asteapta un week-end in fata.

arishica mama, mai ai un pic si nasti. iti tinem pumnii si te asteptam cu poze. Salutari si Ralei, ca tare demult nu a mai trecut pe aici.

lilishor, cum stam azi cu moralul? Sper ca esti mai bine si ca profiti de primavara care abia acum incepe. Anul 2009 este anul nostru. Sa vedem cine se inscrie statului de graviduta lunii martie.

georgicule, ce mai faci? mai da-ne vesti despre tine.

va urez la toate un week-end frumos, calduros si plin de dragoste. LOVE IS IN THE AIR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

buna,

beta HCG - 1. am avut foarte mari emotii. de data asta am crezut mai mult ca oricand ca sunt gravida. cand am luat rezultatul, nu aveam curaj sa ma uit ce scrie. iar cand am vazut ca e 1, imi venea sa-i spun d-rei de acolo ca poate s-a gresit !
al meu spune ca rezultatul nu e relevant, a facut el mai bine calculul si spune ca azi la ora 10 dimineata, cd am facut beta HCG, erau doar 11 zile si jumatate de la ovulatie, sa nu mai plang ca poate iese luni pozitiv....iar daca nu iese sigur o sa raman gravida luna viitoare !

e asa de greu fetelor !!! parca imi pierd orice speranta....spun asa pentru ca luna asta am ovulat(dupa 2 luni in care nu ovulasem, deci ovare odihnite si implicit ovul matur, cred eu), endometru 7,5 (in conditiile in care nu trecea de 7 chiar si cu stimulare)am simtit cand am ovulat si chiar am prins momentul, am si avut unele simtome(intepaturi, presiune in ovare si uter)in zilele de nidare...deci...chiar am avut sperante ...dar s-a naruit totul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

sarah te pup draga mea
inca nu e totul pierdut asa ca capul sus. Nu e cazul sa iti pierzi speranta, eu sunt sigura ca va veni si momentul cind ne vei spune in stilul tau propriu ca esti gravidutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

naida, nu stiu ce sa spun. pe prospect la kamayani scrie ca nu se ia in timpul cm-ului, si tie ti-a spus sa-l iei. sunt reticenta din pacate la aceasta indicatie. de aceea nu sunt convinsa ca e bine cand recomanda mladite de zmeur in prima jumatate a cm. mai intrebam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandyprs spune:

Bine ai venit Naida si eu sunt tot de prin partea locului( si eu am fost la Dr Tutunaru e ok,mergi cu inctredere.
Bune fetele eu nu am prea avut timp sa mai intru am tot avut treaba pe la servici ,dar acum am luat o pauza.Sunt tare curioasa cum va iesi testul pe care am sa-l fac maine dimineata(momentan sotul e sa-l cumpere ).Sper sa fie pozitiv(ce-i drept nu simt ceva simptome dar...) si cum aflu am sa dau fuguta la medic.Va spun maine ce am iese.
Pup fetele

Mergi la inceput

Scuze pt scrisul aiurea

Mergi la inceput

Acum am facut testul evident ca nu am avut rabdare,din pacate a iesit negativ,dar mai incerc peste cateva zile asta in cazul in care nu vin uratii peste mine.Pup fetele!!Week placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Lali ,sunt binisor...Incerc sa nu mai fiu prapastioasa si sa ma gandesc la frumoasa vacanta de la sfarsitul lunii viitoare,pentru ca...plec din nou la Parisul meu!Nu mai pot de dor si drag de el si trebuie sa ajung din nou...In alta ordine de idei,se pare ca am o tensiune tare micuta si nu stiu de ce,pentru ca fizic ma simt ok,nu am ameteli sau stari de rau.Si cu toate astea,am 9 jumate sau sub 9...Dr. zice ca e ok daca ma simt bine.Atata timp cat sunt vioaie,sa nu-mi fac griji.Si, slava Domnului, ca beau la cafea...
Sarrah ,nu vrei sa fii fata cuminte...Si ma superi...Ziceai ceva de relaxare,de trait normal...Si tu ce faci?Pipi pe teste in fiecare zi si alergatura la intepat pentru beta...Era foc daca mai stateai pana luni cum bine zice iubitul tau?Te rog eu din tot sufletul sa nu mai plangi si sa nu te mai stresezi ca de-aia nu vrea bebe sa vina...
Elly ,tu iti dai seama ce minune ar fi sa se intample la tine acum?Asta ar insemna ca intr-adevar Dumnezeu e mare...Bafta multa!
Magdita,Mada,Georgia,Adrianaady,Tamy,

Mergi la inceput