FIV IASI (2)
Raspunsuri - Pagina 17
elflo spune:
alinutz, cabinetul dr novac se numeste novamedica. daca dai cautare pe google gasesti si adresa si nr telefon.
thestoasa spune:
da....dupa cum va spuneam de chlamydia in sange, nu s-a pozitivat IGG-UL , tot imi iese IGM, am 2 ani de cand ma chinui cu porcaria asta.In secretii vag. de fiecare data mi-a iesit NEGATIV.Am fost la diversi doctori di Iasi, onofriescu, dumitrascu, mihalceanu, etc...si mi-a spus ca sa incerc sa raman insarcinata, dupa atata tratament ar trebui normal sa mi se pozitivat IGG.Mie totusi imi iese precum este activa Chlmydia in sange. Am inteles ca aceasta chlamydia din sange se pozitiveaza-IGG foarte greu, antibiograma nu se face la sange(am intrebat la toate laboratoarele...)VA ROG AJUTATI-MA SUNT NEAJUTORATA...INDRUMATI-MA CE SA FAC???,...LA CE DR. SA MA DUC?...
chrisum spune:
Thestoasa in secretia de col vaginal iti iese pozitiva Chlamidia sau negativa?Vezi ca secretia trebuie recoltata de ginecolog intr-un mediu special pe care il iei de la laborator si trebuie pastrat la frigider.Dupa recoltare trebuie sa ajunga repede la laborator.Daca iese igM pozitiva si igG negativa inseamna ca e o infectie acuta si nu o ai de mult timp.Dar ar trebui sa-ti iasa pozitiva si secretia din col.La aceea se face si antibiograma care iti va da raspunsul ce antibiotic si in ce doza trebuie sa iei.De regula e sensibila la Azitromicina,Claritromicina,Doxiciclina,dar e mai bine sa faci antibiograma.Si vezi ca trebuie sa faca si sotul tratament.Daca te mai pot ajuta cu lamuriri...
thestoasa spune:
chrissum-de fiecare data cand am facut analiza in secretii nu mi-a iesit igm-pozitiv, in sange igm-pozitiv, numai in sange ma chinui de vreo 2 ani sa scap de ea am luat tratam.(azitromicina, doxiciclina)si eu si sotul meu, dar tot degeaba.
pogonici1977 spune:
si eu merg maine dim sami fac monitoriz de ziua 15 si alte analizeeeeee
doamne ajuta sa auzim de bine
amir10 spune:
Ginabulina, multumesc pentru urari. Eu sunt optimista prin definitie, dar cand vezi ca nu e sa fie, iti mai trece optimismul. Am facut azi dim, in ziua 28 un test, a iesit negativ, asa ca nu mai sper luna asta. Deja incep sa fac planuri financiare pt luna care vine, poate imi intarzie cateva zile de la utrogestan, si nu ma prinde perioada fertila chiar de paste. Am sa vad, intai astept cumintica sa vad ce o sa fie. Nici programare nu pot sa imi fac tot din cauza ca nu stiu cand o sa pice exact, daca e sa fie maine, am sa ma duc luni si astept pana la sfarsitul programului, ca nu imi tb eco, ci doar sa vb cu dr.
Chiar am o intrebare pe la voi, la cele care ati mai fost la omini, voi mai dati ceva in plus la medic, fata de ce platiti jos pt consultatii si trat? Eu nu am mai dat nimic, voi ati mai dat ceva? Ca si-asa au niste scoruri....
Sophie, vad ca te-ai relaxat. Nu-ti fa probleme, ai vazut ce ti-au scris si fetele de cap. inseminare. Sa stii ca am visat ceva legat de dr. bors, am uitat sa iti spun. Parca imi facea inseminare... Eu nici nu il cunosc, nici nu intentionez sa merg la el deocamdata. M-a influentat ce ai povestit tu cand ai facut inseminarea. Poate ai bafta, eu iti tin pumnii.
Fetele cu Chisinau, taty_ana, any75, pogonici, aveti rabdare ca se rezolva. Pogonici, nu fi trista, ia si te bucura de sarbatori.
Chiar mi se pare super cool dr. mosin, raspunde la mailuri, tine minte fiecare pacienta ce probleme are.
Dr. Dracea face FIV si la Giulesti, e 1500 euro, dar dureaza mai mult pana face programarea si cred ca lucreaza mai bine la clinica.
Sincer, daca ar fi sa aleg FIV, m-as duce ori la Chisinau, ori la Debretin, la unguri sau chiar in Austria. E mai departe, dar macar nu se zbat asa pentru bani cum se practica pe la noi. Si au si mai multa experienta.
Fetele cu probleme la spermograma, sfatul meu este sa strangeti bani de FIV, sunt sanse mici cu inseminari, alte trat hormonale si pierdeti timpul, banii si speranta. Cu FIV e sfant, iar reusita este de 25%.
Va tin la curent, va doresc un week-end linistit.
Noi, asteptand sa fim macar trei.
chrisum spune:
Thestoasa,e ciudat ce-mi spui.In secretie ar trebui sa-ti iasa Chlamidia nu igM impotriva ei.Oricum poate ca trebuie sa mai incerci o data analiza din secretie si antibiograma daca iese Chlamidia prezenta.Si in singe daca iti iese Chlamidia se poate face cultura si antibiograma.dar tie se pare ca iti ies numai imunoglobulinele specifice marite,nu si microbul in sine.La ce laborator ai facut dozarile?
thestoasa spune:
buna Chrisum, am facut la secretii si la sange la Praxis-de pe independentei-in secretii de 2 ori si a iesit precum nu am chlamydia, iar in sange am facut de cel putin 5 ori si a iesit de fiecare data IGM-POZITIV, iar la sange am mai facut si la Institutul de Sanatate Publica-de vreo 3 ori si mi-a iesit IGA-POZITIV, IGG-NEGATIV. Am mai fost la Synevo si mi-am facut DIN SECRETII-ABSENT,din sange IGA-NEGATIV, IGG-NEGATIV. Nu mai inteleg nimic....nu stiu ce sa mai fac...mi-a iesit in sange IGA, IGM...niciodata IGG. Te rog spune-mi ce sa mai fac, sau mai bine ce ai face tu in locul meu.
Fetelor va rog spuneti-mi parerea voastra....

thestoasa spune:
am sa mai incerc in 2 locuri sa imi fac analiza la sange la chlamydia la Institutul de igiena si la Sanepid, sunt curioasa sa vad ce iese si acolo.